O ανιχνευτής ψεύδους «μίλησε» για τη σχέση της Khloé Kardashian με τον Tristan Thompson

O ανιχνευτής ψεύδους «μίλησε» για τη σχέση της Khloé Kardashian με τον Tristan Thompson

H διάσημη τηλεπερσόνα μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην κάμερα για τον πατέρα των παιδιών της.

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Khloé Kardashian κατά τη διάρκεια συνέντευξής της για το Vanity Fair. Η τηλεπερσόνα και η αδερφή της, Kourtney Kardashian απάντησαν στις ερωτήσεις του περιοδικού με τη βοήθεια ενός...ανιχνευτή ψεύδους. Ναι, κι όμως.

H Khloé Kardashian ομολόγησε αν έχει ερωτικές σχέσεις με τον Tristan Thompson

Οι διάσημες αδερφές δεν δίστασαν να απαντήσουν σε ό,τι τους ζητήθηκε με την Khloé να ζητά από την Kourtney να της κάνει πικάντικη ερώτηση.

«Υπάρχει κάτι που θέλεις να σε ρωτήσω; Κάτι που θα ήθελες να ξεκαθαρίσεις;», ρώτησε η Kourtney. «Ω! Βρήκα τι θα σε ρωτήσω! Κοιμάσαι ακόμη με τον Tristan;», είπε οn camera η 43χρονη.

«Όχι, αλήθεια κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει», δήλωσε η Κhloé, με τον ανιχνευτή ψεύδους να επιβεβαιώνει ότι είπε την αλήθεια.

«Θα πέθαινα αν έλεγε ότι δεν ήμουν ειλικρινής», είπε με χιουμοριστική διάθεση η τηλεπερσόνα.

Λίγο αργότερα η Khloé ρώτησε την Kourtney αν θα δεχόταν επιχειρηματικές συμβουλές από τον ιδρυτή της Amazon, Jeff Bezos, με την ίδια να σχολιάζει: «Δεν ξέρω ποιος είναι. Δεν παρακολουθώ τις ειδήσεις... αν και παρακολουθώ το Yellowstone».

Μετά την εξήγηση της αδελφής της, η Kourtney Kardashian συμφώνησε ότι θα δεχόταν τις συμβουλές του.

«Έλα τώρα, είμαστε όλοι ενήλικες εδώ. Έχεις κανένα φετίχ;», ρώτησε η Khloé την αδελφή της.

«Δεν θα έλεγα ότι έχω κάτι άγριο ή τρελό», παραδέχτηκε η κυρία Barker.

H αποκάλυψη της Khloé Kardashian για την πρόταση γάμου από τον Tristan Thompson

Ο κρυφός αρραβώνας

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του People, ο μπασκετμπολίστας και η τηλεπερσόνα είχαν αρραβωνιαστεί για 9 ολόκληρους μήνες, πριν χωρίσουν οριστικά λόγω της απιστίας του Thompson με την Maralee Nichols. Η είδηση κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από το στενό περιβάλλον της Khloé.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους τον Δεκέμβριο του 2021, λίγο μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Nichols. Κατά τη διάρκεια του αρραβώνα, η Khloé και ο Tristan είχαν ξεκινήσει προσπάθειες με στόχο να αποκτήσουν δεύτερο παιδί. Οι πρώην σύντροφοι απέκτησαν το γιο τους μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούλιο και σήμερα διατηρούν τυπικές σχέσης για χάρη των παιδιών τους.

H άγνωστη πρόταση γάμου που έκανε ο Tristan στην Khloé

Σε επεισόδιο του reality «Τhe Kardashians» η Kim Kardashian αποκάλυψε πως τον Δεκέμβριο του 2020 ο Tristan Thompson έκανε πρόταση γάμου στην Khloé την οποία εκείνη απέρριψε.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ο Tristan με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα της κάνει πρόταση γάμου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Του τηλεφώνησα την επόμενη μέρα να τον ρωτήσω αν έκανε την πρόταση γιατί η Khloé δεν ανέφερε κάτι», δήλωσε η Κim Kardashian στην κάμερα.

«Ω, ναι, της έκανα πρόταση τον Δεκέμβριο», φέρεται να απάντησε ο μπασκετμπολίστας. H Khloé Kardashian εξήγησε λίγο αργότερα τους λόγους για τους οποίους δεν δέχθηκε την πρόταση του πρώην συντρόφου της αναφέροντας:

«Πρέπει να βεβαιωθώ ότι αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική σχέση. Θέλω να είμαι περήφανη που λέω ότι είμαι αρραβωνιασμένη με οποιονδήποτε. Δεν νιώθω άνετα να το αποδεχτώ αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι ενθουσιασμένη που το λέω στην οικογένειά μου. Όσο κι αν τον πλήγωσε η απάντησή μου, ήταν η αλήθεια. Δεν πρόκειται να δεχτώ κάτι και να δώσω σε κάποιον ψεύτικες ελπίδες», ομολόγησε η τηλεπερσόνα.

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους

Ο γιος του πρώην ζευγαριού γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 2022 στο Los Angeles, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το reality των Kardashians έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (21/09) και μετέδωσε αποκλειστικά πλάνα μέσα από το μαιευτήριο.

«Η Khloé και ο Tristan συμφώνησαν ότι η Khloe θα έχει την αποκλειστική νομική και φυσική επιμέλεια του μωρού τους. O Tristan είναι τόσο ενθουσιασμένος που καλωσόρισε έναν γιο γιατί ήθελε πραγματικά ένα ακόμη αγόρι. Παρόλο που η Khloe θα έχει την πλήρη επιμέλεια του μωρού, είναι πολύ χαρούμενη που ο Tristan είναι παρών στη ζωή του παιδιού τους όσο θέλει», είχε τονίσει πηγή από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

H απιστία του Tristan και η γέννηση του γιου του

Τον Ιανουάριο του 2022, έγινε γνωστό ότι ο Tristan Thompson απέκτησε παιδί με την personal trainer Maralee Nicols. Η σύλληψη του παιδιού έγινε όσο ήταν σε σχέση με την Khloé Kardashian και οδήγησε στον εκ νέου χωρισμό τους (σ.σ. Έχει εμπλακεί, ωστόσο, σε ερωτικές περιπτύξεις και με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods αλλά και με άγνωστες γυναίκες σε νυχτερινό κέντρο λίγο πριν η Khloe γεννήσει την True).

Αν και ο 31χρονος μπασκετμολίστας είχε αρχικά αρνηθεί ότι το μωρό είναι δικό του, αναθεώρησε μετά το τετσ πατρότητας και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Khloe Kardashian.

https://www.instagram.com/p/CdTlXeYJ2GF

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας», «Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Thompson για τη νέα απιστία.

Πηγή κεντρικής: khloekardashian