Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ετοιμάζει βαλίτσες για Survivor και το μήνυμά της τα είπε όλα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ετοιμάζει βαλίτσες για Survivor και το μήνυμά της τα είπε όλα

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τους fans της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά ήθελε πάντα να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο;

Από τη στιγμή που προβλήθηκε το πρώτο τρέιλερ του Survivor All Star στον ΣΚΑΙ ένα από τα πρόσωπα που ενθουσίασαν το τηλεοπτικό κοινό ήταν φυσικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

H έκτη του 2017 επιστρέφει για την πρωτιά

«Δεν έχω λόγια πραγματικά. Αυτό που έχει συμβεί από χθες που ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή μου στο All Star. Έχω δεχθεί πάρα πολλή αγάπη, πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης, στήριξης. Δεν έχω λόγια πραγματικά. Να ξέρετε ότι δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και όλες. Μου δίνετε δύναμη. Νιώθω πολύ έτοιμη για κάτι τέτοιο, να το ξαναζήσω. Τι να πω; Ραντεβού στους στίβους μάχης; Θα το πω. Ήρθε η ώρα. Eυχαριστώ, είναι λίγο αυτό» ήταν τα πρώτα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία έκανε μια ακόμα υπόσχεση στους fans της.

H Ευρυδίκη όπως αποκάλυψε έχει μερικές μόνο ημέρες μέχρι να φύγει αλλά έχει αποφασίσει να κάνει αποκαλύψεις με ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube όπου είναι διατεθειμένη να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα τις κάνουν οι θαυμαστές της.

Και υπάρχει σίγουρα μια ερώτηση που οι fans θα θέλουν οπωσδήποτε να απαντήσει η Βαλαβάνη: Τι συμβαίνει τελικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τι θα γίνει στον Άγιο Δομίνικο μετά από 5 ολόκληρα χρόνια σχέσης;

Βασάλος και Βαλαβάνη φέρονται χωρισμένοι πια, ενώ η πρώτη γνωριμία όπως σίγουρα θυμάσαι είχε γίνει μέσα στο Survivor του 2017.

Τι έλεγε πέρσι η Ευρυδίκη για το Survivor και την πιθανότητα επιστροφής:

«Κάποια θεματάκια μου έχουν μείνει. Με το στομάχι πιο πολύ, με τη διατροφή κτλ. Η απότομη αλλαγή των κιλών με ταλαιπωρεί ακόμα, ο κύκλος. Είναι όλα ένα θέμα. Για τις γυναίκες είναι πιο δύσκολο από έναν άντρα. Γιατί έχει να κάνει με τις ορμόνες. Είναι μια τρέλα».

Όταν ερωτήθηκε για το αν θα τη δούμε να επιστρεφεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο, η Ευριδίκη Βαλαβάνη πριν έναν περίπου χρόνο απαντούσε:

«Το μέσα μου μού λέει να πάω αλλά σε αυτή τη φάση που είμαι έχω μεγαλώσει κι έχουν περάσει κάποια χρόνια. Ήμουν εκεί 29 χρονών. Απλά επειδή ήμουν η τελευταία κοπέλα, από τις πιο δυνατές παίκτριες, πρέπει να είμαι, όπως ήμουν τότε. Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί αλλά επειδή ήμουν αθλήτρια ξέρω να ακούω το σώμα μου. Δεν ξέρω αν το σώμα μου μπορεί να το αντέξει αυτό. Είμαι και σε μια ηλικία που μεγαλώνω και τα γυναικολογικά μου θέλω να τα κρατήσω σε μια ωραία φάση για να κάνω οικογένεια».

Σε άλλες δηλώσεις η Ευρυδίκη είχε πει πως δικαιούται να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο

«Ο Κωνσταντίνος θέλει να πάει στο All Star Survivor και εγώ να μείνω εδώ. Εκείνος είχε φτάσει τρίτος, εγώ τερμάτισα έκτη. Δικαιούμαι να πάω. Εγώ θέλω να πάω. Θα τον άφηνα να πάει μόνος του, αν εγώ είχα κάποιο λόγο να κάτσω εδώ. Ο νοών νοείτω», είπε τότε.

Τι έλεγε η Ευρυδίκη αποχαιρετώντας το 2017

https://www.instagram.com/p/BdXRgdFAYgx

«Λίγες ώρες πριν φύγει κι αυτή η χρονιά ήρθε η ώρα να κάνω κι εγώ τον δικό μου απολογισμό. Το 2017 ήταν σε προσωπικό επίπεδο, ενδιαφέρον, εποικοδομητικό και απόλυτα δημιουργικό. Σε ότι έκανα είχα δίπλα μου τους φίλους μου, που μοιράστηκαν τα όνειρα και την χαρά μου με τον ίδιο τρόπο που μοιράζονται και τις λύπες μου, την οικογένεια μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω αλλά και χιλιάδες φίλους πια, που με τιμούν όχι μόνο με την αγάπη αλλά και με την στήριξη τους σε ό,τι κι αν κάνω, κι αυτό είναι από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής μου.

Όλη αυτή την χρονιά, έμαθα να μην θεωρώ τα πράγματα δεδομένα, να είμαι χαρούμενη με τα λίγα και τα «απλά» της ζωής, να μαθαίνω από τα λάθη μου και να μην ντρέπομαι να ζητάω συγνώμη. Έμαθα πως «φίλος», σημαίνει να χαίρεται με τη χαρά σου, να μη συμβιβάζομαι και να διεκδικώ αυτό που θέλω.

Έκανα καινούριες φιλίες με γερές βάσεις και αληθινά συναισθήματα -όχι επιφανειακά- και να ζω την κάθε στιγμή στο έπακρο! Το πιο σημαντικό όμως... έμαθα πως ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Σ’ευχαριστώ 2017 για όλα τα όμορφα που μου έφερες στην ζωή μου. 2018 σε περιμένω και σου έχω εμπιστοσύνη.

Τα καλύτερα είναι αυτά που θα ‘ρθουν», έγραφε η Ευρυδίκη ποζάροντας και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Στις 8 Ιανουαρίου 2023 επιστρέφει το Survivor

Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ το οποίο αποκάλυψε τη συμμετοχή στο Survivor All Star των:

Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα,
Μάριου Πρίαμου,
Ηλία Γκότση,
Γιώργου Ασημακόπουλου,
Ευρυδίκης Βαλαβάνη και
Σάκη Κατσούλη

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε δεύτερο τρέιλερ, στο οποίο βλέπουμε ότι θα συμμετέχουν οι

Μαριαλένα Ρουμελιώτη,
Νίκος Μπάρτζης,
Στάθης Σχίζας,
Στέλιος Χανταμπάκης και
Σπύρος Μαρτίκας.