Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε την ξανθιά Μελίνα Νικολαΐδη: Το τρυφερό ποστ

Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε την ξανθιά Μελίνα Νικολαΐδη: Το τρυφερό ποστ

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Δέσποινα Βανδή θα βλέπει την κόρη της σαν μωρό!

Μπορεί να έχει μετακομίσει από τον Σεπτέμβριο στο Λονδίνο για σπουδές, όμως η Μελίνα Νικολαΐδη πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα, για να δει την οικογένειά της αλλά και τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Ξανθιά η Μελίνα

Πριν από μερικές ημέρες, η Μελίνα βρέθηκε στα παρασκήνια του Just the 2 of Us, όπου είναι μέλος της κριτικής επιτροπής η μαμά της Δέσποινα Βανδή και έκανε δοκιμές στα μαλλιά της με την Βάσω Νακοπούλου, καταλήγωντας ξανθιά.

Ο λόγος που η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε ξανθιά και άλλες 3 «ορκισμένες» μελαχρινές που το δοκίμασαν

desp1navandi_2988137501881821140.jpg

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες από τη Μελίνα ξανθιά, ήρθε και το story της μαμάς Δέσποινας, καμαρώνοντας για το παιδί της, το οποίο πάντα θα βλέπει ως μωρό, baby girl όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα.

Η αλήθεια πίσω από την αλλαγή

Η Βάσω Νακοπούλου με τους fans στα σχόλια να απαντούν ότι πρόκειται για τη Μελίνα Νικολαΐδη. Η Βάσω μίλησε στο Queen.gr και αποκάλυψε όλη την έμπνευση πίσω από το ξανθό look της 18χρονης κόρης της Δέσποινας Βανδή.

«Το προηγούμενο Σάββατο (3/12) καθόμασταν στο καμαρίνι του Just The 2 of Us με τη Μελίνα και βαριόμασταν και κάπως αποφασίσαμε να παίξουμε. Της έβαλα, λοιπόν, μια περούκα σε πλατινέ ξανθό και την έβαψα σε ροζ τόνους που θα ταίριαζαν σε μια ξανθιά κοπέλα, ενώ εκείνη είναι εντελώς μελαχρινή», μας είπε η makeup artist.

Η περήφανη μαμά

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τα παιδιά μου και τους λέω συνέχεια πως παράλληλα, είμαι και μία πολύ τυχερή μάνα που δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερα παιδιά. Και το εννοώ. Είναι σπουδαία παιδιά. Αισθάνομαι πως η αγάπη που υπάρχει ανάμεσά μας, είναι απεριόριστη», είχε πει η Δέσποινα στο Queen.

https://www.instagram.com/p/CemRzejMu_s

«Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου, τις στάσεις σου, τους συνεπιβάτες σου, τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου, αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να΄ χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου! #proudofyou»», έγραψε η Βανδή για την κόρη της στην αποφοίτησή της.

https://www.instagram.com/p/CZu52ZbKHn_

Η καλλιτεχνική φύση της Μελίνας

«Από πολύ μικρή, πρέπει να ήταν τότε 8 χρονών. Η Μελίνα από τότε ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες.

Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα «μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει». Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: «Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις», τόνισε η Δέσποινα για τις σπουδές της κόρης της.