Γιατί θύμωσε η Ναταλία Γερμανού; Η απάντηση της σε όσους την κατηγορούν και τα προσωπικά λάθη

Κατερίνα Μπούσιου
Γιατί θύμωσε η Ναταλία Γερμανού; Η απάντηση της σε όσους την κατηγορούν και τα προσωπικά λάθη

Η αποστομωτική απάντηση της Ναταλίας Γερμανού σε όσους την κατηγόρησαν για «δημόσιες σχέσεις» και η περίοδος που έκανε την μεγάλη σύγκρουση.

Αν υπάρχει ένα στοιχείο ακόμη, που αγαπάμε στην Ναταλία Γερμανού, εκτός από το τηλεοπτικό της ταλέντο, είναι πως έχει το θάρρος της γνώμης της και προτιμά το φως από το παρασκήνιο. Το τελευταίο διάστημα, κάποιοι αμφισβήτησαν τις προθέσεις της και ήρθε η ώρα να τους απαντήσει. Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξή της, μιλά για το δύσκολο διάστημα που συγκρούστηκε με όλους, αλλά και για την στιγμή που μετάνιωσε και παραδέχτηκε τα λάθη της. Ακόμη και στα προσωπικά της.

https://www.instagram.com/p/CkF0kOlMid1

«Αλήθεια, εγώ πρέπει να τα κάνω όλα»;

Στην συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, η Ναταλία Γερμανού, κλήθηκε να απαντήσει για τελευταία φορά, όπως διευκρινίζει, στον λόγο που μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τις σχέσεις τους, όταν και οι δύο συνεργάζονταν στον Alpha. Όπως θα θυμάσαι, είχε δηλώσει πως μετά από χρόνια είχαν συζητήσει μεταξύ τους, όσα τους χώριζαν και είχαν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους. Και όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Με ενοχλεί όταν ακούω τις κακίες αυτές από άτομα τα οποία την εποχή εκείνη του Alpha ήταν αυστηρά προστατευμένα από την Κωνσταντίνα και δεν επρόκειτο ποτέ να αγγίξει ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι. Μη βρίζεις εσύ την Κωνσταντίνα, άσε να τη βρίσει κάνας άλλος που όντως έχασε τη δουλειά του».

Γιατί κάποιοι δεν θέλουν να δώσουν συγχώρεση στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Το γεγονός ότι μίλησε ξεκάθαρα και έδωσε μία συμβουλή προς τους συναδέλφους της παρουσιαστές και παρουσιάστριες να μην λύνουν αυτά τα θέματα δημόσια και τηλεοπτικά, προκάλεσε τα σχόλια κάποιων που υπονόησαν ότι η Ναταλία θέλει να τα έχει καλά με όλους και εν ολίγοις, ότι κάνει δημόσιες σχέσεις. Που μόνο αυτό δεν κάνει η Ναταλία.

https://www.instagram.com/p/Ck31ituMw6d

Στην συνέντευξή της έσπευσε να διευκρινήσει σε πολύ έντονο ύφος: «Δεν σκοπεύω να δώσω άλλη συνέχεια και το θέμα κλείνει σε αυτή μας την κουβέντα. Επειδή διάβασα ότι η Ναταλία θέλει να τα έχει καλά με όλους, θεωρώ ότι αυτό είναι λίγο άδικο. Αν η Ναταλία θα ήθελε να τα είχε καλά με όλους, θα τα είχε με την Κωνσταντίνα, το 2012...Και σκοτωθήκαμε και μανουριάσαμε και έφυγα από το κανάλι - όχι με τον καλύτερο τρόπο...Συγκρούστηκε και έφυγα. Ήμουν πάρα πολύ πικραμένη και θυμωμένη. Αλήθεια; Εγώ πρέπει να τα κάνω όλα; Τότε που έπρεπε να είμαι καλή με όλους, δεν ήμουν. Οπότε μη μου λέτε τώρα, ότι είμαι καλή με όλους».

Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Αλήθεια; Εγώ πρέπει να τα κάνω όλα; Τότε που έπρεπε να είμαι καλή με όλους, δεν ήμουν. Οπότε μη μου λέτε τώρα ότι είμαι καλή με όλους.».

https://www.instagram.com/p/CfAJWCbslJi

Η Ναταλία μιλά και για την περίοδο που επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, δεν ένιωθε στα καλύτερα της. Μία εποχή που ψυχολογικά, κουβαλούσε ένα βαρύ φορτίο. Τότε ήταν όμως που βρήκε το θάρρος να παραδεχτεί τα λάθη της και μάλιστα στους ανθρώπους, που με πράξεις της, πλήγωσε: «Πήρα τον Πέτρο Ίμβριο με γοερά κλάματα και του είπα: «Ήμουν φριχτή, συγχώρεσε με». Έχω κάνει λάθη σε ανθρώπους. Τα πλήρωσα και καλά να πάθω».