To Survivor All Star έρχεται και τα πλάνα με Ντάνο και James Καφετζή προκάλεσαν απορίες

Κατερίνα Μπούσιου
To Survivor All Star έρχεται και τα πλάνα με Ντάνο και James Καφετζή προκάλεσαν απορίες

To πρώτο trailer και η ανάρτηση του James Καφετζή από μέρη εξωτικά. Το Survivor All Star έρχεται με ανατροπές που δεν τις περιμένουμε. 

Μετά τα Χριστούγεννα, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του Survivor All Star. Το πρώτο επίσημο trailer μόλις κυκλοφόρησε και δημιούργησε ήδη κάποιες απορίες για το πόσοι τελικά θα είναι οι συμμετέχοντες και αν θα έχουμε έκπληξη με την συμμετοχή του Ντάνου - έστω και για λίγο - και τι θα γίνει με τον James Καφετζή. Ο πρώην παίκτης του Survivor, έκανε και μία ανάρτηση από μέρη εξωτικά και παραδεισένια. Είναι στον Άγιο Δομήνικο;

Και οι τελικά ποιοι είναι αυτοί οι ήρωες που αναφέρεται στο video του Survivor, ότι θα μπουν στο reality;

«Φύγε εσύ, έλα εσύ»

Το πρώτο treiler του Survivor All Star που μόλις κυκλοφόρησε έχει μία μίξη εικόνων και προσώπων. Νικητών, πρωταγωνιστών και ηρώων όπως αναφέρει. Την κατηγορία των νικητών, την κατανοούμε. Επίσης των πρωταγωνιστών, που προφανώς αναφέρεται σε εκείνους που συζητήθηκαν για την μαχητικότητά τους και έγιναν αγαπημένα πρόσωπα των social media. Την κατηγορία ωστόσο των ηρώων δεν την καταλαβαίνουμε.

Φυσικά και βλέπουμε τον Ντάνο (Γιώργο Αγγελόπουλο ) στα πλάνα και μάλιστα δύο φορές, σε σχέση με τους άλλους παίκτες που βλέπουμε (μεταξύ των οποίων και η Ευριδίκη Βαλαβάνη που θα συμμετέχει τελικά στο Survivor All Star). Υπονοεί ότι ίσως θα τον έχουμε τελικά στο reality έστω και για λίγο παρόλο που ο ίδιος το διαψεύδει; Ή τιμητικά μπαίνει στο video ως ο πρώτος μεγάλος νικητής το 2017;

https://www.instagram.com/p/CQ9mVQMD-KV

Η δεύτερη έκπληξη αφορά στον James Καφετζή, του οποίου η οικειοθελής αποχώρηση έφερε και μία δικαστική διαμάχη με την Acun Media. Λέτε να λύθηκαν οι διαφορές τους και να τον έχουμε στο παιχνίδι; Ο ίδιος πάντως προβλημάτισε και κάπως τρόλαρε τους fans του, γιατί έκανε ανάρτηση πριν από λίγες μέρες από μέρη εξωτικά. Θα μπορούσε να είναι ο Άγιος Δομήνικος, αλλά δεν είναι φυσικά. Και είναι αμφίβολο αν θα τον δούμε, για να μην πούμε απίθανο.

Η προοπτική της παραγωγής του Survivor All Star, είναι να δούμε αρχικά να μπαίνουν 24 παίκτες και να εναλλάσσονται με διάφορους guest παίκτες των παλαιότερων Survivor. Το «Φύγε εσύ, έλα εσύ» θα παίξει πολύ. Άλλωστε πολλές συμφωνίες και πολλά deals δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Ο Γιώργος Λιανός είχε μιλήσει για εκπλήξεις που θα έχουμε με παίκτες που δεν φανταζόμασταν ότι θα μπουν στο reality και μας έδωσε το στίγμα του περιεχομένου.

https://www.instagram.com/p/CmOnA4INYDa

Όπως αποκαλύφθηκε και στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα και ενός intro video για το πρώτο επεισόδιο. Ένα μίνι βιογραφικό των παικτών που ήδη έχουν συμφωνήσει και θα φύγουν για τον Άγιο Δομήνικο θα είναι αυτό το video για να φρεσκάρουμε την μνήμη μας.

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη όμως θα έχουν ολοκληρωθεί αυτά τα γυρίσματα, γιατί οι παίκτες θα αναχωρήσουν για Άγιο Δομήνικο μετά τα Χριστούγεννα. Η αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο, θα μας δώσει σίγουρα όλη την εικόνα για τους πρώτους παίκτες που θα αγωνιστούν. Και τότε θα μας λυθούν πολλές απορίες.