Χριστίνα Κοντοβά: Ολοκληρώθηκε η υιοθεσία της μικρής Ada - Το γλυκό μήνυμα στο Instagram

Ιωάννα Τζανή
Χριστίνα Κοντοβά: Ολοκληρώθηκε η υιοθεσία της μικρής Ada - Το γλυκό μήνυμα στο Instagram

Η σχεδιάστρια μόδας κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και λάμπει από ευτυχία!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά, αφού ολοκληρώθηκε η υιοθεσία της μικρής Ada από την Ουγκάντα και οι δυο τους παιρνούν πλέον ευτυχισμένες στιγμές στην Αθήνα.

kontova ada1

Χριστίνα Κοντοβά: Η νέα της φωτογραφία με την Ada θα σε κάνει να ξεχάσεις πως είναι Δευτέρα

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η ίδια η σχεδιάστρια, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και ένα τεράστιο χαμόγελο διαγράφεται στα χείλη της.


https://www.instagram.com/p/CXTcjMNM8Wm

«Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Χριστίνα Κοντοβά.

Η Χριστίνα Κοντοβά άφησε τα πάντα πίσω της προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στην Ada

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Χριστίνα Κοντοβά έγινε ανάδοχη μητέρα της Ada από την Ουγκάντα και αποφάσισε να τα παρατήσει όλα προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και να γνωριστούν καλύτερα.

«Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία», είχε αναφέρει σε ανάρτησή της τον Απρίλιο του 2021 η σχεδιάστρια μόδας.



Όλο αυτό το διάστημα, η Χριστίνα Κοντοβά δεν έχανε ευκαιρία να μοιράζεται με τους followers της στο Instagram στιγμιότυπα με το κοριτσάκι από την Ουγκάντα, στις οποίες φαινόταν πόσο όμορφα περνούν οι δυο τους και πόσο μεγάλη αγάπη υπάρχει μεταξύ τους.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια της υιοθεσίας βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της ο σύντροφός της, Τζώνης Καλημέρης, στηρίζοντάς την με κάθε τρόπο.

Cover photo: @ckontova

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ευγενία Δημητροπούλου υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε - Στο δρόμο των Κοντοβά και Βολιώτη

Χριστίνα Κοντοβά: Οι νέες φωτογραφίες της Ada και το παρατσούκλι της (photos)

Χριστίνα Κοντοβά: Γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια με την Ada (photos & video)