Ο Στάθης έκανε το μεγάλο βήμα με την Ιουλία και το κοινό στη Γη της ελιάς πανηγύρισε από χαρά

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Στάθης έκανε το μεγάλο βήμα με την Ιουλία και το κοινό στη Γη της ελιάς πανηγύρισε από χαρά

Η αρχή έγινε και ο Στάθης με την Ιουλία στην Γη της ελιάς θα είναι ξανά μαζί. Οι τηλεθεατές στο Twitter το χάρηκαν, μετά από αναμονή αρκετών μηνών. 

Στον Σασμό έχουμε τον Μαθιό με την Βασιλική, στους Παγιδευμένους τον Δημήτρη με την Άννα, αλλά στη Γη της ελιάς οι fans της σειράς, εκτός από τον Φίλιππο και την Βασιλική, αγαπούν τον Στάθη και την Ιουλία. Περίμεναν πολύ καιρό για να τους ξαναδούν μαζί και στο χθεσινό επεισόδιο, έγινε το πρώτο βήμα. Οι χρήστες στο Twitter, ξεκίνησαν τους πανηγυρισμούς, αλλά ζητούν να γίνει και επίσημα η επανασύνδεση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

«Επιτέλους Ιουλία πάρε την απόφαση»

Δεν έχουν γράψει και λίγα το τελευταίο διάστημα στα social media προς την σεναριογράφο της Γης της ελιάς Βάνα Δημητρίου, οι πιστοί τηλεθεατές της σειράς. Το κοινό έχει δικά του μέτρα και σταθμά για τις εξελίξεις. Όμως αυτή τη φορά της έδωσαν τα εύσημα για την επανασύνδεση του Στάθη και της Ιουλίας. Τι τραβάνε και αυτοί οι σεναριογράφοι.

https://www.instagram.com/p/ClB-51GD_Ds

Εκείνη ωστόσο είχε σχεδιάσει πολύ καλά την ιστορία της, εδώ και καιρό. Και σταδιακά θα φτάσουμε στο να ξαναδούμε να είναι μαζί ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια. Ο Στάθης ως γνήσιος Μανιάτης, έκανε με πυγμή το πρώτο βήμα. Της είπε ξεκάθαρα ότι και οι δύο νιώθουν τα ίδια συναισθήματα και ότι πρέπει να χωρίσει και να είναι ξανά μαζί.

https://www.instagram.com/p/ClPSnCjqL7z

Γερό ταρακούνημα αυτό για την ηρωίδα που μέχρι τώρα είναι διστακτική. «Επιτέλους Ιουλία πάρε την απόφαση» της ζήτησε το κοινό και τα σχόλια ήταν εκατοντάδες για την πιο σημαντική εξέλιξη από την αρχή του δεύτερου κύκλου. Αλλά ζητούν και επίσημο τηλεοπτικό φιλί για να υπάρχει και τυπικά η επανένωση.

Η Ιουλία θα ενδώσει τελικά. Όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, θα ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του νεανικού της έρωτα. Μόνο που ο σύζυγος Κουράκος, ο οποίος επιδιώκει ήδη παρασκηνιακά και εκείνος τον χωρισμό, θα τους δει μαζί στην πρώτη τους ερωτική συνάντηση και θα βρει την ευκαιρία να επισπεύσει τις διαδικασίες διαζυγίου. Και οι τρεις τελικά, κέρδισαν αυτό που επιθυμούσαν.

Τα δύο νέα πρόσωπα στη Γη της ελιάς «ανάβουν» φωτιές και χωρίζουν Φίλιππο και Βασιλική

Μένει να δούμε αν θα χαρεί ήρεμα το ζευγάρι τον έρωτά του. Απίθανο αυτό να συμβεί. Η ηρεμία δεν δημιουργεί σασπένς στις τηλεοπτικές σειρές. Και το σασπένς είναι που φέρνει τελικά και την υψηλή τηλεθέαση στη Γη της ελιάς. Πάντως μία φωτογραφία από ένα γύρισμα της σειράς δείχνει τον αστυνόμο Κουράκο μετά το διαζύγιο, στην αγκαλιά της Ευτυχίας. Τυχαίο;

https://www.instagram.com/p/ClLl_XvLbtT