Η Αγγελική Νικολούλη σοκάρει με τις νέες της έρευνες και το κοινό της περιμένει αποκαλύψεις

Η Αγγελική Νικολούλη σοκάρει με τις νέες της έρευνες και το κοινό της περιμένει αποκαλύψεις

Οι έρευνες της Αγγελικής που οδήγησαν στην σύλληψη του βιαστή με το τατουάζ. Η νέα ιστορία εξαφάνισης. 

Η νέα τηλεοπτική σεζόν, σημαίνει και νέες προκλήσεις για την Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ». Ήδη εδώ και 2 εβδομάδες ερευνά δύο νέες υποθέσεις εξαφάνισης, χωρίς ωστόσο να παραλείπει τις έρευνες, τόσο για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, όσο και την υπόθεση που μας έχει συγκλονίσει από την περσινή χρονιά, με το μυστήριο των θανάτων των παιδιών της Πάτρας. Το νέο της τρέιλερ είναι σοκαριστικό.

Οι νέες έρευνες

Η Αγγελική έχει λάβει τις τελευταίες εβδομάδες εκατοντάδες μηνύματα από τηλεθεατές, που ενίσχυσαν την έρευνα της, στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, αλλά και για το θέμα του βιαστή με το τατουάζ στα Νότια Προάστια. Στην πρώτη περίπτωση όμως η 35χρονη εμπειρία της στο αστυνομικό ρεπορτάζ, της δημιούργησαν την ανάγκη να εξηγήσει στο πιστό κοινό της, ότι αυτές οι καταγγελίες, χρειάζονται σχεδόν χειρουργικούς χειρισμούς από την πλευρά της: «Κάθε τέσσερις μέρες ένα παιδί πέφτει θύμα σεξουαλικού εγκλήματος. Πρέπει να χτυπήσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του, τώρα που έχουμε ξεσηκωθεί όλοι. Θέλει μια προσέγγιση ιδιαίτερη το θέμα αυτό».

Η μεγάλη της επιτυχία την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν να οδηγήσει τις αρχές στην ταυτοποίηση του γνωστού βιαστή με το τατουάζ και να οδηγήσει τις αρχές στο διεθνές ένταλμα σύλληψής του στην Αλβανία, μετά την αποκάλυψη πως ήδη είχε διαφύγει.

6 από τις υποθέσεις που η Αγγελική Νικολούλη «έριξε» φως στο τούνελ (με ή χωρίς κόκκινο σακάκι)

Η Αγγελική Νικολούλη έστειλε ωστόσο και ένα ιδιαίτερο μήνυμα την περασμένη εβδομάδα, ενοχλημένη ξανά από κάποιες απειλές που δέχεται για τις πολλαπλές αποκαλύψεις της: «Πάμε σε διαλειμματάκι και στέλνω διπλά φιλάκια, γιατί δεν θέλω να μιλήσω ακόμη».

Σήμερα το βράδυ η ομάδα της ασχολείται με μία νέα υπόθεση εξαφάνισης και πιθανής δολοφονίας του επιχειρηματία από την Χαλκιδική και το τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ» είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Θα δώσει όμως και νέα στοιχεία για την υπόθεση του βιαστή και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ασχοληθεί και με τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων που συνελήφθη για την παιδική πορνογραφία. Το κοινό αναμένει με αγωνία, τα αποτελέσματα των ερευνών της.

fosstotounel2.JPG