Η Μαίρη Συνατσάκη δέχθηκε το ωραιότερο κομπλιμέντο για τη γιορτή της από έναν MasterChef

Η Μαίρη Συνατσάκη δέχθηκε το ωραιότερο κομπλιμέντο για τη γιορτή της από έναν MasterChef

Η χθεσινή γιορτή της Μαίρης, το μεγάλο «ευχαριστώ» και το κέρασμα, αλλά και η προσμονή για την γέννηση του πρώτου της παιδιού. 

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει μπει ήδη στον ένατο μήνα της κύησής της και μετρά μέρες μέχρι εκείνη και ο Ίαν Στρατής, θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. Η χθεσινή μέρα ωστόσο ήταν ξεχωριστή γιατί είχε την γιορτή της. Ανάμεσα στις εκατοντάδες ευχές που δέχθηκε από φίλους της και followers της, ήταν και ένα γλυκό κοπλιμέντο από έναν MasterChef. Ο οποίος έκανε την πιο σωστή παρατήρηση για εκείνη, για να της τονώσει την αυτοπεποίθηση, λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά.

https://www.instagram.com/p/CkV6jNBrqKE

«Λάμπεις Μαίρη μου»

Πριν από δύο μέρες η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε πως ήδη έχει μπει στο μήνα της και στην 36η εβδομάδα της κύησης της, δείχνοντας μάλιστα σε ένα post της, το πως μεγάλωσε η κοιλιά της. Ήταν και μία απάντηση, για όσους της έγραφαν σχόλια για την μικρή της κοιλιά. Βέβαια είχε προηγηθεί μία διαφορετική ανάρτησή της, ζητώντας από τους followers της, να μην συνεχίσουν να κάνουν τέτοια σχόλια: «Καταλαβαίνω ότι γίνονται με πραγματικά χαριτωμένη διάθεση αυτά τα σχόλια, αλλά επειδή είμαστε στην τελική ευθεία και όλα αφορούν στην ανάπτυξη του «πιτσινιού», μην μου την μετράτε την κοιλιά, όση και αν είναι. Τόση είναι τώρα και ελπίζω κάθε μέρα της ζωής μου να είναι αρκετή».

Μαίρη Συνατσάκη: Τα κιλά που πήρε, το παιδικό δωμάτιο και οι δύο νονοί του μωρού της

https://www.instagram.com/p/ClJPMppLBiz

Το μόνο που δεν μας έχει αποκαλύψει η Μαίρη, είναι το φύλο του μωρού που περιμένει και αυτό μας το κρατά ως έκπληξη. Η χθεσινή μέρα όμως ανάμεσα στην αγωνία της αναμονής, ήταν πολύ ιδιαίτερη, αφού είχε τη γιορτή της. Δέχθηκε μάλιστα μεικτές ευχές, τόσο για την ίδια, όσο και για το μωρό που περιμένει. Για αυτό το λόγο ανταπέδωσε με ένα μεγάλο διαδικτυακό «ευχαριστώ» και ένα ιντερνετικό κέρασμα. Γράφοντας: «Υπερβολικά «κοντινό» [που δε χρειαζόταν] για να πω ευχαριστώ για όοοολες τις ευχές που μου έχετε στείλει για την γιορτη μου! Σας κερνάω διαδυκτιακά τρουφάκια και επιστρέφω τις ευχές σε όλους σας! Μόνο καλό και υγεία για όλους μας... πιπολ μου».

https://www.instagram.com/p/ClO7QH-robi

Ανάμεσα όμως στις ευχές είχαμε και μία γλυκιά παρατήρηση και ένα πολύ ωραίο κοπλιμέντο προς την Μαίρη. Και αυτό προερχόταν, από τον MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά. Με μία μόνο λέξη «Λάμπεις». Γνήσιος τζέντελμαν.

kontizas_sinatsaki.JPG

Αυτή την φιλική σχέση μεταξύ της Μαίρης Συνατσάκη και του Σωτήρη Κοντιζά, δεν την γνωρίζαμε, μέχρι να δούμε αυτό το σχόλιο. Πάντως ως μπαμπάς τριών παιδιών, ο Σωτήρης έχει περάσει αυτή την φάση της αναμονής προς την τελική ευθεία, με την σύζυγό του. Και ήθελε να της τονώσει την αυτοπεποίθηση. Πολύ γλυκιά κίνηση.