Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη στην αγκαλιά του αγαπημένου της Αλέξανδρου

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη στην αγκαλιά του αγαπημένου της Αλέξανδρου

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή ερωτεύτηκε και δεν κρύβει την λατρεία της για τον αγαπημένο της. Στην πρεμιέρα της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή.

Η 18χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, δεν κρύβει πια τον έρωτά της για τον γυμναστή και παίκτη του βόλεϊ, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη με τον οποίο έχει σχέση τους τελευταίους μήνες. Οι πρόσφατες φωτογραφίες στην αγκαλιά του, μαρτυρούν με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη τους, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους.

undefined

«Να τη χαίρεσαι την καινούργια σου αγάπη...»

Αναπόφευκτα και λόγω των γονιών της, η Μελίνα από μικρή ήταν στα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια οι συχνές εμφανίσεις της στο πλευρό της μητέρας της Δέσποινας Βανδή, μας έκαναν να την γνωρίσουμε λίγο περισσότερο και να δούμε την εξέλιξή της. Το Μελινάκι, όπως την φωνάζει η μαμά της έχει γίνει πια μία όμορφη δεσποινίδα, που ακολουθεί τον δικό της ξεχωριστό δρόμο.

https://www.instagram.com/p/CgAZ2OKsy3F

Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου ξεκίνησε τις σπουδές της στην υποκριτική στο Λονδίνο, αλλά μέχρι να ξεκινήσουν τα εντατικά μαθήματα, περνά αρκετό χρόνο στην Αθήνα. Οι λόγοι είναι δύο. Πρώτον για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και δεύτερον κοντά στον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της μητέρας της στο «Έναστρον» και εκεί έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην αγκαλιά του αγαπημένου της, όπως βλέπουμε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού ΟΚ.

https://www.instagram.com/p/ClqHKfbKkWw

Η Μελίνα είναι χαρούμενη στην αγκαλιά του, χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί. Δεν το έκανε άλλωστε από την αρχή της σχέσης τους. Οι συχνές της αφιερώσεις στις αναρτήσεις του libero της καρδιάς της , η κοινή φωτογραφία με την μητέρα της να γυμνάζονται στο γυμναστήριό του στην Γλυφάδα, η ανάρτηση από τις κοινές τους διακοπές το καλοκαίρι και η πιο πρόσφατη, με το να του κρατά το χέρι, δείχνουν πως ο έρωτάς τους, ήταν κεραυνοβόλος και αυτοί οι έρωτες δεν πρέπει να κρύβονται.

Όπως έχουμε δει και στο προφίλ του Αλεξάνδρου Πολυχρονιάδη στο Instagram, η γεωγραφική απόσταση που θα τους χωρίσει το επόμενο διάστημα, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα στην αγάπη τους. Άλλωστε τις πρώτες μέρες της μετακόμισής της στην βρετανική πρωτεύουσα, βρέθηκε στο πλευρό της.

Η Μελίνα πήγε για σπουδές & η Δέσποινα σίγουρα θα κοιτάζει αυτές τις φωτογραφίες τώρα που θα λείπει

https://www.instagram.com/p/CjXPnZYMBfg