Το σκληρό deal των παικτών του Survivor All Star, οι αγύμναστοι και η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

Κατερίνα Μπούσιου
Το σκληρό deal των παικτών του Survivor All Star, οι αγύμναστοι και η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το ζευγάρι που θα ζήσει εμπειρία Lopez - Affleck και αποκάλυψε το πόσοι θα είναι τελικά οι παίκτες που θα φύγουν για τον Άγιο Δομήνικο.   

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει το σκληρό training των παικτών για να επιλεγούν οι 24 πρώτοι και τυχεροί, που θα βρεθούν σε λίγες ημέρες στον Άγιο Δομήνικο για το Survivor All Star. Ο παρουσιαστής του reality Γιώργος Λιανός είναι παρών σε όλες τις προπονήσεις και μας έκανε μία μικρή αποκάλυψη που μας έβαλε σε σκέψεις για τα άτομα που έγιναν ζευγάρια στο παιχνίδι και τώρα θα βιώσουν κατάσταση Jennifer Lopez και Ben Affleck. Μήπως αυτό αφορούσε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευριδίκη Βαλαβάνη;

Τελικά θα έχουμε την έκπληξη και θα βρεθεί και ο Γιώργος Αγγελόπουλος τελικά στο Survivor;

Οι κωλοτούμπες και οι σκληρές δοκιμασίες επιλογής

Όπως ήδη έχουμε πληροφορηθεί, οι παλαιοί παίκτες κάνουν εδώ και λίγες ημέρες σκληρές δοκιμασίες για να επιλεγούν. Κάνοντας παράλληλα και σκληρές διαπραγματεύσεις για τις αμοιβές τους.

Κάποιοι που περιμέναμε ότι θα είναι ξανά στο παιχνίδι, έχουν αποκλειστεί λόγω κακής φυσικής κατάστασης, ενώ άλλοι, συνεχίζουν να κάνουν τις δοκιμασίες σε αγωνιστικό χώρο, με διπλές κωλοτούμπες, άρση 6κιλης μπάρας και παιχνίδι με κύβους, όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή Πρωινό μας, με τη Φαίη Σκορδά.

https://www.instagram.com/p/CYwhSSKlm5C

Ο Γιώργος Λιανός είναι παρών σε όλες αυτές τις δοκιμασίες και μίλησε στους δημοσιογράφους, δίνοντας αρκετά spoiler. «Μου αρέσει η όλη διαδικασία της επιλογής των παικτών και όταν έχουμε κανονικό Survivor. Και τώρα με το All Star ήθελα να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται. Πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι η λίστα των...καλεσμένων. Πάνε πολύ καλά όμως γιατί εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει οι παίκτες προπονήσεις», όπως είπε.

Στην ερώτηση όμως που δέχθηκε από δημοσιογράφο για το αν παίκτες που είναι ζευγάρια (βλ. Κατσούλης - Ρουμελιώτη, Βασάλος - Βαλαβάνη) θα χωριστούν σε διαφορετικές ομάδες και θα βρεθούν σε άλλες παραλίες, ο Γιώργος έδωσε μία απάντηση που λέει πολλά: «Νομίζω ότι η ζωή είναι περίεργη. Είδες ότι η Jennifer Lopez χώρισε με τον άλλο τον δικό της (Ben Affleck) και τα ξαναβρήκανε. Νομίζω ότι θα έχουμε παρόμοιες καταστάσεις». Μήπως τελικά αναφερόταν στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευριδίκη Βαλαβάνη και τα σενάρια που τους θέλουν χωρισμένους;

Το σπίτι του Στέλιου Χανταμπάκη & της Όλγας Πηλιάκη μοιάζει με πίστα Survivor (έχει + mini γήπεδο)

Υπήρξε όμως και δεύτερη ερώτηση που αφορούσε στο αν θα είναι μαζί ο Σάκης Κατσούλης μαζί με την νυν σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αν σε άλλη παραλία βρεθεί και η πρώην του Χριστίνα Κεφαλά. Τότε ο Γιώργος σκασμένος στα γέλια είπε: «Πώς σου πέρασε από το μυαλό αυτό το πράγμα»;

https://www.instagram.com/p/CjODqNxD0GP

Εντός των επόμενων ημερών θα έχουμε και την τελική λίστα των 24 πρώτων παικτών και σταδιακά θα βλέπουμε να μπαίνουν και νέοι παίκτες μόλις ξεκινήσει το Survivor, όπως παραδοσιακά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιώργος όμως είπε ότι έχουν υπογράψει παραπάνω παίκτες από όσους χρειάζεται τελικά το παιχνίδι και εδώ προφανώς εννοούσε, ότι έχουν καταρχάς συμφωνήσει με την παραγωγή, αλλά δεν έχουν επιλεγεί για την τελική φάση.

Υπάρχει ωστόσο πολύ μυστήριο για το ποιοι θα είναι τελικά οι πρώτοι 24. Κάποιοι βρέθηκαν αγύμναστοι, (για παράδειγμα ο Νίκος Μπάρτζης δεν ήταν καλός στην δοκιμασία) ενώ απογοήτευσαν και παίκτες που θεωρούσαμε δεδομένο ότι θα πάνε στον Άγιο Δομήνικο.

Στην εκπομπή Πρωινό μας, αποκαλύφθηκε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε σκληρές οικονομικές διαπραγματεύσεις μέχρι να πειστεί να συμμετέχει στις δοκιμασίες, ενώ δεν αποκλείεται τελικά να δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Άγνωστο παραμένει ακόμη, το διάστημα που θα βρεθεί και ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, καθώς έχει ήδη προγραμματισμένα live μέσα στο χειμώνα.

Μάλλον πάμε για το Survivor All Star, με guest παίκτες τελικά.