Η Μελίνα πήγε για σπουδές & η Δέσποινα σίγουρα θα κοιτάζει αυτές τις φωτογραφίες τώρα που θα λείπει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μελίνα πήγε για σπουδές & η Δέσποινα σίγουρα θα κοιτάζει αυτές τις φωτογραφίες τώρα που θα λείπει

Η 18χρονη έχει βγάλει κάποια τέλεια snapshots με τη μαμά-Δέσποινα. 

Μια γλυκόπικρη περίοδο της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Βανδή αφού πρόσφατα αποχωρίστηκε την 18χρονη κόρη της, η οποία μετακόμισε στην Αγγλία για σπουδές. Η Μελίνα Νικολαΐδη θα ξεκινήσει σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο, κάτι το οποίο ήθελε πολύ. Οι γονείς της στήριξαν αμέριστα την επιλογή της και η τραγουδίστρια βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα κοντά της για να την βοηθήσει με τη διαδικασία της μετακόμισης.

«Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται. Θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο «Χαμογέλα και πάλι» η Δέσποινα Βανδή.

https://www.instagram.com/p/ChE20xsg0jv

Η Δέσποινα Βανδή ως μάνα δεν μπορεί να αντισταθεί στον αποχωρισμό με την κόρη της Μελίνα

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια τρυφερή μαμά

Τη Δέσποινα Βανδή με casual look συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η τραγουδίστρια επέστρεφε από το ταξίδι της στην Αγγλία, όπου είχε ταξιδέψει μαζί με την κόρη της Μελίνα, η οποία μετακόμισε στην Βρετανική πρωτεύουσα για σπουδές.

Η Ελληνίδα σταρ συνδύασε το ταξίδι της με μια επαγγελματική υποχρέωση αφού τραγούδησε ένα φιλανθρωπικό gala που διοργανώθηκε από τους Έλληνες ομογενείς της περιοχής.

Η 53χρονη παραχώρησε δηλώσεις και ανέφερε: «Στην Αγγλία δεν πήγα ταξίδι αναψυχής, πήγα για να τακτοποιήσω το παιδί μου για τις σπουδές της, ήμουν αρκετές ημέρες εκεί και συνέπεσε με την εκδήλωση».

Σχετικά με την μετακόμιση της κόρης της η Δέσποινα Βανδή τόνισε: «Καθάρισε το σπίτι η μανούλα, έβαλε τα σωστά πράγματα στην κατάψυξη, γιατί εκεί τα φαγητά είναι πολύ διαφορετικά», αποδεικνύοντας πως είναι μια παραδοσιακή Ελληνίδα μαμά.

https://www.instagram.com/p/CgAZ2OKsy3F

Τον Ιούλιο πραγματοποιήθηκε η 93η τελετή αποφοίτησης των μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών. Ανάμεσα στους αποφοίτους ήταν και η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, Μελίνα. Η υπερήφανη μαμά ήταν φυσικά εκεί και απαθανάτισε τη στιγμή, δημοσιεύοντας αργότερα φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μαζί με τη Δέσποινα Βανδή στην τελετή αποφοίτησης της Μελίνας, ήταν και ο νονός της 18χρονης και πολύ καλός φίλος της μητέρας της, ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης.

«Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου! #proudofyou», έγραψε η τραγουδίστρια λίγο μετά την τελετή αποφοίτησης της Μελίνας.

Οι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης

Η Δέσποινα Βανδή έχει καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες με την κόρη της. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi