Θα είναι, μετά από τη μεγάλη κόντρα τους, η Καραβάτου στη θέση της Σπυροπούλου στο My Style Rocks;

Κατερίνα Μπούσιου
Θα είναι, μετά από τη μεγάλη κόντρα τους, η Καραβάτου στη θέση της Σπυροπούλου στο My Style Rocks;

Οι δηλώσεις «φωτιά» που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Το παρελθόν που ενώνει τις δύο κυρίες της τηλεόρασης υπήρξε έντονο και με αρκετό παρασκήνιο. Η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βίωσαν μέρες «Μες στην καλή χαρά» όταν συνυπήρχαν στην ίδια εκπομπή στον Alpha και η μεταξύ τους σχέση, ήταν μία ακόμη από τις τηλεοπτικές κόντρες που συζητήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Ο χρόνος όμως τους «παίζει» περίεργα παιχνίδια. Γιατί όπως φημολογείται θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως η Κατερίνα Καραβάτου θα την διαδεχθεί στην παρουσίαση του My Style Rocks. Λέτε να βιώσουμε και αυτή την τηλεοπτική συμφιλίωση φέτος;

«Μπορεί η Κατερίνα να μην θυμάται εκείνη την χρονιά, εγώ όμως την θυμάμαι»

Η Κωνσταντίνα διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της, αφού σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Μπροστά σε αυτή την προσωπική μεγάλη στιγμή, πάτησε ένα pause σε όλα της τα επαγγελματικά σχέδια. Φυσικό και επόμενο, για να χαρεί την ευτυχία που της αξίζει.

Ήταν δική της επιλογή να μην παρουσιάσει για μία ακόμη χρονιά το My Style Rocks, αν και τα στελέχη του ΣΚΑΙ, επέμεναν μέχρι τελευταία στιγμή για να την έχουν στο δυναμικό τους.

Ως εκ τούτου ξεκίνησε και η αναζήτηση νέας παρουσιάστριας. Η πρόταση προς την Κατερίνα Καραβάτου (θυμίζουμε ότι η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου είναι στο δυναμικό του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά) ανάμεσα σε άλλες υποψήφιες, είναι και εκείνη που προχωρά προς την τελική φάση. Δηλαδή λίγο πριν την υπογραφή του συμβολαίου. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο, πως μόλις θα συμπληρωθεί και η κριτική επιτροπή, θα ανακοινωθεί επίσημα η νέα συνεργασία. Αν δεν έχουμε απρόοπτα της τελευταίας στιγμής.

https://www.instagram.com/p/CdOLGJaIoPS

Τυχαίο ή καρμικό, πάντως αυτή η αντικατάσταση έχει ενδιαφέρον. Προκαλεί βέβαια και μία απορία, γιατί η Κατερίνα Καραβάτου καταρχάς δεν έχει ξανακάνει μαγνητοσκοπημένη εκπομπή στην τηλεοπτική καριέρα της (είχε αρνηθεί αντίστοιχες προτάσεις στο παρελθόν) και δεν έχει γνώσεις για την μόδα, ή για να το πούμε κομψά, η μόδα δεν είναι το δυνατό της σημείο. Ούτε καν στο προφίλ της στο Instagram, ως Instagramer - influencer, όπως είναι για παράδειγμα η Κωνσταντίνα ή η Κατερίνα Στικούδη που επίσης υπήρξε παρουσιάστρια του μεσημεριανού fashion reality.

https://www.instagram.com/p/CYhRVdsosye

To σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου στο Κάτω Χαλάνδρι είναι τέλειο για μεσημεριανό Κους Κους με φίλους

Στα βάθη του χρόνου και την περίοδο του «Μες στην καλή χαρά» χάνεται η κόντρα τους ή για να πούμε καλύτερα οι πολύ κακές τους σχέσεις. Στην τελευταία εκπομπή εκείνης της χρονιάς το 2013, πριν την μεταγραφή της στο Ε, η Κατερίνα Καραβάτου είχε μιλήσει με ενθουσιασμό για αυτή την συνεργασία για όλους τους άλλους, αφήνοντας ένα μεγάλο υπονούμενο για την Κωνσταντίνα: «Ήταν ένα μεγάλο σχολείο αυτό για εμένα. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε να θυμάστε ότι σας φοβίζει σας ελέγχει».

https://www.instagram.com/p/CbcGvyMg20v

Όπου φόβος, βάλτε δίπλα το όνομα της Κωνσταντίνας. «Αυτή η χρονιά ήταν περίπου μέσα στην καλή χαρά» θα πει χρόνια αργότερα μιλώντας στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου και ενώ βρισκόταν πια από το Ε στο Star, αλλά δεν μας είχε διευκρινίσει (όπως άλλοι συνάδελφοί της το έχουν κάνει με παρρησία) τι ήταν αυτό που την είχε ενοχλήσει από την Κωνσταντίνα. «Θα μιλήσουμε αν βρεθούμε, αλλά τίποτε περισσότερο», συμπλήρωσε, αν και ποτέ δεν τις έχουμε δει σε δημόσιες εκδηλώσεις μαζί.

Ακόμη και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου βρέθηκε την περσινή χρονιά η Κατερίνα Καραβάτου είπε ευθαρσώς ότι εκείνη τη χρονιά δεν θέλει να την θυμάται. Με την Κωνσταντίνα όμως να της απαντά: «Ας μην θυμάται η Κατερίνα Καραβάτου τη χρονιά που ήμασταν μαζί. Εγώ τη θυμάμαι, ήταν τα ξεκινήματά μου κι ευτυχώς πάτησα σε αυτά για να τα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή και να πορεύομαι»

Υπήρξε όμως και μία πιο αιχμηρή τοποθέτηση της Κατερίνας την εποχή που ήταν παρουσιάστρια στη «Φωλιά των Κου Κου» ως απάντηση σε μία δήλωση της Κωνσταντίνας, ότι δεν υπήρξε εξαιτίας της καμία απόλυση συνεργάτη της, την εποχή του Alpha.

Τότε η Κατερίνα είχε ξεσπαθώσει: «Να ζήσω ή να πεθάνω σε ένα φλαμένγκο επάνω. Δεν ξέρω ειλικρινά...να αρχίσω να κλαίω ή να αρχίσω να γελάω; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο συναισθήματα, το ίδιο ακραία όμως. Εγώ επειδή την είδα την συνέντευξη αυτή και από επαγγελματικό και από προσωπικό ενδιαφέρον. Την είδα δύο - τρεις φορές γιατί με την πρώτη δεν κατάλαβα».

Και συνέχισε λέγοντας γενικά ότι όταν σε έναν άνθρωπο δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία, θα πρέπει να είναι large και να κάνει την αυτοκριτική του, εννοώντας φυσικά την Κωνσταντίνα. Η ίδια πάντως δεν την έκανε για την μεταξύ τους σχέση.

Η Κωνσταντίνα τους τελευταίους μήνες της απέδειξε ότι προσπαθεί να κλείσει τα κεφάλαια του παρελθόντος, ζητώντας συγγνώμη σε όσους πλήγωσε ή έβλαψε. Ηθελημένα ή λόγω της δύναμής της όταν βρισκόταν στον Alpha. Το είπε και στην τηλεοπτική της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη.

https://www.instagram.com/p/Ckdzmgnj5dO

Εκκρεμούν ωστόσο δύο ακόμη συμφιλιώσεις. Με την Ζήνα Κουτσελίνη και την Κατερίνα Καραβάτου. Η πρώτη φαίνεται και η πιο πιθανή, μετά από δημόσια πρόσκληση της Ζήνας να πάει στην εκπομπή της, αλλά θα την δούμε σίγουρα από την νέα χρονιά και όταν πια η Κωνσταντίνα αποκτήσει το πρώτο της παιδί. Για την δεύτερη δεν είμαστε καθόλου σίγουρες ότι θα υπάρξει.

Εκτός αν δούμε και τις 3 παρουσιάστριες μαζί. Γιατί και οι τρεις μεταξύ τους, έχουν θέματα να λύσουν από το κοινό παρελθόν τους στον Alpha και ως γνωστόν οι σχέσεις της Κατερίνας με την Ζήνα, υπήρξαν τεταμένες. Και πλέον ανύπαρκτες.

Photo credits NDP Photo agency