Ο λόγος που η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε ξανθιά και άλλες 3 «ορκισμένες» μελαχρινές που το δοκίμασαν

Μαρία Ροδίτη
Ο λόγος που η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε ξανθιά και άλλες 3 «ορκισμένες» μελαχρινές που το δοκίμασαν

Μεγάλη η αλλαγή της Μελίνας Νικολαΐδη. Η makeup artist, Βάσω Νακοπούλου, - που επιμελείται εδώ και χρόνια το μακιγιάζ της Δέσποινας Βανδή-  αποκαλύπτει στο Queen.gr την έμπνευση πίσω από το look της 18χρονης κόρης της τραγουδίστριας. 

Τη Μελίνα Νικολαΐδη την ξέραμε τόσα χρόνια ως ένα σκούρο καστανό κορίτσι, όμως αυτό ίσχυε μέχρι… χθες. Η 18χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη φιγουράρει πλέον ως κατάξανθη στα social media και η εικόνα της είναι πραγματικά πολύ διαφορετική.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη στην αγκαλιά του αγαπημένου της Αλέξανδρου

Το νέο look της Μελίνας Νικολαΐδη και ο λόγος που έγινε ξανθιά

Την αποκάλυψη του νέου look της Μελίνας έκανε η προσωπική make up artist της Δέσποινας Βανδή, Βάσω Νακοπούλου, στο Facebook. Η Βάσω δημοσίευσε 3 φωτογραφίες με την κατάξανθη Μελίνα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ποια είναι η κοπέλα στις φωτογραφίες.

«Who is She ??? #beautiful #blondgirl #princess», έγραψε η Βάσω Νακοπούλου με τους fans στα σχόλια να απαντούν ότι πρόκειται για τη Μελίνα Νικολαΐδη. Η Βάσω μίλησε στο Queen.gr και αποκάλυψε όλη την έμπνευση πίσω από το ξανθό look της 18χρονης κόρης της Δέσποινας Βανδή. «Το προηγούμενο Σάββατο (3/12) καθόμασταν στο καμαρίνι του Just The 2 of Us με τη Μελίνα και βαριόμασταν και κάπως αποφασίσαμε να παίξουμε. Της έβαλα, λοιπόν, μια περούκα σε πλατινέ ξανθό και την έβαψα σε ροζ τόνους που θα ταίριαζαν σε μια ξανθιά κοπέλα, ενώ εκείνη είναι εντελώς μελαχρινή», μας είπε η makeup artist.

Να σου θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Βάσω Νακοπούλου ήταν εκείνη που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Μελίνας το καλοκαίρι για τη βραδιά της αποφοίτησής της από το Λύκειο.

Η Μελίνα μάς θύμισε Παπαγεωργίου, Κορινθίου και Καλομοίρα

Είναι αρκετές οι celebrities που έχουν τολμήσει να γίνουν κατάξανθες, αφήνοντας πίσω τους το σκούρο καστανό ή μαύρο χρώμα στα μαλλιά τους. Είτε για μια αλλαγή, είτε για κάποιον ρόλο που έπρεπε να υπηρετήσουν.

Η τραγουδίστρια Καλομοίρα, στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη, άφησε το καστανό και έγινε κατάξανθη, με τη βοήθεια του καλού της φίλου και hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτου.

https://www.instagram.com/p/CkGUHeaAn92

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε ποζάρει στο Instagram τον περασμένο Απρίλιο με πλατινέ ξανθά μαλλιά, όμως μετά από λίγο την είδαμε ξανά καστανή, οπότε μάλλον… επρόκειτο για περούκα. Έτσι φαίνεται και από τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Cb7IRchMOP0

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου είχε γίνει κατάξανθη τον Νοέμβριο του 2018 για επαγγελματικούς σκοπούς, καθώς υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο.

https://www.instagram.com/p/Bp1-bUaB7jz