Η Μαρία Λεκάκη δεν «ψαρώνει» και λέει ναι στη μεγαλύτερη τάση σε κούρεμα που δίνει όγκο στα μαλλιά

Η Μαρία Λεκάκη δεν «ψαρώνει» και λέει ναι στη μεγαλύτερη τάση σε κούρεμα που δίνει όγκο στα μαλλιά
Instagram

Η ηθοποιός έβαψε και έκοψε τα μαλλιά της. Ποιος καλός της φίλος αποκάλυψε την αλλαγή της. 

«Κωνσταντίνου και Ελένης», «Νταντά», «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», «Μη ψαρώνεις», Ο μεγάλος θυμός, «Βότκα πορτοκάλι», «Ταμάμ», «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», είναι μόνο κάποιες από τις τηλεοπτικές δουλειές μέσα από τις οποίες η Μαρία Λεκάκη έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

https://www.instagram.com/p/CXTE_qWo_bh

Την ίδια επιτυχημένη πορεία η ηθοποιός έχει και στον κινηματογράφο αλλά και θέατρο για όλους εκείνους που την ξέρουν και έχουν παραδεχτεί το ταλέντο της και εκτός μικρής οθόνης. Μίας οθόνης που καθημερνά επί 20+ χρόνια οι τηλεθεατές απολαμβάνουν ως Πέγκυ Καρρά. Μάλιστα, το ταλέντο της είναι τέτοιο, που έχει καταφέρει να μην ταυτιστεί με κανέναν ρόλο καθώς η γκάμα της περιλαμβάνει ένα μεγάλο ρεπερτόριο. Κάτι που -δυστυχώς- δεν συμβαίνει σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Στα πιο πρόσφατα νέα της γνωστής ηθοποιού, φέτος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη.

https://www.instagram.com/p/Cki2ighor-a

Αν και μιλάει μόνο μέσα από τη δουλειά της, διατηρεί ένα χαμηλών τόνων προφίλ εντός αλλά και εκτός social media. Αν και η ίδια δεν έδειξε την πρόσφατη ανανέωση στο look της, αυτή την ανανέωση είδαμε μέσα από το προφίλ του Πάνου Καλλίτση- στα χέρια του οποίου αφέθηκε προκείμενου να φρεσκάρει τα μαλλιά της.

Ειδικότερα, η Μαρία υπέκυψε στο hair layering ή αλλιώς στην τάση που θέλει φιλάρισμα -το οποίο και δίνει όγκο στα μαλλιά. Πιστή στις αποχρώσεις του καστανού, το χρώμα της είναι πλέον σοκολατί με μελί ανταύγειες και η αλήθεια είναι πως έκανε την καλύτερη επιλογή καθώς την κολακεύει απίστευτα.

Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Πάνος Καλλίτσης

«Με τη @marialekaki.official δεν έχουμε καταφέρει ποτέ να βγάλουμε καμιά φωτογραφία της προκοπής γιατί πάντα γελάμε σαν τα χαζά 🙄😂το σίγουρο είναι ότι η σχέση μας κρατάει στα χρόνια γερά και ότι θα γεράσουμε - όταν προλάβουμε- μαζί κάπου σε μια όμορφη βουνοκορφή😝❤️ ψαράκι μου σαγαπώ!!!
Μην την χάσετε στους #μπαμπαδες_με_ρουμι είναι φανταστική😍❤️».

https://www.instagram.com/p/ClCI9w8MWIL

Η Μαρία πάντα αφήνεται στα χέρια του hair expert και καλού της φίλου και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει όπως έχουμε δει και σε άλλες αναρτήσεις κατά το παρελθόν

11-06-45-image-30-768x490.jpg

Οι τέλειες φωτογραφίες με τη Ζωή της

Η «Πέγκυ Καρρά» έχει βρει τη δική της «μοναδική αγάπη» στο πρόσωπο της μοναχοκόρης της, καθώς είναι μια τρυφερή μαμά. Το όνομα αυτής, Ζωή.

Πρόκειται για καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της και σκηνοθέτη, Λεωνίδα Πανωνίδη. Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι από το 2007 μέχρι το 2012, ενώ η 17χρονη σήμερα Ζωή ήρθε στον κόσμο στις 30 Αυγούστου 2005.

Οι δυο τους φαίνεται να έχουν μια υπέροχη σχέσης μαμάς και κόρης, με την ηθοποιό να την προστατεύει πάντα από την έκθεση στα media. «Δεν θεωρώ ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μου να εμφανίζομαι σε εκπομπές. Πηγαίνω μόνο όταν έχω να μιλήσω για κάτι. Νομίζω ότι αν εκθέτω την προσωπική μου ζωή, χάνω την ελευθερία μου», έχει πει χαρακτηριστικά στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή η Μαρία Λεκάκη, εξηγώντας σε λίγες προτάσεις την στάση της απέναντι στη ζωή.

Όταν ρωτήθηκε πώς βρίσκει τον εαυτό της ως μητέρα και αν αναρωτήθηκε μήπως έχει παραβλέψει κάτι στην ανατροφή της κόρης της, εκείνη απάντησε: «Ναι βέβαια αναρωτήθηκα, όπως πιστεύω ότι όλοι οι γονείς αναρωτιούνται. Σημασία έχει πόσο παρόντες είμαστε στη ζωή των παιδιών μας. Ουσιαστικά παρόντες, γιατί παρόντες είμαστε έτσι και αλλιώς».

Εκείνη πάντως φαίνεται εξαιρετικά συνειδητοποιημένη ως προς αυτό και είμαστε σίγουρες πως αν ρωτούσαμε την έφηβη κόρη της αναφορικά με το αν η μητέρα της ήταν παρούσα στη ζωή της, θα απαντούσε καταφατικά.

Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει και καλλιτεχνικά, όταν συμμετείχαν μαζί σε ένα βίντεο κλιπ, για λογαριασμό του τραγουδιού «Γκαρσόνα». Πρόκειται για μια jazz διασκευή του γνωστού τραγουδιού του συνθέτη Παναγιώτη Τούντα, που ερμηνεύει η Χριστίνα Γκόλια.

1662804988951-306253594-Maria-Lekkakh.png

Όταν η κόρη της ήταν 10 ετών, η Μαρία Λεκάκη μίλησε πρώτη φορά για εκείνη στον Τηλεθεατή. «Η μητρότητα με έκανε χαρούμενο άνθρωπο. Είμαι πανευτυχής που είμαι μαμά. Δεν θεωρώ ότι σοβαρεύεις απαραίτητα όταν γίνεσαι γονιός, αντίθετα μάλλον γίνεσαι πιο νέος εγκεφαλικά, παρατηρείς κομμάτια του εαυτού σου που ίσως έχεις ξεχάσει, σε ελαφραίνει, ανεξάρτητα από το ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί αποτελεί σίγουρα ευθύνη. Αλλά είναι δεδομένα ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί στη ζωή μου».

Σε άλλη της συνέντευξη στη Φωλιά των ΚουΚου, όταν η κόρη της ήταν 12 ετών, η ηθοποιός είχε πει για την κόρη της σε μια σπάνια εξομολόγηση: «Μου αρέσει πάντα να έχω παρέα. Έχω την κόρη μου, δεν το συζητάω, αλλά όταν εκείνη είναι στο σχολείο ή έχει κάποια άλλη δραστηριότητα, αναζητώ παρέα. Τώρα είναι 12 και πηγαίνει πρώτη γυμνασίου. Τα αντιμετωπίζω όλα με αγάπη και υπομονή. Φέτος είδα μεγάλη αλλαγή αλλά το παλεύουμε. Κάνω ότι δεν ακούω, μετράω μέχρι το 10, το 20, το 100. Δεν έχω καταλήξει πότε είναι τελικά η εφηβεία και η προεφηβεία. Παλιά πίστευα στα 14-15. Τώρα αρχίζει πιο νωρίς. Κλείνουν πόρτες από τώρα».