Η κόρη της Βίκυς Βολιώτη μεγάλωσε και (λόγω τιμής) είναι μια κούκλα

Η κόρη της Βίκυς Βολιώτη μεγάλωσε και (λόγω τιμής) είναι μια κούκλα
Instagram

Οι αποκαλύψεις της περήφανης μαμάς αγκαλιάς, η σκέψη για δεύτερη υιοθεσία και οι φωτογραφίες της μικρής Άννας. 

Στην εκπομπή «Πρωΐαν σε εἶδον» βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Βολιώτη και μίλησε για όλα στο δίδυμο των παρουσιαστών. Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθρούρος», η οποία ανεβαίνει από τις 11 Δεκεμβρίου στο Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο.

Ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για ένα αστείο περιστατικό που της έτυχε μέσα σε ένα ταξί αλλά και για ένα πολύτιμο σημείωμα για την ίδια.

Το ταξίδι της Χριστίνας Κοντοβά με την Ada για τη βάφτιση της κολλητής της από την Ουγκάντα

«Ήταν αργά το βράδυ. Ήμουν μετά από δουλειά, μετά από πρόβα δε θυμάμαι. Μπαίνω στο ταξί, τότε έμενα με τη μητέρα μου στο Μαρούσι. Τότε καθόμασταν και μπροστά στο ταξί, συνοδηγοί. Έκανε κρύο, χειμώνας, μέσα στο ταξί ήταν χουχουλιάρικα, ζεστά. Ευτυχώς δεν μου μίλαγε καθόλου ο ταξιτζής. Μπήκα στο κέντρο και μέχρι το Μαρούσι ήμασταν σιωπηλοί. Του λέω: εδώ στα φανάρια θα κάνουμε αριστερά, στο δεύτερο στενό δεξιά και τα λοιπά. Εδώ όπου μπορείτε με αφήνετε. Τι σας οφείλω; Ευχαριστώ, καληνύχτα. Και τον φιλάω. Και μένει φυσικά κάγκελο, γιατί δεν είχαμε ανταλλάξει και καμιά κουβέντα. Ήταν πραγματικά του τρελού. Με κοιτάει, τον κοιτάω και έφυγα. Τέτοια ντροπή».

Τι έγραφε το σημείωμα που της άφησε ο πατέρας της πριν «φύγει» από τη ζωή;

«Ο πατέρας μου είχε χιούμορ. Επειδή τον έχασα νωρίς δεν τον γνώρισα τόσο καλά στο χιούμορ, γιατί όταν είσαι μικρός δεν έχεις κι αυτή τη σχέση με τους γονείς σου. Απ’ τους γονείς κρατάς πάντα αισθήσεις πιο πολύ, δεν είναι ότι θυμάμαι κάτι που μου ‘πε. Θυμάμαι όλη του την ύπαρξη. Μου είχε γράψει ένα σημειωματάκι. Λίγο πριν πεθάνει ήταν αυτό. Είχε καταλάβει ο πατέρας μου ότι εγώ θα κάνω θέατρο, αν και δεν είχα πει ποτέ ότι θα το κάνω αυτό σαν δουλειά. Εκείνος το είχε ψυχανεμιστεί. Μου ‘γραψε ένα σημειωματάκι, που το ‘χω ακόμα, ότι Κάνε ό,τι θέλεις στη ζωή σου αλλά μπες στο πανεπιστήμιο, για να έχεις ένα χαρτί στη ζωή σου και να είσαι σίγουρη. Μου το ‘γραψε και του το ‘κανα. Μπήκα στην Πάντειο τότε. Οι γονείς είναι κάτι που το έχουμε σαν δεδομένο στη ζωή δυστυχώς και δεν προσφέρουμε έτσι την ευκαιρία στους εαυτούς μας να απολαύσουμε τις στιγμές που ζούμε μαζί».

Η οικογένεια που δημιούργησε η πρωταγωνίστρια της θρυλικής σειράς του Mega «Λόγω τιμής»

https://www.instagram.com/p/BuCAZ18l3q8

Γεννημένη τον Οκτώβριο του 1971, η Βίκυ Βολιώτη είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη θρυλική σειρά του Mega «Λόγω τιμής» ενώ ακολούθησαν σημαντικές επιτυχίες σε θέατρο, σινεμά και κινηματογράφο για την ταλαντούχα ηθοποιό. Σε προσωπικό επίπεδο, η Βίκυ Βολιώτη είναι παντρεμένη με τον Σίμο Σαρκετζή με τον οποίο έχουν αποκτήσει την Άννα.

Η υιοθεσία της μικρής Άννας από την Αιθιοπία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους ενώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η περήφανη μαμά κάνει συχνά αφιερώσεις στο 8χρονο σήμερα κοριτσάκι της.

«Αυτό το υπέροχο πλάσμα έχει σήμερα τα γενέθλια του! Είμαι αλήθεια πολύ ευτυχισμένη που η Άννα είναι το παιδί μου κι εγώ η μαμά της! Εύχομαι σε όλη της ζωή να χαρίζει απλόχερα πάντα αγάπη και χαρά όπως το κάνει και τώρα. Χρόνια σου πολλά, αγάπη μου! #mychild #mydaughter #birthday #happybirthday #motherhood #proud #happy #wonderful #blessed», έγραψε με υπερηφάνεια πριν από 2,5 μήνες προκειμένου να της ευχηθεί.

https://www.instagram.com/p/Ci0cp--rIHQ

Περισσότερες φωτογραφίες της μικρής Άννας:

Αν και καλύπτει το προσωπάκι της μικρής της με emoji, το κοριτσάκι είναι μία κούκλα σαν όλα τα παιδάκια, όπως έχουμε δει σε εξόδους μαζί με τη μαμά της.

«Είμαι αυστηρή μαμά - Θα έμπαινα στη διαδικασία και 2ης υιοθεσίας»

Ήταν Απρίλιος του 2022, όταν σε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» η Βίκυ Βολιώτη μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της.

Η γνωστή ηθοποιός είπε αρχικά αναφορικά με τον χρόνο και τα αγαπημένα της πρόσωπα: «Έχω ορκιστεί ότι θα αφιερώνω χρόνο στους ανθρώπους που αγαπώ, κυρίως λόγω προσωπικών απωλειών. Και σε ένα μεγάλο βαθμό, το έχω καταφέρει. Νιώθω άσχημα που δεν μπορώ να αφιερώσω χρόνο στην κόρη μου. Είναι ο μόνος άνθρωπος, που αισθάνομαι ότι θα ήθελα κι άλλο χρόνο, αλλά δεν έχω». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πώς η 7,5 ετών κόρη της βλέπει τη δουλειά της: «Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, παλεύεις με τις τύψεις. Η κόρη μου πολλές φορές βλέπει ανταγωνιστικά τη δουλειά μου».

Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε και για τη διαδικασία της υιοθεσίας: «Δεν ήταν εύκολη η διαδικασία. Όταν την είδα, είπα αμέσως "αυτό είναι το παιδί μου". Όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα, ένιωσα όπως όταν γυρνούν οι γονείς από το μαιευτήριο. Ο σύζυγός μου την αγαπάει πολύ. (...) Η Άννα ζητάει συνεχώς αδερφάκι και θα έμπαινα ξανά στη διαδικασία αυτή».

Η Βίκυ Βολιώτη για την υιοθεσία της 7,5 ετών κόρης της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», βρέθηκε πριν από περίπου 7 μήνες η Βίκυ Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός και μέλος της θρυλικής παρέας του «Λόγω τιμής», ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την υιοθεσία της 7,5 ετών κόρης της την οποία έφερε από την Αιθιοπία σε ηλικία 8 μηνών.

Η ηθοποιός υιοθέτησε με τον σύζυγό της, Σίμο Σαρκετζή, την κόρη της όταν ήταν μόλις 8 μηνών. «Την Άννα τη φέραμε 8 μηνών στην Ελλάδα. Κατάλαβα ότι είναι η κόρη μου, αμέσως μόλις την πήρα αγκαλιά. Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, ήταν πολύ δύσκολη, αλλά ήμουν αποφασισμένη. Δεν υπήρχε περίπτωση να με σταματήσει κανείς. Για 'μένα, η ιστορία είχε τελειώσει αμέσως μόλις την πήρα στην αγκαλιά μου σε ηλικία ενός μήνα. Ήμουν αποφασισμένη να κινήσω γη και ουρανό για να τη φέρω στην Ελλάδα. Ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για την υιοθεσία ήταν να βοηθήσω ένα παιδί που έχει ανάγκη».

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός είπε για την υπόθεση της Πάτρας: «Είμαι σοκαρισμένη όμως προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Δικαιούται και αυτή μια απολογία. Πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πάντα σε αυτές τις πολύ έντονες και δυνατές υποθέσεις προσπαθώ να κρατήσω μια στάση αναμονής. Περιμένω να δω τι θα πει η Δικαιοσύνη γιατί τα στοιχεία δεν τα έχουμε όλα και πάντα προσπαθώ να είμαι λίγο πιο ψύχραιμη. Στη σκέψη ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται, τρομάζω. Προσπαθώ να φανταστώ τα κίνητρα. Δε μπορώ να καταλάβω δηλαδή τι μπορεί να είναι αυτό που την οδήγησε εκεί. Αν αποδειχθεί βέβαια. Με εκπλήσσει ξανά και ξανά το δαιδαλώδες της ανθρώπινης ψυχής».