H Ραφαέλα αποχώρησε ξανά από το GNTM και το Twitter ξέσπασε πιο έντονα από ποτέ

H Ραφαέλα αποχώρησε ξανά από το GNTM και το Twitter ξέσπασε πιο έντονα από ποτέ

Η Ραφαέλα Χαραλάμπους επέστρεψε στο GNTM κυριολεκτικά για δέκα λεπτά και αποχώρησε με σπόντες.

Τα περίεργα σκηνικά δεν σταματούν στο φετινό GNTM στο οποίο επέστρεψε το μεγάλο φαβορί και αγαπημένη του κοινού, η Κύπρια Ραφαέλα Χαραλάμπους μόνο για να αποχωρήσει και πάλι με τη σύμφωνη γνώμη των κριτών.

Οι καλύτερες πόζες:

Το concept θύμιζε after party πόζες όπως στις Χρυσές Σφαίρες. Στο σετ βρισκόταν ένα ασανσέρ και οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν, αφού το καλέσουν, να φωτογραφηθούν με τον καλύτερο τρόπο με όποιο αντικείμενο έβρισκαν μέσα ποζάροντας στον φακό του Δημήτρη Κλεάνθους προκειμένου να πάρουν και πάλι το εισιτήριο για το GNTM 5.

Μύρια και Βικτώρια δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των κριτών για τις εξαιρετικές φωτογραφίες τους ενώ η Βικτώρια ήταν εκείνη που πήρε τη δουλειά.

Επιστροφές- Καταστροφές

Δύο επιστροφές και μία αποχώρηση χαρακτήρισε το χτεσινό επεισόδιο του GNTM που έφτασε στην τελική φάση με την τελική 8άδα και προχωράμε πια βουρ για τελικά.

Η Κύπρια Ραφαέλα

Μπορεί στο πρώτο μέρος του χθεσινού επεισοδίου η Ραφαέλα να πήρε το οκ από τις πρώην δέκα συμπαίκτριές της για να επιστρέψει στο ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο δεν μπόρεσε να επωφεληθεί της ευκαιρίας.

https://www.instagram.com/p/Cl1_NmwqepT

Το μοντέλο από την Κύπρο αποχώρησε ξανά με τη Βίκυ Καγιά από την πλευρά της να τονίζει ότι η Ραφαέλα συνεχίζει στις πόζες της να βγάζει το σέξι μοντέλο και όχι κάτι άλλο.

«Ήθελα πολύ να έρθω ξανά στο GNTM 5 και χάρηκα που έζησα για λίγο πάλι τη διαδικασία. Ήταν παράξενη η δοκιμασία, δεν ξέραμε τι να περιμένουμε», είπε η όμορφη Ραφαέλ που είδε τη Μάρα και την Αλεξία να σώζονται για μια ακόμα φορά.

Η Ραφαέλα Χαραλάμπους αποχώρησε από το GNTM και επέστρεψε στο Instagram γεμάτη πίκρα

https://www.instagram.com/p/Cld_fmCD0Ny

Η Ραφαέλα πάντως, από την αποχώρησή της στο τέλος Νοεμβρίου συνέχιζε να δημοσιεύει κανονικά υλικό στο Instagram profile της και δεν ευχαρίστησε ποτέ τους κριτές για την πορεία στο GNTM. Χτες βράδυ καταλάβαμε το γιατί!

To Τwitter Πάντως δίκασε τους κριτές για την δεύτερη αδικία με τη Ραφαέλα!