Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αγρίεψε και το κοινό του Σασμού ενθουσιάστηκε πριν την δει ξανά να χωρίζει

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αγρίεψε και το κοινό του Σασμού ενθουσιάστηκε πριν την δει ξανά να χωρίζει

Έρχεται νέος χωρισμός με τον Μαθιό. «Δόξα στη Βασιλική» έγραψαν στο Twitter την στιγμή που έδειξε την πυγμή της στην Καλλιόπη, την σκληρή καπετάνισσα του Σασμού. 

Το αρχικό σχέδιο που ήθελε την Βασιλική να δολοφονείται από την Καλλιόπη, έτσι ακριβώς όπως αναφέρεται και στο ομότιτλο βιβλίο του Σασμού, φαίνεται πως δεν θα ισχύσει προς το παρόν. Αντίθετα λόγω της αγάπης του κοινού προς την Μαριλίτα Λαμπροπούλου που την υποδύεται, ο ρόλος της φέτος έχει γίνει πιο δυναμικός και πιο ουσιαστικός. Η χθεσινή της αναμέτρηση με την Καλλιόπη έκανε το Twitter να πανηγυρίσει για την πυγμή της.

Η Βασιλική θα είναι ασυγκράτητη. Γιατί μόλις αντιληφθεί την νέα γκάφα του Μαθιού της, θα ετοιμαστεί για νέα έκρηξη και νέο χωρισμό.

https://www.instagram.com/p/ClbE6laqtdq

Δόξα στη Βασιλική

Η χθεσινή πυρκαγιά στο σπίτι της Καλλιόπης στον Σασμό και η ολική καταστροφή, την έφερε αναγκαστικά στο σπίτι του Μαθιού. Νύφη και πεθερά κάτω από την ίδια στέγη και το κοινό στο Twitter ξεκίνησε το τρολάρισμα.

Ειδικά όταν η Βασιλική αγρίεψε και ζήτησε από την καπετάνισσα, αφενός να μην νουθετεί τον γιο της Νικηφόρο και να τον αφήσει μακριά από την βεντέτα. Το «όσο ζεις στο σπίτι μου θα ακολουθείς τους δικούς μου κανόνες» και το αγριεμένο ύφος της για πρώτη φορά απέναντί της, έφερε επικά σχόλια στα social media.

Αναμένεται όμως και νέο θερμό επεισόδιο στο σπίτι του Μαθιού. Ο Νικηφόρος θα αρχίσει να λέει ξανά πως πρέπει να πολεμήσουν τους Βρουλάκηδες και η Βασιλική θα γίνει έξω φρενών. Γιατί κουβέντα στην κουβέντα θα μάθει πως ο Μαθιός του μαθαίνει σκοποβολή για παν ενδεχόμενο. Τον είχε προειδοποιήσει για αυτό και ένας νέος καυγάς και χωρισμός (μικρής διάρκειας) έρχεται για το ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/Cl1zRGRJYcl

Από τον έναν χωρισμό πάμε σε άλλον χωρισμό με τον Σταύρο να μην παίρνει τόσο καλά τα νέα του διαζυγίου με την Αργυρώ και να φεύγει μαζί με τον μικρό Πετρή οσονούπω. Προβλέπεται και ένας χωρισμός ακόμη. Εκείνος της Αιμιλίας και του Δημήτρη. Η εισαγγελέας δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Παύλο. Ειδικά τώρα που είναι στο νοσοκομείο και αφού έσωσε τη ζωή της Καλλιόπης, θα σταθεί δίπλα του.

Ο Αστέρης γίνεται ο σωτήρας του Παύλου στον Σασμό και αποκαλύπτει στη Βασιλική το μεγάλο μυστικό

Στον Σασμό, από βεντέτα σε βεντέτα και από απιστία σε απιστία, είμαστε τους τελευταίους μήνες.

Πάντως το να βλέπουμε στο τρέιλερ την Καλλιόπη να βάζει φωτιά στο σπίτι της και μετά να ξετυλίγεται σεναριακά ένα κομφούζιο με το ποιος έχει την ευθύνη για την πυρκαγιά, μάλλον σύγχυση προκάλεσε στο κοινό.

kalliopi.JPG