Ένα σχόλιο για Μενεγάκη - Ουγγαρέζο έγινε viral στο Instagram

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα σχόλιο για Μενεγάκη - Ουγγαρέζο έγινε viral στο Instagram

Ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ όπως υποστηρίζουν οι θαυμαστές της Ελένης Μενεγάκη ή ένα πραγματικά αυθόρμητο στιγμιότυπο για το καλό κλίμα στην εκπομπή της, παρά την φημολογία για ρήξη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο; 

«Αυτό που κάνεις είναι συγκλονιστικό» είχε πει χθες η Ελένη Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε μία αποστροφή του λόγου της και οι φήμες αλλά και τα σενάρια που μιλούσαν για την οριστική ρήξη στις σχέσεις τους, έχασαν τη δυναμική τους. Η παρουσιάστρια σήμερα με μία νέα φωτογραφία και μία δεύτερη αναφορά σε εκείνον, μας μπέρδεψε ακόμη περισσότερο, για το τι πραγματικά συμβαίνει στην εκπομπή της. Γιατί οι θαυμαστές της, κρατούν τις επιφυλάξεις τους, με κάποιους να μην πείθονται για τις προθέσεις της και να αποδίδουν αυτή την φωτογραφία σε επικοινωνιακό τρικ.

https://www.instagram.com/p/ClGhfcSD8Hx

Τελικά τι είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Ελένη;

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία των μελών του πάνελ της σε ένα break της εκπομπής της, (από την οποία έλειπε ο Σάββας Πούμπουρας), με εκείνη ξεκαρδισμένη στα γέλια και την ομάδα της επίσης ευδιάθετη. Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο κέντρο της φωτογραφίας και όχι εκείνη. Σημειολογικά, αυτό μας δείχνει και την σκοπιμότητα της φωτογραφίας της. Ότι όλα είναι καλά, στις σχέσεις τους.

https://www.instagram.com/p/ClTeTwvjlpZ

Στο ερώτημα πάντως που έθεσε στην λεζάντα της φωτογραφίας της, γράφοντας «Τι μας είπε ο Δημήτρης και ξεκαρδιζόμαστε»; οι fans της έδωσαν εμπνευσμένες απαντήσεις, αλλά κατάλαβαν επίσης, πως η Ελένη είχε κίνητρο με αυτή την πόζα.

Άλλοι έγραψαν για το πόσο υπέροχη είναι η παρέα, άλλοι θεώρησαν την φωτογραφία ως ένα κακό επικοινωνιακό τρικ, ενώ κάποιοι άρχισαν να απαντούν στο ερώτημά της με χιούμορ. Στο τι είπε ο Δημήτρης, οι περισσότεροι σχολίασαν πως είπε, ότι θέλει περισσότερα από πέντε λεπτά στην εκπομπή. Αυτονόητη αυτή η αντίδραση μετά από τα «καψόνια» των τελευταίων ημερών, που σχολιάστηκαν ευρέως στο Twitter.

Ένα σχόλιο πάντως ξεχώρισε!Αυτό που κέρδισε περισσότερα από 400 Likes και είπε τη μεγάλη αλήθεια:

«Ότι πρέπει να βγαίνει περισσότερο στην εκπομπή γιατί του αξίζει»!!

eleni.JPG

Στην χθεσινή εκπομπή και ενώ ήδη είχε ξεκινήσει η στήλη που παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ελένη με μία παρέμβασή της και ένα κοπλιμέντο της, ήταν σαν να απάντησε σε όλα τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Στα σχόλια των άλλων παρουσιαστών, που έχουν μιλήσει για την μείωση στα λεπτά που εμφανίζεται στην εκπομπή ο συνεργάτης της, αλλά και την δική της απουσία από το πλάνο, την ώρα της στήλης του.

Όπως του είχε πει: «Καμιά φορά δεν σε ακούμε, αν μας βλέπεις και είμαστε μουγγοί αυτό φταίει γιατί με εσένα γελάμε. Το κομμάτι σου αυτό είναι συγκλονιστικό, θες γιατί αισθάνεσαι πιο χαλαρά». Τον εκθείασε μάλιστα και για την συνέντευξη που είχε πάρει από τον Χρήστο Δάντη.

https://www.instagram.com/p/CjsUXrLjR0I

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους; Ήρθε η συμφιλίωση; Δεν ήταν τελικά και τόσο μεγάλο ζήτημα όπως παρουσιάστηκε αυτή η ρήξη, απλά έγινε μία δοκιμή στην ανακατάταξη στηλών και μελών του πάνελ, για τον χρόνο που θα έχουν στην εκπομπή της, για να κυλά πιο αρμονικά η ροή;

https://www.instagram.com/p/CikV8RLDrFJ

Αν δεν είχε δημιουργηθεί ωστόσο καμία προστριβή μεταξύ τους, η Ελένη δεν θα έκανε αυτές τις δύο κινήσεις υπέρ του συνεργάτη της, τις τελευταίες δύο μέρες. Γιατί η Ελένη ξέρει επικοινωνιακά πως να γυρνά υπέρ της το αρνητικό κλίμα, να διαλύει υποψίες, να διαψεύδει τις φήμες, χωρίς πολλά λόγια και χωρίς να απολογείται για κάθε της κίνηση. Και είναι δικαίωμά της, ασφαλώς.

Η Ελένη Μενεγάκη αποθέωσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και μας μπέρδεψε ακόμα περισσότερο

Παλαιότεροι συνεργάτες της όταν ρωτήθηκαν για τα καψόνια της Ελένης στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, (όπως για παράδειγμα η Κατερίνα Ζαρίφη), είχαν διευκρινήσει πως και στην δική τους περίπτωση, άλλοτε εμφανίζονταν για πέντε λεπτά, άλλοτε για 2 ώρες συνεχόμενα στην εκπομπή.

Η Ελένη ας μην ξεχνάμε, ότι έχει τον πλήρη έλεγχο και τον συντονισμό της εκπομπής της. Όχι τυπικά, αλλά ουσιαστικά.

Αυτό σημαίνει, ότι αν κρίνει ότι η συζήτηση με όλα τα μέλη του πάνελ ταυτόχρονα, δεν είναι προς το πρακτικό συμφέρον της εκπομπής της, γιατί τραβά αρκετά σε διάρκεια και δεν προλαβαίνει να κάνει focus σε άλλη θεματολογία, έχει το δικαίωμα να αλλάζει την σκαλέτα της, με γνώμονα την υψηλή τηλεθέαση.

Αν κρίνει ότι κάποια ρεπορτάζ, ή κάποιες στήλες δεν αποδίδουν, έχει το δικαίωμα να τις αλλάξει. Έτσι λειτουργούν άλλωστε σε όλα τα κανάλια και όλοι οι παρουσιαστές με τους αρχισυντάκτες τους στις εκπομπές τους.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πάντως που ξέρει πολύ καλά την ιδιοσυγκρασία της Ελένης, είπε κάτι που μας βάζει στην σωστή διάσταση του θέματος. Χωρίς να αρνείται πως υπήρξε θέμα στην μεταξύ τους σχέση: «Είναι ζήτημα χρόνου για να κάτσουν αυτοί οι άνθρωποι (σ.σ Δημήτρης και Ελένη), αν υπάρχουν διαφορές, να τα βρουν. Πάντως αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα, είναι ότι η Ελένη δεν αδικεί. Μπορεί ενδεχομένως αυτή τη στιγμή να έχουν πληγωθεί και οι δύο πλευρές. Η Ελένη όμως δεν αδικεί».