Kim, Khloé, Kourtney και Kylie έκαναν το πιο επικό δώρο γενεθλίων στην Kris Jenner

Kim, Khloé, Kourtney και Kylie έκαναν το πιο επικό δώρο γενεθλίων στην Kris Jenner

H διάσημη momager διοργάνωσε party για τα 67α γενέθλιά της και τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα έδωσαν το παρών.

Με εορταστική διάθεση πέρασε το Σαββατοκύριακο η οικογένεια των Kardashian-Jenner αφού η momager, Kris Jenner είχε τα γενέθλιά της το Σάββατο 5 Νοεμβρίου. Η αρχηγός της δυναστείας των Kardashians έγινε 67 ετών και δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ.

Η μεταμόρφωση των Kardashians για τα γενέθλια της Kris Jenner

Η Kim Kardashian και οι αδελφές της βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μητέρας τους. Μαζί με τις αδελφές της, Kourtney, Khloé, και Kylie η τηλεπερσόνα αποφάσισε να ντυθεί στο πάρτι γενεθλίων όπως έχει εμφανιστεί κατά καιρούς η μητέρα τους, επιλέγοντας τα πιο signature σύνολά της.

Η Kim επέλεξε ένα πράσινο εφαρμοστό φόρεμα με παγιέτες το οποίο συνδύασε με μια περούκα με κοντά μαύρα μαλλιά για να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στην μητέρα της. Η 9χρονη North ήταν το mini me της γιαγιάς της και εμφανίστηκε με ένα μαύρο κοστούμι.

«Είναι το δείπνο γενεθλίων της μητέρας μου και το θέμα ήταν ντυθείτε ως η καλύτερη Κris Σας θυμίζει κάτι;», είπε η Κim Kardashian σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε, σημειώνοντας ότι η μητέρα της είχε βάλει αυτό το φόρεμα όταν πόζαρε για τη φωτογραφία της χριστουγεννιάτικης κάρτας της οικογένειας, ακριβώς πριν από 10 χρόνια.

Η Κylie Jenner επέλεξε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και περούκα με κοντά μαλλιά για να μοιάσει στην διάσημη momager. H Khloé προτίμησε ένα εντυπωσιακό floral σύνολο και η αδελφή της, Κourtney μια ροζ αθλητική φόρμα.

«Είσαι η ψυχή κάθε πάρτι. Η παρουσία σου έχει τεράστια ενέργεια και δύναμη, οπότε μην αλλάξεις ποτέ το πόσο φανταστική είσαι. Σ' αγαπώ και δεν υπάρχουν αρκετά ευχαριστώ να πω για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου», έγραψε στο Instagram της η τηλεπερσόνα.

https://www.instagram.com/p/CkmG7gMSYII

Tο λαμπερό πάρτι για τα 67α γενέθλια της Kris Jenner

Σύσσωμη η οικογένεια Kardashian-Jenner γιόρτασε τα γενέθλια της μαμάς Kris και η Kim δημοσίευσε μερικές οικογενειακές selfie φωτογραφίες τους. Η 42χρονη τόνισε το πόσο ωραία πέρασαν και το γεγονός ότι η μητέρα τους βρίσκει πάντα χρόνο για όλους, χωρίς να παραπονιέται.

https://www.instagram.com/p/CklXIGYOQfp

Διάσημες φίλες της εορτάζουσας παρευρέθηκαν στο πάρτι και γιόρτασαν με την καρδιά τους, ανάμεσά τους η Melanie Griffith. Η μόνη απούσα φέρεται να ήταν η Kendall Jenner, η οποία γιόρτασε κάπου αλλού τα δικά της γενέθλια αυτό το διήμερο.

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε την Kris Jenner

Πηγή κεντρικής: krisjenner