H Jennifer Lopez θέλει να παίξει σε ταινία με τον Affleck και η επιλογή της είναι σκέτο τρολάρισμα

Πατούλια Κατερίνα
H Jennifer Lopez θέλει να παίξει σε ταινία με τον Affleck και η επιλογή της είναι σκέτο τρολάρισμα

Είσαι έτοιμη για να δεις το sequel της ταινίας που ίσως έπαιξε ρόλο στον πρώτο χωρισμό του Ben Affleck με την Jennifer Lopez λίγο πριν τον γάμο τους πριν 20 χρόνια;

Δεν καταλαβαίνει από φήμες χωρισμού, δεν καταλαβαίνει από κουτσομπολιά και σχόλια. Η Jennifer Lopez ζει το παραμύθι που στερήθηκε πριν 19 χρόνια και κανείς δεν θα της το χαλάσει.

Η Jenny from the block, μετά το νέο άλμπουμ, μια συνέχεια της ζωής της όπως την άφησε όταν χώρισε από τον Ben το 2004, αποφάσισε να κάνει τα πάντα ξανά. Καινούργια μουσική, συνέχεια του 2002, ένας γάμος καλύτερος από εκείνον που δεν έγινε τότε, μια σχέση ζωής πολύ πολύ παραμυθένια.

Gigli ξανά

Η Jennifer που είπε το μεγάλο ναι στον Ben το 2022 τελικά, απάντησε στις 73 ερωτήσεις της Vogue Αμερικής και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της στη σκέψη πως θα συνεργαστεί ξανά με τον Ben της.

Κι όταν την ρώτησαν τι είδους συνεργασία θα έκανε με τον Affleck στον κινηματογράφο, η Lopez αποφάσισε να μας τρολάρει όλους απαντώντας πως θα έκανε ένα sequel της ταινίας Gigli.

Και γιατί μιλάμε για τρολάρισμα; Η ταινία πήγε τότε άπατη στο box office κι ενώ δαπανήθηκαν περίπου 75 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία της, τελικά η ρομαντική κομεντί Gigili μάζεψε μόλις 7 εκατομμύρια δολάρια.

Και δεν ήταν μόνο η εισπρακτική αποτυχία. Ο Affleck έφαγε το κράξιμο της ζωής του για την επιλογή της ταινίας με ουκ ολίγους να θίξουν το ταλέντο του εξαιτίας της Jlo.

Η Lopez πάντως στην ταινία αυτή ερωτεύτηκε τον Ben και το 2003 όταν η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους, το ζευγάρι ήταν ήδη αρραβωνιασμένο.

Τον Ιανουάριο του 2004 ο Ben έκανε πίσω μια εβδομάδα πριν την γαμήλια τελετή, ρίχνοντας τη Jen στην βαθιά κατάθλιψη.

«Ένιωσα πως κάποιος ξερίζωσε την καρδιά μου από το στήθος μου. Και όταν κατάλαβα πως δεν θα αποκτούσα την παραμυθένια οικογένεια που ήθελα, τότε άρχισα να καταρρέω», έγραψε στο βιβλίο της με τίτλο True Love η Jen ενώ πριν μερικές ημέρες σε συνέντευξη στο Apple Music παραδέχτηκε:

H Jlo παραδέχτηκε την πιο μεγάλη αλήθεια: «Όταν χωρίσαμε με τον Ben πίστεψα πως θα πεθάνω»

«Όταν ακυρώσαμε τον γάμο μας πριν 20 χρόνια, αυτή ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου.

Ειλικρινά πίστεψα πως θα πεθάνω.

Για 18 χρόνια μπήκα σε μια σπείρα και τίποτα δεν κυλούσε σωστά.

Η Lopez αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά τον Ben τον Νοέμβριο του 2002, τον ίδιο μήνα που κυκλοφόρησε και το άλμπουμ This is Me Then αλλά το 2004, μία εβδομάδα πριν την τελετή, ο γάμος ακυρώθηκε και οι Bennifer χώρισαν.

«Oι άνθρωποι νομίζουν ότι ξέρουν τι μου συνέβη σε όλη αυτή τη διαδρομή για τους άντρες που ήμουν μαζί τους, αλλά δεν έχουν ιδέα και πολλές φορές έχουν κάνει λάθος. Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που έκρυβα καλά μέσα μου. Και είμαι σε μία περίοδο της ζωής μου, που δεν έχω να πω τίποτε πια για αυτό», είχε πει πρόσφατα στη Vogue η Lopez, μιλώντας για την προσωπική της ζωή όλα αυτά τα χρόνια μακριά από τον Ben.