Το απρόσμενο σχόλιο της Χριστίνας Κολέτσα για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το απρόσμενο σχόλιο της Χριστίνας Κολέτσα για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

H γνωστή τραγουδίστρια έδωσε την δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον personal trainer.

Με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή της στο «Asia Express» η Χριστίνα Κολέτσα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα για τις σχέσεις της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά την κοινή τους εμφάνιση σε βίντεο στο Youtube η οποία στήθηκε αφορμή για νέες φήμες γύρω από την προσωπική τους ζωή.

H 42χρονη που έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στο «Fame Story», αποτελεί ένα από τα φαβορί στον τελικό του «Αsian Express». Η Χριστίνα Κολέτσα και η συμπαίκτριά της, Maria Maroulis έχουν εξασφαλίσει μια θέση στον μεγάλο τελικό του project μαζί με τους: Κωνσταντίνο Βασάλο, Fipster, Χρήστο Ζώτο και Παύλο Γαλακτερό.

https://www.instagram.com/p/CjDU1miqf6t

«Το Asia Express για μένα ήταν από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω βιώσει αλλά δεν παύει να είναι παράλληλα μία από τις ωραιότερες εμπειρίες που έχω ζήσει. Θα το ξανάκανα ειδικά αν δεν υπήρχαν κάμερες. Είχα πάντα όνειρο να κάνω ένα road trip οπότε, έτσι ακριβώς όπως είναι στημένο, ήταν για μένα το ιδανικό», δήλωσε πριν λίγες ώρες η Χριστίνα Κολέτσα στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend.

Η Χριστίνα Κολέτσα σχολίασε τη φημολογούμενη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Χριστίνα Κολέτσα διέψευσε κατηγορηματικά το ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αναφέροντας: «Πού να υπάρξει κάτι; Δεν τον βλέπω τον άνθρωπο για να υπάρξει και κάτι, ούτε καν, δεν υπάρχει κάτι. Νομίζω είναι μικρός για μένα ο Κωνσταντίνος, δεν είναι; Πόσα χρόνια διαφορά έχουμε;».

Και συμπλήρωσε: «Είμαι μόνη σαν το λεμόνι, προτιμώ το σκυλάκι μου και τη μοναξιά μου, απ’ το να αναλώνομαι σε μια σχέση που δεν μου προσφέρει αυτά που θέλω».

Ο Κων/νος Βασάλος έγινε 33 & το γιόρτασε με ...παιδικό πάρτυ - Πού ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

https://www.instagram.com/p/ClrMnIXqxTA

«Η λέξη παρεξήγηση στο παιχνίδι είναι κάτι τελείως διαφορετικό με την έννοια της παρεξήγησης που έχουμε στην καθημερινότητα μας. Εκεί πέρα παρεξηγιόμασταν ανά πέντε λεπτά μεταξύ μας. Ήταν τόσο έντονο όλο που δεν είχε την υπόσταση της παρεξήγησης. Πάνω στο παιχνίδι και πάνω σε όλο αυτό που περνούσαμε, αυτό ήταν πάρα πολύ νορμάλ», ξεκαθάρισε η τραγουδίστρια.

Πηγή κεντρικής: christina_koletsa