Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών η μητέρα της Cher, Georgia Holt- «Η μαμά έφυγε» λέει η ανακοίνωση

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών η μητέρα της Cher, Georgia Holt- «Η μαμά έφυγε» λέει η ανακοίνωση
Getty Images

Η Cher είχε πει σε συνέντευξή της ότι θυμόταν τη μητέρα της και τις φίλες της να είναι πάντα «τόσο όμορφες».

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών άφησε η μητέρα της Cher, Georgia Holt. Η 76χρονη πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε τη δυσάρεστη είδηση στο Twitter το Σάββατο (11/12). «Η μαμά έφυγε», έγραψε η Cher στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μαζί με ένα emoji με θλιμμένο πρόσωπο.

Η είδηση έρχεται τρεις μήνες αφότου η σούπερ σταρ της ποπ αποκάλυψε στην ίδια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ότι η μητέρα της νοσηλεύτηκε με πνευμονία τον Σεπτέμβριο.

«Η μαμά ήταν συνεχώς άρρωστη. Μόλις βγήκε από το νοσοκομείο. Είχε πνευμονία», έγραψε τότε η Cher, προσθέτοντας σε ένα επόμενο tweet: «Τώρα είναι καλύτερα».

Η Cher μίλησε στο παρελθόν για την υγεία της μητέρας της όταν είπε στο PEOPLE ότι θα έκανε τεστ για COVID-19 «διαρκώς» προσπαθώντας να είναι «πολύ προσεκτική» με την υπέργηρη μητέρα της εν μέσω της εορταστικής περιόδου του 2020.

Η αποστομωτική απάντηση της Cher για τη σχέση της με τον 36χρονο Alexander Edwards

«Φοράμε μάσκες συνεχώς και δεν συνωστιζόμαστε. Είμαστε εγώ η αδερφή μου, ο κουνιάδος μου, η μαμά μου, η βοηθός μου. Και μένουμε μακριά ο ένας από τον άλλο. Πρέπει να είμαι προσεκτική γιατί έχω άσθμα... Έχω επίσης πολλά προβλήματα υγείας».

Η Holt ήταν ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια

Γεννήθηκε στο Αρκάνσας το 1926 και έπαιξε αρκετούς ρόλους στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του 1950 και είχε μικρούς ρόλους στις ταινίες A Life of Her Own, Watch the Birdie, Grounds for Marriage, Father’s Little Dividend και Lovely to Look At. Στη συνέχεια εργάστηκε στην τηλεόραση και έκανε εμφανίσεις στις σειρές Ozzie and Harriet, I Love Lucy, Jane Wyman Presents the Fireside Theatre και The Lucy Show.

Τα τελευταία χρόνια, έκανε εμφανίσεις ως κριτής στο Drag Race του RuPaul το 2014 μαζί με τον εγγονό της Chaz Bono.

Η Holt ήταν το βασικό θέμα του ντοκιμαντέρ Dear Mom, Love Cher του 2013 που εξιστορούσε την παιδική ηλικία της στην επαρχία του Αρκάνσας και τους έξι ταραχώδεις γάμους της, ενόσω βοηθούσε την Cher να ακολουθήσει μουσική καριέρα. Περιείχε επίσης ένα ντουέτο μεταξύ μάνας και κόρης και εξερεύνησε την καριέρα της Holt ως ηθοποιός και τραγουδίστρια. To 2013 κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ, το Honky Tonk Woman, το οποίο ηχογραφήθηκε το 1980 με τους μουσικούς του Elvis Presley.

To 2013 η Cher μίλησε στο PEOPLE για τα μαθήματα που πήρε από τη Holt σε όλη της τη ζωή -ειδικά μεγαλώνοντας μαζί με την ίδια και την αδερφή της Georganne LaPiere Bartylak στην κοιλάδα του San Fernando.

«Δεν έδωσε ποτέ συμβουλές σε εμένα και την αδερφή μου γιατί, ειλικρινά, ήξερε ότι δεν θα τις δεχόμασταν ποτέ», είχε πει η Cher για τη μητέρα της προσθέτοντας, «Αντίθετα, μάθαμε για τη ζωή ακούγοντάς τη να μιλάει για τα πράγματα που έκανε λάθος και τα πράγματα που έκανε σωστά».

Η Cher είχε πει σε συνέντευξή της ότι θυμόταν τη μητέρα της και τις φίλες της να είναι πάντα «τόσο όμορφες».

Όπως έχει παραδεχθεί η Cher, η μητέρα της τόνιζε πάντα τη σημασία του να είσαι σίγουρος ότι το άτομο με το οποίο είσαι είναι το άτομο που αγαπάς παρόλο που εκείνη παντρεύτηκε και χώρισε έξι φορές, αλλά «μάλλον θα είχε παντρευτεί μόνο μία φορά αν μεγάλωνε σε άλλη εποχή».

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα μαζί της για τον Sonny [Bono], αλλά αυτό δεν της πήρε πολύ χρόνο για να το ξεπεράσει», είπε επίσης σε δηλώσεις της η Cher στο PEOPLE.