«Έδωσα μάχη για τη Σοφία»: Η Βίκυ Καγιά ξεκαθαρίζει τι συνέβη με το unfollow της Χατζηπαντελή

«Έδωσα μάχη για τη Σοφία»: Η Βίκυ Καγιά ξεκαθαρίζει τι συνέβη με το unfollow της Χατζηπαντελή

Πώς είναι τελικά οι σχέσεις ανάμεσα σε Σοφία Χατζηπαντελή και Βίκυ Καγιά;

Έχουν ειπωθεί πολλά για τη σχέση ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή με την πιο διαδεδομένη φήμη να είναι ότι η πρώτη έδιωξε τη δεύτερη μετά τις οντισιόν του GNTM. Η κριτής του διαγωνισμού μοντέλων και παρουσιάστρια του Shopping Star μίλησε για όλα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη, ξεκαθαρίζοντας τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και την 25χρονη Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Βίκυ Καγιά μιλά για τη «μάχη» που έδωσε για τη Σοφία, για τη γνωριμία τους, αλλά και για το unfollow που της έκανε η Χατζηπαντελή. Κι όλα αυτά λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό του GNTM, όπου και επιστρέφει ως κριτής η Σοφία Χατζηπαντελή.

GNTM: Το Twitter «δίκασε» την αποχώρηση αλλά όλοι μιλάνε για το unfollow της Χατζηπαντελή στην Καγιά

«Έδωσα μάχη για τη Σοφία Χατζηπαντελή»

«Τα πήγε πάρα πολύ καλά. Επέμεινα πολύ για τη Σοφία», λέει η Βίκυ Καγιά στο περιοδικό ΟΚ! και όταν ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης της επισημαίνει πως η Χατζηπαντελή ξεχώρισε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ως guest κριτής του GTNM.

Η Καγιά δεν διστάζει, μάλιστα, να αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν αλλά και να εξηγήσει τη «μάχη» που έδωσε για να έρθει στο GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή, απαντώντας σε όσους την κατηγόρησαν ότι εκείνη την έδιωξε μετά τις οντισιόν.

«Αυτό είναι αστείο (σ.σ. εννοεί για όσα λέγονται ότι εκείνη την έδιωξε). Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει. Της είχα κάνει πριν από έναν χρόνο μια συνέντευξη στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, που ήταν αφιερωμένο στο diversity. Εκεί της είπα ότι θα ήταν πολύ καλή στην τηλεόραση. Από τότε κρατήσαμε επαφή, την ξανασυνάντησα στο Λονδίνο και το Παρίσι και έτσι πήρα την booker της, ήρθε για δοκιμαστικό και την πήραν. Το κανάλι αποφάσισε να είναι μόνο στις οντισιόν και να επιστρέψει ξανά προς το τέλος», λέει χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά. Μήπως σε αυτό το σημείο υπονοεί, όμως, ότι η Σοφία Χατζηπαντελή δεν τίμησε τον αγώνα που εκείνη έδωσε για να είναι στο GNTM; Γιατί ήρθε κι ένα unfollow από τη Σοφία στην Καγιά μετά το τελευταίο γύρισμα.

https://www.instagram.com/p/CeyeoasKNPW

Κάτι για το οποίο, βέβαια, η κριτής του GNTM απάντησε στο περιοδικό ΟΚ! λέγοντας: «Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια (σ.σ. γιατί την έκανε unfollow). Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram. Δεν έγινε απολύτως τίποτα μεταξύ μας, μαζί ήμασταν στη Ρώμη πριν από έναν μήνα».

«Δεν ήθελα να κάνω παιδιά»

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, η Βίκυ Καγιά μίλησε, επίσης, και για τα προσωπικά της. Και εξομολογήθηκε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδιά. Ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς, ήταν εκείνος που της δημιούργησε την επιθυμία.

«Όχι, δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Μπορεί να το έλεγα καμιά φορά, αλλά μέσα μου ήξερα ότι η αλήθεια ήταν άλλη. Δεν ήμουν έτοιμη, δεν ήμουν ήρεμη, δεν ήμουν εκεί που ήθελα να είμαι. Με τον Ηλία έγιναν όλα πολύ γρήγορα, γιατί ήμασταν ίδιοι. Από μικροί χτίζαμε μόνοι μας, μετά τα κάστρα γκρεμίζονταν, τα ξαναχτίζαμε, φροντίζαμε όλους γύρω μας. Δεν το βάλαμε ποτέ κάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά η fashion expert.