Η δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη είναι διπλά ευτυχισμένη που γίνεται για πρώτη φορά θεία

Η δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη είναι διπλά ευτυχισμένη που γίνεται για πρώτη φορά θεία

Οι αποκαλύψεις στην κάμερα, η υπέροχη σχέση με την αδερφή της, η Ντορέττα και ο Ράιαν».

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τα τελευταία 24ωρα η Μαίρη Συνατσάκη καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι- καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Το ερωτευμένο ζευγάρι και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής αφού έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, το είδε το μωρό. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη. Ο Ίαν νομίζω συγκινήθηκε πολύ. Περισσότερο συγκινήθηκε νομίζω ο Ίαν, η Μαίρη είναι ψύχραιμη. Τώρα είναι οι πρώτες στιγμές. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα χρώματα και τα γλυκά μάτια της Μαίρης», δήλωσε ο μαιευτήρας Θάνος Παράσχος στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου.

Το νεογέννητο κοριτσάκι αποτελεί το καλύτερο δώρο για τα 38α γενέθλιά της τα οποία είναι σε λίγες ημέρες. Και μιας και είπαμε για γενέθλια, είναι γνωστό πως εκείνη την ημέρα γιορτάζει και η δίδυμη αδερφή της Αλίκη, η οποία και πλέει επίσης σε πελάγη ευτυχίας για το νέο μέλος της οικογένειας. Με αφορμή τη γέννηση της ανιψιάς της, η περήφανη θεία παραχώρησε μίνι συνέντευξη σε κάμερα εκπομπής η οποία και την προσέγγισε με αφορμή το ευχάριστο γεγονός.

Ο Ουγγαρέζος έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για τη Συνατσάκη μετά τη γέννηση της κόρης της

Αλίκη Συνατσάκη: «Η Μαίρη και ο Ίαν είναι ευτυχισμένοι και συγκινημένοι, είναι όλη μέρα αγκαλιασμένοι»

Ειδικότερα, η εκπομπή Breakfast@Star συνάντησε την Αλίκη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για τα πρώτα συναισθήματα μετά τη γέννηση της ανιψιάς της.

«Είμαι φουσκωμένη από χαρά, ευτυχία, αγάπη… Πως να είμαι; Είναι το πρώτο μας παιδάκι στην οικογένεια. Κοριτσάκι. Δε νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Η Μαίρη και ο Ίαν είναι πολύ ευτυχισμένοι, πολύ συγκινημένοι. Είναι στο μαιευτήριο, είναι οι τρεις τους. Είναι αγκαλιά όλη την ώρα. Εγώ είναι η πρώτη φορά που γίνομαι θεία. Αισθάνομαι πάρα πολύ εντάξει, πολύ καλή θεία και είμαι έτοιμη να δώσω όλο μου το είναι… Νονά θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ένας πολύ καλός φίλος του Ίαν, ο Ράιαν».

Όταν η Αλίκη μίλησε για την εγκυμοσύνη της Μαίρης και το σχολιάζει το φύλο του μωρού

Ήταν τέλος Ιουλίου όταν η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι εκείνη και ο επί χρόνια σύντροφός της, Ίαν Στρατής, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Brekafast@star», η Αλίκη μοιράστηκε τότε τη χαρά της για το γεγονός ότι θα γίνει θεία, αλλά και την πρώτη της αντίδραση όταν η αδερφή της της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Περιμένω πώς και πώς. Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Τι να λέμε τώρα, τα παιδιά είναι ευλογία», είπε αρχικά η Αλίκη Συνατσάκη. Όσο για το πώς έμαθε για το ευτυχές γεγονός, η αδερφή της Μαίρης αποκάλυψε: «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου το είπε. Συγκινήθηκα, βούρκωσα. Προσπάθησα να το παίξω ψύχραιμη. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και χαρούμενη. Είμαι έτοιμη για να με πει "θεία", έχω κάνει προπόνηση 2,5 χρόνια. Έχω ένα βαφτιστήρι και είμαι πάρα πολύ έτοιμη για το "θεία", για το "θεία Αλίκη μου", για όλα».

Η αποκάλυψη για τη σχέση της Μαίρης και του Ίαν & η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

Αναφερόμενη στη σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή, την επιθυμία τους να κάνουν οικογένεια, αλλά και το φύλο του μωρού που περιμένουν, η Αλίκη είπε: «Ήξερα ότι ήταν στα σχέδια της η οικογένεια και το παιδί. Είναι από τις γυναίκες που ήθελαν να το ζήσουν αυτό και νομίζω πως είναι έτοιμοι και οι δύο. Ήξερα τον Ίαν από πριν, όχι προσωπικά, γιατί ο άνθρωπος είναι superstar, αλλά τον γνώρισα και μέσα από τη σχέση του με τη Μαίρη. Χαίρομαι γιατί τους βλέπω πάρα πολύ χαρούμενους και τους δύο και αυτό μου αρέσει, με ηρεμεί και ευχαριστιέμαι. Έχω μάθει το φύλο του μωρού αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Γερό και τυχερό να είναι. Ήμουν πολύ ευχαριστημένη με την ανακοίνωση, θα ήμουν σε κάθε περίπτωση».

Το σχόλιο της Αλίκης στο post της ανακοίνωσης

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της και με άσπρα μπαλόνια που γράφουν «Baby coming soon» δίπλα τους, η influencer μοιράστηκε με τους followers της το ευτυχές γεγονός και εκείνοι με τη σειρά τους έσπευσαν να στείλουν τις πιο θερμές ευχές τους.

Μεταξύ των φίλων, συγγενών και followers που σχολίασαν κάτω από το post ήταν και η μελλοντική θεία και δίδυμη αδερφή της Μαίρης, Αλίκη Συνατσάκη, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Και καλή μας απόλαυση». Στο σχόλιο απάντησαν followers της Συνατσάκη γράφοντας μεταξύ άλλων: «Υπέροχη γλυκύτατη θεία Αλίκη, θα γίνεις μια ολογλυκια θεία!!! Με το καλό να το σφιχταγκαλιασετε!!!», ενώ άλλη ακόλουθος σχολίασε: «Με το καλό το μωρό σας, όλα τα άπειρα καλά του κόσμου σε μαμά και μωρό ❤️❤️ και μακάρι όλα τα παιδια του κόσμου να είχαν μια θεία σαν εσένα βρε Αλίκη».

Η Αλίκη Συντατσάκη απάντησε στα όμορφη σχόλια του κόσμου γράφοντας αρχικά: «Σας ευχαριστώ πολύ. Έχω χάσει το μυαλό μου», ενώ λίγο αργότερα έδωσε την πιο τρυφερή υπόσχεση για αυτό το αγγελούδι που θα έρθει σε λίγους μήνες στον κόσμο: «Θα είμαι η καλύτερη θεία Αλίκη του κόσμου. Υπόσχομαι!».

synatsaki.jpg

Η ιδιαίτερη σχέση της Μαίρης Συντατσάκη με τη δίδυμη αδερφή της Αλίκη

Μπορεί να μη μοιάζουν ιδιαίτερα μεταξύ τους παρά μόνο στα μάτια, αλλά η Μαίρη και η Αλίκη Συνατσάκη έχουν μια εξαιρετική σχέση και τεράστια επίδραση η μία στην άλλη.

Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν φτιάξει μαζί και βίντεο στο YouTube στο κανάλι της Μαίρης, με τους followers της στο Instagram να παρατηρούν πόση διαφορά υπάρχει στην παρουσιάστρια όταν είναι με την αδερφή της. «Μου έγραψε κάποιος σήμερα στο YouTube που ανεβάσαμε μαζί βίντεο με το Αλικάκι, ότι, όταν είμαι μαζί της, γελάω αλλιώς και είχε τόσο δίκιο! Είμαι αλλιώς όταν είμαστε μαζί. Είμαι ολόκληρη εγώ, γι' αυτό», είχε πει η Μαίρη.

Σε παλαιότερη κοινή τους συνέντευξη, τα δύο κορίτσια είχαν εξομολογηθεί ότι υπάρχει καρμική σχέση ανάμεσα στα δίδυμα αδέρφια.

«Όταν δω την Αλίκη να κλαίει, κλαίω κι εγώ, ακόμη κι αν δεν ξέρω τι της συμβαίνει. Μέχρι και στο τηλέφωνο, στο πρώτο κόμπιασμα που θα ακούσω από εκείνη, θα με πιάσουν τα κλάματα», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη, με την αδερφή της να συμπληρώνει: «Δεν θα ξεχάσω, στο εξοχικό μας στη Σαρωνίδα, όταν πέθανε η Λαίδη Νταϊάνα, ενώ δεν με ένοιαζε, η Μαίρη έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και ταυτόχρονα κι εγώ. Της έλεγα, λοιπόν, "Σταμάτα. Γιατί να το περνάμε και οι δύο μαζί;"».

H πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη της Συνατσάκη με την αδερφή της