Χαρά Παππά: Τα XXL μαλλιά, η αλωπεκία, το πρόβλημα υγείας & οι αποκαλύψεις για τη νέα σχέση της

Χαρά Παππά: Τα XXL μαλλιά, η αλωπεκία, το πρόβλημα υγείας & οι αποκαλύψεις για τη νέα σχέση της

Το πρώην GNTM μιλάει (ξανά) για όλα και εμπνέει πολλές γυναίκες. «Όταν φτάνω να πονάω τόσο και να μην είμαι σε θέση να κάνω τίποτα, σκέφτομαι πόσο χαζή είμαι να στεναχωριέμαι καθημερινά για μικροπράγματα».

Με θάρρος και διάθεση για αλήθειες, η Χαρά Παππά, μίλησε ξανά δημόσια για θέματα που απασχολούν και θεωρούνται ταμπού, χρησιμοποιώντας το Instagram της με τον καλύτερο τρόπο σε επίπεδο ταύτισης και έμπνευσης.

Ειδικότερα, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και που κατά το παρελθόν μίλησε για τη μάχη με την κατάθλιψη και που αποκάλυψε πως πάσχει από αλωπεκία, σε νέες αναρτήσεις μίλησε τόσο για ένα πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς και ρίχνει την ποιότητα της ζωής στην καθημερινότητα (ημικρανίες) αλλά και για τη σχέση της και τί την κάνει χαρούμενη.

H Ραφαέλα αποχώρησε ξανά από το GNTM και το Twitter ξέσπασε πιο έντονα από ποτέ

«Χθες, για άλλη μια φορά υπέφερα από τις ημικρανίες μου. Ήταν πολύ πιεστικές οι τελευταίες εβδομάδες αλλά, όταν φτάνω να πονάω τόσο και να μην είμαι σε θέση να κάνω τίποτα, σκέφτομαι πόσο χαζή είμαι να στεναχωριέμαι καθημερινά για μικροπράγματα. Είναι πολύ όμορφο να είσαι υγιής και σε θέση να ανταπεξέλθεις και να αντιμετωπίσεις ό,τι έρχεται», έγραψε χαρακτηριστικά η μελαχρινή καλλονή αναφορικά με τις ενοχλητικές ημικρανίες.

hfghfghfghfghf.jpg

Στη συνέχεια, και σε εν λόγω Q&A, το 27χρονο μοντέλο αναφέρθηκε σε πράγματα που την κάνουν χαρούμενη, όπως για παράδειγμα τα ταξίδια, η μουσική, το κατοικίδιό της, ο σύντροφός της. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις, συνοδεύτηκαν μάλιστα με εικόνες από το άλμπουμ του κινητού της.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πλέον η μελαχρινή κοπέλα έχει υιοθετήσει ένα hair look που της ταιριάζει πολύ, τιμώντας τα πολύ μακριά μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/Clg8ddUqHCq

Χαρά Παππά: Η αποκάλυψη της πρώην παίκτριας του GNTM για τα ψυχοσωματικά που οδήγησαν σε αλωπεκία

Ένα από τα κορίτσια που είχαν ξεχωρίσει και είχαν κάνει εντύπωση στο GNTM2 ήταν η Χαρά Παππά. Το μοντέλο, που απασχόλησε και για τη σχέση της με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί, συνεχίζει το modeling κάνοντας παράλληλα τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Πριν από λίγες ημέρες (1/11), ωστόσο, έκανε Q&A στο Instagram αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η 27χρονη μίλησε ανοιχτά για την αλωπεκία, καθώς επίσης και για το πώς είναι ψυχολογικά αυτήν την περίοδο, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, όπου και έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την κατάθλιψη με την οποία ήρθε αντιμέτωπη.

Η Χαρά Παππά του GNTM έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους

Η αποκάλυψη για τα ψυχοσωματικά και την αλωπεκία

Η Χαρά Παππά ξεκίνησε το Q&A με τους followers της αποκαλύπτοντας ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της, Στέφανος Τσαγκαράκης, είναι άρρωστοι με πυρετό, που όμως δεν οφείλεται σε Covid-19. Στη συνέχεια, ήρθαν οι ερωτήσεις για τα ψυχοσωματικά με το μοντέλο να απαντά ανοιχτά και να αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι πάσχει από αλωπεκία.

«Με άγχος και ψυχοσωματικά πώς τα πας;», ρώτησε follower τη Χαρά Παππά, με εκείνη να μη διστάζει και να δείχνει τα σημάδια αλωπεκίας στο κεφάλι της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Hello, αλωπεκία. Καινούριο ξέσπασμα αυτό τώρα». Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι η αλωπεκία είναι γενικός όρος που περιγράφει διάφορες μορφές τριχόπτωσης, από διάχυτη αραίωση μέχρι ολική απώλεια μαλλιών και (σε εξαιρετικά σπάνια περιπτώσεις) απώλεια τριχοφυΐας σε όλο το πρόσωπο και το σώμα.

alopekia.jpg

Ο όρος «αλωπεκία» συχνά χρησιμοποιείται ως η συντομευμένη ονομασία της γυροειδούς αλωπεκίας (alopecia areata), μιας αυτοάνοσης πάθησης στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα τριχοθυλάκια. Πρόκειται για μια από τις συνηθέστερες μορφές αλωπεκίας - παρόλο που υπάρχουν διάφορα είδη, κάθε ένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και συμπτώματα.

Στη συνέχεια, άλλος follower ρώτησε το μοντέλο πώς είναι ψυχολογικά αυτήν την περίοδο με εκείνη να ποστάρει μια φωτογραφία στην αγκαλιά του συντρόφου της και να λέει χαρακτηριστικά: «Θα κλείσω λοιπόν με αυτήν! Αν εξαιρέσουμε το άγχος (που ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα σας πω ότι το ξεπέρασα) ψυχολογικά είμαι σε μια όμορφη φάση… είμαι δηλαδή αισιόδοξη! Τα έχω βρει πολύ όμορφα με τον εαυτό μου… νιώθω ότι η ζωή με αγαπάει και μου έρχονται όλα όπως ακριβώς πρέπει και είμαι ευγνώμων για όσα έχω!».

Η αποκάλυψη της Χαράς Παππά για την κατάθλιψη

Το πρωί της Τρίτης (1/11) και πριν αποκαλύψει στο Instagram ότι πάσχει από αλωπεκία, η Χαρά Παππά είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, μιλώντας για τη «μάχη» της με την κατάθλιψη.

«Εξαιτίας του άγχους έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο. Έχω μιλήσει και για την κατάθλιψη που έχω περάσει. Στην κατάθλιψη νομίζω με οδήγησε το ότι δεν έλεγα ''όχι'' και προσπαθώ πάντα να ευχαριστώ τους πάντες, κι έχω τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Το μεγαλύτερο συναίσθημα που έχεις είναι το κενό. Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν ονειρεύεσαι τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα από τη ζωή σου», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Πάθαινα επεισόδια που μπορεί να έτρωγα πάρα πολύ, μέχρι να πονούσε το στομάχι μου σε σημείο που δεν μπορούσα πλέον να αναπνεύσω από το φαγητό. Ανέπνευσα με την ψυχοθεραπεία. Βρήκα όρεξη για ζωή. Νομίζω ότι την περίοδο που πήγα στο GNTM ήμουν τόσο χάλια που έψαχνα να βρω μια διέξοδο, να πιαστώ από κάπου».