Σίλια Κριθαριώτη: Ο έρωτας με τον Νίκο Τσάκο & οι δίδυμες κόρες που τη στηρίζουν πάντα και παντού

Σίλια Κριθαριώτη: Ο έρωτας με τον Νίκο Τσάκο & οι δίδυμες κόρες που τη στηρίζουν πάντα και παντού

Η Σίλια Κριθαριώτη έχει 2 εντυπωσιακές δίδυμες κόρες, την Ειρήνη και την Ελισάβετ Τσάκου, καρπούς του έρωτά της με τον εφοπλιστή, Νίκο Τσάκο.

Η Σίλια Κριθαριώτη είναι μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας, που κάνει καριέρα τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός. Ανάμεσα στις διάσημες πελάτισσές της από το Hollywood είναι η Jennifer Lopez, η Rita Ora, η Kim Kardashian, η Maria Menounos και η Lady Gaga, ενώ στην Ελλάδα την προτιμούν celebrities, όπως η Μαριέττα Χρουσαλά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Δούκισσα Νομικού και η Ελένη Φουρέιρα.

Η 51χρονη fashion designer έχει ξεχωρίσει πολλές φορές με τα catwalks της στις Εβδομάδες Μόδας του Λονδίνου και του Παρισιού, όμως εκτός από την εξαιρετική πορεία στα επαγγελματικά της, έχει δημιουργήσει και μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της και εφοπλιστή, Νίκο Τσάκο. Η Σίλια είναι μητέρα 3 παιδιών, του 20χρονου Παναγιώτη, και των 16χρονων διδύμων, Ελισάβετ και Ειρήνης, με τον γιο της να προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και τις κόρες να πραγματοποιούν πιο συχνά δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό της μαμάς τους.

Η Σίλια Κριθαριώτη μιλάει για τα Oscars και σκέφτεται πως θα έρθουν και άλλες, πολύχρωμες ημέρες

Ο έρωτας και οι αφιερώσεις στον σύζυγό της

Η Σίλια Κριθαριώτη είναι εδώ και χρόνια παντρεμένη με τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο, με τον οποίο παραμένει ακόμα ερωτευμένη, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις της στα social media. Μπορεί η σχεδιάστρια μόδας να αναρτά στο Instagram της περισσότερο περιεχόμενο που αφορά τη δουλειά της, όμως πού και πού δημοσιεύει οικογενειακές φωτογραφίες και εκφράζει την αγάπη της στα παιδιά και τον σύζυγό της.

Στις δύο παρακάτω φωτογραφίες βλέπεις το ερωτευμένο ζευγάρι να ποζάρει σε σκάφος και στην ξαπλώστρα σε παραλία. Η Σίλια έχει γράψει στην πρώτη λεζάντα: «Σ’ ευχαριστώ για τα 20 χρόνια αφοσίωσης, στοργής, πάθους και ακμάζουσας αγάπης».

https://www.instagram.com/p/CUc7cNLMLPf

Ενώ στην επόμενη φωτογραφία έχει γράψει: «Σ’ ευχαριστώ που κρατάς το χέρι μου όλο και πιο σφιχτά κάθε μέρα για 26 χρόνια!».

https://www.instagram.com/p/CPRVs-Xps0x

Η αδυναμία στις κόρες και η στήριξη εκείνων στη μαμά τους

Η Ειρήνη και Ελισάβετ Τσάκου είναι 16 ετών και στέκονται διακριτικά στο πλευρό της μητέρας τους στηρίζοντάς τη. Τα δυο κορίτσια έχουν βρεθεί, μάλιστα, στο παρελθόν στο catwalk της Σίλιας Κριθαριώτη στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ώστε να την εμψυχώσουν, ενώ η Ειρήνη έχει ποζάρει αρκετές φορές με δημιουργίες της σχεδιάστριας.

Σε αντίθεση με τον 20χρονο Παναγιώτη που είναι πιο χαμηλών τόνων, οι 16χρονες δίδυμες ακολουθούν σε εκδηλώσεις τη μητέρα τους και εκείνη μοιράζεται πολύ συχνά σε Insta Stories στιγμές μαζί τους. Δες φωτογραφίες της Ειρήνης και της Ελισάβετ Τσάκου στην gallery.