GNTM: Το μεγάλο φαβορί Μικαέλα αποχώρησε και το κοινό δεν έκρυψε τα αληθινά του συναισθήματα

GNTM: Το μεγάλο φαβορί Μικαέλα αποχώρησε και το κοινό δεν έκρυψε τα αληθινά του συναισθήματα

Η δοκιμασία με… όχι και τόσο συνηθισμένα ζωάκια, το disadvantage που έδωσε η Coty, ο guest κριτής, Βασίλης Ζούλιας, και η πρόταση συνεργασίας σε παίκτρια μια ανάσα πριν τον τελικό του GNTM.

Μόλις 6 μέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί το GNTM 5 και να μάθουμε τη νικήτρια του διαγωνισμού μοντέλων του STAR. Στο χθεσινό έκτακτο επεισόδιο (16/12), πάντως, είχαμε μια απρόσμενη αποχώρηση, καθώς έφυγε από το παιχνίδι το μεγάλο φαβορί, η Μικαέλα, αλλά και μια αρκετά απαιτητική δοκιμασία με… όχι και τόσο συνηθισμένα ζωάκια.

Αυτήν τη φορά guest κριτής στο GNTM ήταν ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος ενθουσιάστηκε τόσο με παίκτρια που της έκανε on air πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας.

H απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η τριάδα που πάει τελικό στο GNTM

Η δοκιμασία αποχώρησης που θύμισε κάτι από τα παλιά και το disadvantage

Η δοκιμασία αποχώρησης στο χθεσινό (16/12) επεισόδιο του GNTM θύμισε κάτι από τους παλαιότερους κύκλους του διαγωνισμού μοντέλων. Ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Mary Vitinaros καλοσώρισαν τα μοντέλα σε μία φανταστική βίλα και το concept, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν, περιλάμβανε μία μαύρη Lamborghini, συγκλονιστικά ρούχα υψηλής ραπτικής του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, ιδιαίτερα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου και, επιπλέον… ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο ζωάκι. Κάτι που δεν μας είναι πρωτόγνωρο ή άγνωστο για το GNTM. Και στο παρελθόν τα κορίτσια που συμμετείχαν στο παιχνίδι έχουν ποζάρει με όχι και τόσο συνηθισμένα ζωάκια στην αγκαλιά τους.

https://www.instagram.com/p/CmPmXx_KWND

Η Coty είχε το πλεονέκτημα να μοιράσει τα ζωάκια στις συμπαίκτριές της και αποφάσισε να δώσει ένα τεράστιο φίδι στη Βικτώρια, η οποία και έπρεπε να ποζάρει με αυτό στην αγκαλιά σαν να είναι το κατοικίδιό της. Το μοντέλο δεν ενθουσιάστηκε με αυτό που της έτυχε, αν και κατάφερε να έχει καλές λήψεις στο τέλος. «Παιδιά, δεν έχω ξαναστρεσαριστεί έτσι στη ζωή μου ποτέ με φωτογράφιση», παραδέχθηκε ο Τάσος Σοφρωνίου. Και πρόσθεσε: «Στην τελευταία λήψη κόντεψα να μείνω από καρδιά». «Και εγώ φοβήθηκα, δεν θα το κρύψω», συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Καράβας.

Η αποχώρηση της Μικαέλας, η ανακούφιση στο Twitter και η πρόταση από τον Βασίλη Ζούλια

Guest κριτής στο επεισόδιο της Παρασκευής (16/12) ήταν ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος ενθουσιάστηκε με τη Μάρα και, μάλιστα, της έκανε πρόταση να συνεργαστούν στο μέλλον σε κάποιο από τα shows του.

https://www.instagram.com/p/CmPqg3KKanr

Την καλύτερη φωτογραφία αυτήν τη φορά είχε η Μαρίτα, η οποία πήρε και τη δουλειά, όπως συμβαίνει σε κάθε επεισόδιο του GNTM. Τις χειρότερες επιδόσεις είχαν η Μάρα και η μητέρα της, Μικαέλα, για δεύτερη φορά, αλλά και η Βικτώρια, για 4η φορά. Τελικά, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι η Μικαέλα αποχωρεί από τον διαγωνισμό μοντέλων με το κοινό στο Twitter να νιώθει μια ανακούφιση, αλλά και να τρολάρει συγχρόνως.

Οι fans του GNTM θεώρησαν τόσο καιρό ότι η Μικαέλα «καπελώνει» την κόρη της, Μάρα, και ότι επεμβαίνει περισσότερο από όσο θα έπρεπε στη ζωή της, μην μπορώντας να το κρύψουν στα tweets που δημοσίευσαν. Μπορείς να τα δεις στην παρακάτω gallery.