Το 2022 δεν ήταν μια καλή χρονιά για όλους - Τα διάσημα ζευγάρια που τράβηξαν χωριστούς δρόμους

Μαρία Ροδίτη
Το 2022 δεν ήταν μια καλή χρονιά για όλους - Τα διάσημα ζευγάρια που τράβηξαν χωριστούς δρόμους

Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File

Η Gisele με τον Tom Brady, η Kim Kardashian με τον Pete Davidson και άλλα 7 διάσημα ζευγάρια που χώρισαν το 2022. 

Το τέλος του 2022 βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και… μέσα σε αυτήν τη χρονιά οι σχέσεις των διασημοτήτων της Αμερικής φάνηκε σαν να τελειώνουν πιο γρήγορα κι από τα New Year’s Resolutions που βάζουμε κάθε φορά την πρώτη μέρα του νέου χρόνου.

Τη χρονιά που φεύγει, λοιπόν, ήταν πολλά τα ζευγάρια του Hollywood που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, είτε διαλύοντας μια σχέση, είτε έναν γάμο πολλών ετών. Αλλά και μηνών. Πάμε να κάνουμε μια break up ανασκόπηση 2022 και να θυμηθούμε τα πολύκροτα διαζύγια και τους χωρισμούς των stars για τη χρονιά που σε λίγες μέρες θα μας πει «αντίο».

Η κατάθεση ψυχής της Adele για τον χωρισμό της: «Έκανα ψυχοθεραπεία 5 φορές την ημέρα»

Kendall Jenner και Devin Booker

Celebrity Sightings In Portofino

Photo by NINO/GC Images

Μετά από 2 χρόνια σχέσης, η Kendall Jenner και ο Devin Booker αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά τον περασμένο Οκτώβριο. «Είναι και οι δύο ακόμα νέοι και εξαιρετικά απασχολημένοι με την καριέρα τους. Ήταν δύσκολο να δώσουν προτεραιότητα στη σχέση τους με τα προγράμματα που είχαν», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους.

Shakira και Gerard Piqué

Spain Shakira

AP Photo/Manu Fernandez, File

Στις 4 Ιουνίου 2022 η Shakira και ο Gerard Piqué ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από 11 χρόνια σχέσης και 2 παιδιά. «Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

Kim Kardashian και Pete Davidson

WHCA Dinner Red Carpet

AP Photo/Jose Luis Magana

Τον Αύγουστο, ο κωμικός και η reality star χώρισαν μετά από 9 μήνες σχέσης. «Ο Pete και η Kim χώρισαν. Η απόσταση ήταν δύσκολη και τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν», ανέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον τους στο ET.

Kanye West και Julia Fox

https://www.instagram.com/p/CmE8PRwOVVI

Ο West και η Fox συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια ενός πρωτοχρονιάτικου πάρτι. Η σχέση τους κράτησε πολύ λίγο- μόλις ενάμιση μήνα- με το ζευγάρι να χωρίζει στα μέσα Φεβρουαρίου του 2022. Πηγή από το περιβάλλον τους ανέφερε, μάλιστα, ότι οι δυο τους δεν είχαν μια κανονική σχέση, αλλά... μια πιο ελεύθερη.

Jason Momoa και Lisa Bonet

People Jason Momoa Lisa Bonet

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, file

Μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας και 2 παιδιά, ο Jason Momoa και η Lisa Bonet ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στις 12 Ιανουαρίου 2022. «Νιώσαμε όλοι τις πιέσεις και τις αλλαγές που έφερε αυτή η μεταμορφωτική εποχή. Μία επανάσταση εξελίσσεται και η οικογένειά μας δεν εξαιρείται από το να νιώθει και να ωριμάζει από αυτές τις σεισμικές αλλαγές που συμβαίνουν», ανέφερε η ανακοίνωση των Jason Momoa και Lisa Bonet στα social media.

«Κι έτσι, μοιραζόμαστε τα νέα της οικογένειάς μας. Χωρίζουν οι δρόμοι στον γάμο μας. Το μοιραζόμαστε, γιατί νομίζουμε ότι αξίζει να το μάθετε. Ακόμα κι έτσι, όμως, καθώς προχωράμε στις ζωές μας, μπορούμε να το κάνουμε με αξιοπρέπεια και τιμιότητα. Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τον τρόπο που θέλει να τη βιώσουμε και να τη γνωρίσουμε. Απελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε να γινόμαστε», ανέφεραν στη συνέχεια.

Harry Styles και Olivia Wilde

https://www.instagram.com/p/CRF9nkALVOH

Τον Νοέμβριο του 2022 ο Harry Styles και η Olivia Wilde χώρισαν μετά από 2 χρόνια σχέσης. «Είναι μια απόφαση που πήραν από κοινού», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον τους μόλις έγιναν γνωστά τα νέα του χωρισμού.

Gisele και Tom Brady

Tom-Brady-Gisele-Bündchen-Divorce

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

2019 Invision

Τον περασμένο Οκτώβριο και μετά από 13 χρόνια γάμου και 2 παιδιά η Gisele και ο Tom Brady ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο. Στην ανακοίνωσή του στο Instagram ο 45χρονος Tom Brady ανέφερε: «Τις προηγούμενες μέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Νιώθουμε ευλογημένοι που έχουμε αυτά τα όμορφα και υπέροχα παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί σαν γονείς ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι πάντα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει».

Leonardo Di Caprio και Camila Morrone

https://www.instagram.com/p/CbYl6bIrxs6

Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Αύγουστο μετά από 4 χρόνια σχέσης με τον Leonardo Di Caprio να φημολογείται ότι είναι ζευγάρι αυτήν την περίοδο με την Gigi Hadid.

Emily Ratajkowski και Sebastian Bear-McClard

90th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Invision

Στις αρχές του καλοκαιριού η Emrata εθεάθη χωρίς τη βέρα της με μια πηγή από το περιβάλλον της να επιβεβαιώνει στο People τον Ιούλιο ότι έχει χωρίσει- μετά από 4 χρόνια γάμου- από τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Sebastian Bear-McClardwas. «Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Emily. Είναι ΟΚ. Είναι δυνατή και έχει εστιάσει στον γιο της. Της αρέσει που είναι μαμά», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.