Ciao Bella: Η Μύρια έφυγε με δάκρυα από το GNTM αλλά μήπως τελικά και πάλι ευνοήθηκε η Μαρίτα;

Κατερίνα Μπούσιου
Ciao Bella: Η Μύρια έφυγε με δάκρυα από το GNTM αλλά μήπως τελικά και πάλι ευνοήθηκε η Μαρίτα;

Οι 5 που έμειναν φεύγουν για Ιταλία για τον μεγάλο ημιτελικό του GNTM. Οι τηλεθεατές στο Twitter τα έβαλαν ξανά με τη Μαρίτα και θέλουν την Κότυ για νικήτρια. 

Η τελική 6άδα του GNTM ρίχτηκε στη μάχη με αρκετό άγχος γιατί ήξεραν ότι στη φάση που βρισκόμαστε, τα λάθη στις λεπτομέρειες δεν συγχωρούνται. Τα κορίτσια ωστόσο είχαν τον κρυφό πόθο πως η παραγωγή θα τους είχε έκπληξη με την εμφάνιση των μελών οικογενειών τους, όπως αντίστοιχα συνέβαινε και τις προηγούμενες χρονιές. Αντίθετα τους είχε μία διπλή δοκιμασία που αποδείχτηκε πραγματικό Survivor.

Η μόνη που δεν τα κατάφερε ήταν τελικά η Μύρια, αν και το κοινό στο Twitter πιστεύει πως τη χειρότερη πόζα είχε η Μαρίτα που για μία ακόμη φορά κέρδισε την εύνοια της Βίκυς Καγιά. Οι 5 που έμειναν έφυγαν ήδη για Ιταλία για την τελική φάση του GNTM και η Κότυ έδειξε για μία ακόμη φορά το ταλέντο της.

https://www.instagram.com/p/CmXLWoGKdSq

Οι δύο αντίπαλες Μαρίτα και Κότυ στη μάχη για τον τελικό

Το πρώτο μήνυμα από την παραγωγή του GNTM, ανέφερε τη λέξη ευελιξία, αλλά κανένα από τα κορίτσια δεν κατάλαβε τι εννοούσαν. Τους τα εξήγησε όμως στη συνέχεια ο Γιώργος Καράβας με τον Τάσο Σοφρωνίου και η Mαίρη Βυτινάρος.

Η δοκιμασία ήταν διπλή. Έπρεπε να υποδυθούν μία σύγχρονη γυναίκα η οποία μόλις έχει φύγει από τη δουλειά της για να πάει να συναντήσει τις φίλες της. Σε πέντε λεπτά θα έπρεπε να αλλάξει ρούχα να φρεσκάρει το μακιγιάζ της στο αυτοκίνητο και να φωτογραφηθεί έξω από το club για συγκεκριμένη εταιρεία κοσμημάτων. Δύσκολο. Από δυναμικά girlbosses, σε party it girls.

Και ακόμη δυσκολότερο με το disavantage που είχε στα χέρια της η Μαρίτα. Εκείνη έπρεπε να μειώσει τον χρόνο των 5 λεπτών σε ένα από τα κορίτσια. Φυσικά και διάλεξε την Κότυ επειδή τη θεωρεί δυνατή αντίπαλο. Η Κότυ όμως δεν πτοήθηκε.

koti.JPG

Η Αλεξία ήταν η πρώτη που διαγωνίστηκε και κυριολεκτικά ζορίστηκε αρκετά. Το αντίθετο από τη Μάρα που είναι πιο κοντά στον τελικό από ποτέ, για πρώτη φορά χωρίς να έχει τη μητέρα της Μικαέλα στο πλευρό της. Kαι αυτό της έκανε καλό όπως διαπίστωσαν και οι τηλεθεατές.

mar.JPG

Η Βικτώρια από την άλλη πλευρά μπορεί να ήταν από τις πιο γρήγορες στην αλλαγή, αλλά η Μύρια ήταν η πιο άτυχη. Δεν πρόλαβε να κουμπώσει το φόρεμά της στο αυτοκίνητο και οι λήψεις στη συνέχεια έγιναν με μεγάλο άγχος και δάκρυα. Η δοκιμασία εξελίχθηκε σε Survivor. Το αυτοκίνητο ήταν τόσο μικρό (είναι και αυτό που θα πάρει η νικήτρια) που κανένα από τα κορίτσια δεν μπορούσε να κινηθεί με ευελιξία για τις αλλαγές.

Η Κότυ που ήταν τελευταία από τα κορίτσια που δοκιμάστηκε, τελικά βγήκε ξυπόλυτη από το αυτοκίνητο για να προλάβει να κάνει την τελική λήψη. Όμως το δικό της outfit ήταν και το πιο δύσκολο για να το αλλάξει μέσα στο αυτοκίνητο. Φόρμα διάφανη, καπαρντίνα και μπότες. Ευτυχώς όμως δεν της στοίχισε στη συνέχεια, η έλλειψη του αξεσουάρ.

GNTM: Το μεγάλο φαβορί Μικαέλα αποχώρησε και το κοινό δεν έκρυψε τα αληθινά του συναισθήματα

Με καλεσμένη τη Ροζάνα (Ρόουζ) Γεωργίου, το διεθνές top model που κυριολεκτικά σαρώνει στο εξωτερικό, οι κριτές έδωσαν την τελική τους βαθμολογία.

rozanageorgiou.JPG

Mαρίτα, Μάρα, Κότυ και Βικτώρια πήραν πολύ καλές κριτικές, αλλά το κοινό διαφώνησε ριζικά με την περίπτωση της Μαρίτας. Η έκφραση στην πρώτη της φωτογραφία δεν θύμιζε μοντέλο και ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός που συμμετείχε στη δοκιμασία είχε αφήσει τη λήψη με τα κόκκινα μάτια.

Τελικά έμειναν στο τέλος για να κριθούν, η Κότυ και η Μύρια που και οι δύο δεν είχαν ολοκληρώσει τη διαδικασία στον χρόνο που έπρεπε. Η Κότυ όμως είχε καλύτερη λήψη και έμεινε τελικά στον διαγωνισμό. Ανοίγει για εκείνη ο δρόμος προς τον τελικό; Το κοινό πιστεύει πως είναι η μόνη που έχει το ταλέντο για μοντέλο. Και ναι, έχουν δίκιο.