Η Kate Winslet έβαλε τα κλάματα για τον Leonardo DiCaprio - Η άγνωστη συγκινητική συνάντηση

Η Kate Winslet έβαλε τα κλάματα για τον Leonardo DiCaprio - Η άγνωστη συγκινητική συνάντηση

Οι δύο ηθοποιοί έχουν πολύ ιδιαίτερη σχέση και δεν μπορούν να το κρύψουν.

Η φιλία της Kate Winslet με τον Leonardo DiCaprio είναι μία ιστορία που κρατάει χρόνια. Ήδη από τότε που είχε κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες ο Τιτανικός, 24 χρόνια πριν, και όλος ο πλανήτης έτρεξε να δει και να απολαύσει το καλλιτεχνικό δημιούργημα του James Cameron.

Οι πρωταγωνιστές ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, τουλάχιστον στη μεγάλη οθόνη. Χάρισαν στους θεατές ένα ντουέτο που ποτέ δε θα ξεχάσουν. Όμως, η Winslet και ο DiCaprio έγιναν στην πορεία και πολύ καλοί φίλοι και δε χάνουν ευκαιρία να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Πρόσφατα, μάλιστα, έγινε ένα περιστατικό που δείχνει τα συναισθήματα της Kate, αφού έφτασε σε σημείο να βάλει τα κλάματα από τη συγκίνηση όταν τον συνάντησε πρόσφατα.



Η Kate Winslet έβαλε τα κλάματα για τον Leonardo DiCaprio

Η 46χρονη Winslet έδωσε συνέντευξη στην Guardian και αποκάλυψε πως πρόσφατα συνάντησε τον DiCaprio στο Los Angeles, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Λόγω COVID-19, άλλωστε, δεν μπορούσαν να δουν από κοντά ο ένας τον άλλον. Η ηθοποιός συγκινήθηκε τόσο πολύ, που έβαλε τα κλάματα.

kate winslet leonardo dicaprio10

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Τον ξέρω τη μισή μου ζωή. Δεν μπορούσα να πάω στη Νέα Υόρκη ή να έρθει εκείνος στο Λονδίνο οπότε δεν έχει υπάρξει η ευκαιρία να πάμε για ένα δείπνο ή να πιούμε έναν καφέ και να τα πούμε. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε από τις χώρες μας. Όπως πολλές άλλες φιλίες παγκοσμίως, πεθυμήσαμε πολύ ο ένας τον άλλον λόγω COVID», είπε χαρακτηριστικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Eva Longoria γιορτάζει τα Χριστούγεννα με το μαγιό της και ετοιμάζεται να γίνει παρουσιάστρια

Η βασίλισσα Ελισάβετ ντύθηκε στα κόκκινα και στο μήνυμά της θα μιλήσει για την απώλεια του Φίλιππου

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χριστούγεννα χωρίς τον William και την Kate αλλά δεν θα είναι μόνη