Η έξοδος της Ελένης Μενεγάκη στο θέατρο ίσως ανοίγει τον δρόμο για τη συνάντηση με τη Δέσποινα Βανδή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η έξοδος της Ελένης Μενεγάκη στο θέατρο ίσως ανοίγει τον δρόμο για τη συνάντηση με τη Δέσποινα Βανδή

H παρουσιάστρια παρακολούθησε την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Βίκυ Σταυροπούλου και αυτή η συνάντηση ίσως να μην ήταν και τόσο τυχαία.

Μια casual βραδινή εμφάνιση έκανε πριν λίγα 24ωρα η Ελένη Μενεγάκη στο Θέατρο Αλίκη. Η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια πραγματοποιεί ελάχιστες βραδινές εξόδους ωστόσο βρήκε την ευκαιρία να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν αγαπημένοι ηθοποιοί (Βίκυ Σταυροπούλου, Κώστας Κόκλας, Μαρία Λεκάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Σοφία Βογιατζάκη, Τζόυς Ευείδη).

Η solo εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο θέατρο

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να απολαύσει τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Η Ελένη Μενεγάκη φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές και όπως ήταν αναμενόμενο μονοπώλησε τα φωτογραφικά φλας με το stylish look της.

Μετά το τέλος της παράστασης η παρουσιάστρια κατευθύνθηκε προς τα καμαρίνια για να συγχαρεί τους συντελεστές. Το καστ χάρηκε ιδιαίτερα με την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και δεν δίστασαν να ποζάρουν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό. Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης την αγκάλιασαν με χαρά και συνομίλησαν για αρκετή ώρα μαζί της.

Η Βίκυ Σταυροπούλου βρίσκεται φέτος για ακόμη μια σεζόν στην κριτική επιτροπή του J2US μαζί με την φίλη της παρουσιάστριας, Δέσποινα Βανδή.

Και αυτή η σύνδεση με την Βίκυ δεν είναι καθόλου τυχαία. Ελένη και Δέσποινα υπήρξαν φίλες επί σειρά ετών ωστόσο απομακρύνθηκαν στο πέρασμα του χρόνου, λόγω και των οικογενεικών τους υποχρεώσεων. Έχουν πολλά χρόνια να συναντηθούν τηλεοπτικά και επειδή φέτος η Ελένη αγαπά τις επανασυνδέσεις (βλ. με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και με Ρούλα Κορομηλά), δεν αποκλείεται να την καλέσει στην εκπομπή της. Συχνά άλλωστε το τελευταίο διάστημα κάνει αναφορές σε εκείνη.

Η ατάκα όλο νόημα της Ελένης Μενεγάκη για τη Δέσποινα Βανδή

Πριν λίγες εβδομάδες κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη Δέσποινα Βανδή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την τελευταία διετία νιώθω σαν να γνωρίζω τη Δέσποινα τώρα, συνέντευξη με συνέντευξη. Την ξέρω από το ξεκίνημα όπως με ξέρει κι εκείνη, την ίδια εποχή ξεκινήσαμε. Δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα για έναν άνθρωπο, ξέρεις αυτό που φαίνεται. Σε κάθε συνέντευξή της με κάνει να νιώθω περισσότερα θετικά αισθήματα για εκείνη, όχι ότι είχα ποτέ αρνητικά, νιώθω πως την πλησιάζω παραπάνω, πολύ μου άρεσε πάλι, ξέρω κι εγώ, βρε λες», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, δίνοντάς μας την αίσθηση πως σύντομα ίσως κάνει πρόσκληση στην τραγουδίστρια για να βρεθούν στον ίδιο καναπέ.

Πηγή κεντρικής: ndp