Στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» είχαμε επιστροφή από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και μία συνάντηση κορυφής

Κατερίνα Μπούσιου
Στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» είχαμε επιστροφή από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και μία συνάντηση κορυφής

Θυμάσαι τον Νικόλα και μπάρμαν στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Οι fans του «Κάνε ότι κοιμάσαι» τον καλωσόρισαν στη σειρά. 

Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» είχε την τιμητική του χθες στο Twitter με εξελίξεις που μας φτάνουν για πρώτη φορά στην λύση του μυστηρίου και η συνάντηση κορυφής μεταξύ της Έμιλυ Κολιανδρή και του Σπύρου Παπαδόπουλου προκάλεσε ταραχή στο Twitter. Η σειρά της ΕΡΤ είναι η αποκάλυψη της χρονιάς, σεναριακά και σε επίπεδο υποκριτικής. Όμως μία επιστροφή από το ένδοξο τηλεοπτικό παρελθόν και το «Κωνσταντίνου και Ελένης», έφερε μεγάλη χαρά στο κοινό. Ο...οινόχοος Νικόλας ο μπάρμαν, is back.

https://www.instagram.com/p/Cl1SO4_IRJW

Η συνάντηση κορυφής και το «βρες τον δολοφόνο»

Για πρώτη φορά στο χθεσινό επεισόδιο του «Κάνε ότι κοιμάσαι» είχαμε εξελίξεις που μας βάζουν σε μία σειρά, για να ανακαλύψουμε τον δολοφόνο και τον πραγματικό αρχηγό της συμμορίας που σκότωσε την γυναίκα του καθηγητή Νικόλα Καλλίρη, δηλαδή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Ξαφνικά την ημέρα του μνημοσύνου, είδε την Βικτώρια να έρχεται στο σπίτι του, την γυναίκα της συμμορίας που τον εξαπάτησε το προηγούμενο βράδυ της δολοφονίας και του πήρε τα κλειδιά για να μπουν στο σπίτι του οι δολοφόνοι. Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήρθαν αντιμέτωποι και εκείνος μαθαίνει σιγά - σιγά όλη την σοκαριστική αλήθεια. Αποφάσισε μάλιστα να μην την καταγγείλει, αλλά να την έχει κλειδωμένη στο υπόγειο, μέχρι να τον οδηγήσει στην λύση του μυστηρίου.

https://www.instagram.com/p/Ci3THBWoDx6

Η Βικτώρια είχε αποφασίσει να συνεργαστεί μαζί του και ξεκίνησε τις αποκαλύψεις. Καταρχάς ότι ο δικηγόρος του είναι μπλεγμένος στην υπόθεση και πως εκείνη μπήκε στην συμμορία για να τιμωρήσει τον δολοφόνο της δικής της αδελφής. Η οποία και θα αποδειχθεί ότι είναι η σύζυγος του Βανδώρου. Το Twitter πήρε «φωτιά» με την συνάντηση και την συνεργασία αυτή, που τα αλλάζει όλα στην σειρά.

Και ξαφνικά σε μία σκηνή, είδαμε μία γνώριμη φυσιογνωμία. Είναι ο γνωστός Νικόλας Βαρθακούλιας, ο οινόχοος κατά τον καθηγητή Κατακουζηνό από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» ο οποίος αποτελούσε ένα αχτύπητο τρίο μαζί με τη Ελένη Ράντου και την Μαρία Λεκάκη.

Ο ηθοποιός Στέργιος Νένες έχει έναν μικρό ρόλο φωτογράφου που παραπλανεί έναν από τους μαθητές του Νικόλα. Πολλοί από τους fans τον νοστάλγησαν και τον καλωσόρισαν θερμά στην σειρά. Άλλωστε εμφανισιακά δεν έχει αλλάξει και εύκολα τον εντόπισαν.

konstantinoukaielenis.JPG

Ο Στέργιος Νένες από την εποχή του «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπορεί να μην εμφανίζεται μπροστά από τις κάμερες, αλλά εδώ και χρόνια εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές. Η συνεργασία του με την εταιρεία παραγωγής Green Pixel, τον έχει φέρει μέχρι και το MasterChef.

https://www.instagram.com/p/Ck7cb3wovPc

Eνώ φέτος, ήταν βασικό στέλεχος στην παραγωγή του Asia Express με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

https://www.instagram.com/p/CeQpPaxht18

Εκτός όμως από την δουλειά του στην τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά και με τους αγώνες ταχύτητας με μοτοσικλέτα. Και μάλιστα έχει πάρει και αρκετές διακρίσεις.

https://www.instagram.com/p/CCNewrYJo7F