Ο Γιώργος Λιανός έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του & θυμηθήκαμε κάτι σπάνιο για το ζευγάρι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Γιώργος Λιανός έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του & θυμηθήκαμε κάτι σπάνιο για το ζευγάρι

Ο θρησκευτικός γάμος και η επική φάρσα στην Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor All Star», ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster. Στο νέο επεισόδιο διάρκειας 41 λεπτών ο τραγουδιστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Ο γνωστός παρουσιαστής που έχει τρία υπέροχα παιδάκια από προηγούμενο γάμο και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, βάφτισαν πριν λίγους μήνες την κορούλα τους, Βαλέρια – Ασημούλα και ετοιμάζονται να περάσουν τις γιορτές με τον καρπό του έρωτά τους.

To σύμφωνο συμβίωσης με την εκλεκτή της καρδιάς του

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν το νιώσουμε μπορεί να κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο για το μεταξύ μας. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ low profile, δε θέλει να εκτίθεται. Στη βάφτιση που είχαν έρθει κάποιοι δημοσιογράφοι την τραβούσα από το χέρι να πούμε τουλάχιστον ένα ευχαριστούμε που ήρθατε. Καταλαβαίνω και τον κόπο που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν έρθει με εντολή ενός αρχισυντάκτη», είπε ο Γιώργος Λιανός.

https://www.instagram.com/p/B676kRjly0k

Ο διάσημος Γιώργος Λιανός και η μαχήτρια Κωνσταντίνα Καραλέξη ποζάρουν με μαγιό και Survivor διάθεση

Οι σπάνιες φωτογραφίες τους

Το ζευγάρι κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και οι φορές που έχουν φωτογραφηθεί στα social media είναι από σπάνιες έως πολύ σπάνιες.

Να κάποιες φορές:

H επική φάρσα στην Κωνσταντίνα Καραλέξη

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να καλέσει την σύντροφό του στο τηλέφωνο και να της κάνει μια επική φάρσα λέγοντάς της πως του πρότειναν να γίνει ο επόμενος Έλληνας bachelor έναντι μιας μεγάλης χρηματικής αμοιβής.

«Έλα ρε Γιώργο πρωί πρωί και μου χεις σπάσει τα νεύρα από το πρωί που έχεις ξυπνήσει. Πήρες να με κοροϊδέψεις τώρα; Να γίνεις ο bachelor εσύ; Να γίνεις o bachelor; Ωραία… Γίνει ο bachelor… Tι μου λες; Πλάκα μου κάνεις; Αγάπη μου; Μας νοιάζουν τα λεφτά τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες; Έχεις ανάγκη εσύ να ξεφτιλιστείς για τα λεφτά;» ήταν η αντίδραση της Κωνσταντίνας Καραλέξη.

Όταν αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για φάρσα, η σύντροφος του παρουσιαστή είπε: «Εντάξει, είναι κακή μέρα από το πρωί. Να τον φιλάνε 20 γυναίκες; Μάλλον δε σου έχει εξηγήσει τι γίνεται».

Το σπίτι που στεγάζει την ευτυχία τους

Ο γνωστός παρουσιαστής που έχει τρία υπέροχα παιδάκια από προηγούμενο γάμο και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, βάφτισαν πριν λίγους μήνες την κορούλα τους, Βαλέρια – Ασημούλα και ετοιμάζονται να περάσουν τις γιορτές με τον καρπό του έρωτά τους. Το λαμπερό ζευγάρι βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία σε μια υπέροχη κατοικία στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στα Μελίσσια.

Το σπίτι του παρουσιαστή είναι αρκετά μεγάλο και διαθέτει αρκετά δωμάτια. Η κουζίνα έχει ξύλινα ντουλάπια και έπιπλα σε αποχρώσεις του λευκού. Ο Γιώργος Λιανός έχει δημοσιεύει κατά καιρούς στιγμιότυπα από τις μαγειρικές του προσπάθειες, εντυπωσιάζοντας τους ακολούθους του.

https://www.instagram.com/p/CXLZ7DEsBqB

Το σαλόνι είναι ένας από τους ωραιότερους χώρους του σπιτιού, με το επιβλητικό τζάκι να μαγνητίζει τα βλέμματα των επισκεπτών. Ο μεγάλος καναπές σε floral print αποτελεί αγαπημένο σημείο χαλάρωσης τόσο του παρουσιαστή αλλά και των παιδιών του.

Αρκετοί χρωματιστοί πίνακες κοσμούν το σαλόνι και τον διάδρομο, δίνοντας pop διάθεση στον χώρο. Οι αγαπημένες κιθάρες του Γιώργου Λιανού έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στον τοίχο ενός δωματίου, που είναι το «ησυχαστήριο» του τραγουδιστή.

Πηγή κεντρικής: giorgoslianoss