«Μήπως τελικά ο Σπύρος τα έκανε όλα»; Το κοινό έχει υποψίες και αποθέωσε ξανά το «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Κατερίνα Μπούσιου
«Μήπως τελικά ο Σπύρος τα έκανε όλα»; Το κοινό έχει υποψίες και αποθέωσε ξανά το «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Λέτε να κρύβεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος πίσω από το μεγάλο μυστήριο της σειράς; Οι χρήστες του Twitter ξεκίνησαν τις υποθέσεις και ενθουσιάστηκαν (ξανά) με το σενάριο και τις ερμηνείες της Νικολέτας Κοτσαηλίδου και της Έμιλυ Κολιανδρή. 

Σε ένα «Φως στο τούνελ» μετατράπηκαν χθες τα social media και το κοινό στο Twitter εξοικειωμένο από τις έρευνες της Αγγελικής Νικολούλη, προσπάθησε να λύσει το μυστήριο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι». Οι τηλεθεατές υποψιάζονται πια τον Σπύρο Παπαδόπουλο ως τον εγκέφαλο της σπείρας που σκότωσε την σύζυγό του και αποθέωσε τις ερμηνείες τόσο της Νικολέτας Κοτσαηλίδου όσο και της Έμιλυ Κολιανδρή η οποία και έκλεισε με έναν συγκλονιστικό τρόπο το χθεσινό επεισόδιο.

Η άφιξη όμως της Ναταλίας Τσαλίκη στα επόμενα επεισόδια, έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον. Και ναι, εκείνη θα μας δώσει όλες τις απαντήσεις για τον βασικό ένοχο.

Πολύ ήσυχος για να είναι αθώος

Η απαγωγή της Άννας - της αστυνομικού που υποδύεται η Νικολέτα Κοτσαηλίδου - από ένα από τα μέλη της σπείρας που έκανε τον φόνο στο σπίτι του καθηγητή (Σπύρος Παπαδόπουλος) ήταν το highlight του επεισοδίου στο «Κάνε ότι κοιμάσαι». Αγωνία, καλογυρισμένες σκηνές και εξαιρετικοί διάλογοι.

«Τι αγωνία είναι αυτή»; - Το κοινό λαχτάρησε με το ξύπνημα της Νάσιας στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»

kotsailidou.jpg

Είναι η μόνη σειρά την φετινή χρονιά, που εκτός από το καλογραμμένο σενάριο, έχει και καλογραμμένους διαλόγους. Και για τα δύο ευθύνεται ο συγγραφέας Γιάννης Σκαραγκάς και οι fans της σειράς σε κάθε επεισόδιο του αποδίδουν τα εύσημα.

Το σασπένς κράτησε μέχρι το τέλος του επεισοδίου και η απαγωγή είχε αίσιο τέλος, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με την γυναίκα της συμμορίας, την Βικτώρια, την οποία αριστουργηματικά υποδύεται η Έμιλυ Κολιανδρή. Η τελευταία σκηνή την δείχνει να πυροβολείται πισώπλατα από τον μέχρι στιγμής στενό της φίλο, αν και οι τηλεθεατές δεν πιστεύουν ότι τελικά έχει φύγει από τη ζωή.

Άλλωστε όπως θα δούμε και στην συνέχεια είναι εκείνη που θα μας λύσει τελικά μέρος του μυστηρίου. Η ληστεία μετά φόνου στο σπίτι του καθηγητή Νικόλα με θύμα την σύζυγό του, έχει κρυφές πτυχές και κάποιοι που φαίνονται ότι είναι αθώοι, όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μπορεί να μην είναι τελικά.

https://www.instagram.com/p/Ch7_yEJLFG6

Το κοινό ψυχολόγησε χθες τις αντιδράσεις του, ειδικά όταν η κόρη του αναγνώρισε στο πρόσωπο του απαγωγέα της αστυνομικού, τον έναν από τη συμμορία που μπήκε στο σπίτι τους, καθώς ήταν παρούσα στο θλιβερό συμβάν. Εκείνος έμεινε ατάραχος.

Οι τηλεθεατές δεν κάνουν συνήθως λάθος σε αυτά. Λέτε τελικά ο πράος, ήρεμος Νικόλας να κρύβεται πίσω από όλα; Αυτή θα είναι η έκπληξη της χρονιάς. Για μία ακόμη φορά οι fans στο Twitter αποθέωσαν το σενάριο και τους ηθοποιούς. Κάποιοι ζητούν επιτακτικά η σειρά να πάει στο Netflix. Tι μόνο ο Maestro;

Από την επόμενη εβδομάδα, θα δούμε την είσοδο της Ναταλίας Τσαλίκη στη σειρά και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο spoiler. Γιατί θα υποδυθεί την σκληρή ανακρίτρια η οποία και τελικά θα βρει τον πραγματικό ένοχο. Είναι εκείνη που θα «στριμώξει» αρκετά τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Αν είναι αυτός ο ένοχος.

tsaliki.JPG