H Άννα Πρέλεβιτς μάς δείχνει τις προετοιμασίες του γάμου της με το πιο ροκ look

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Άννα Πρέλεβιτς μάς δείχνει τις προετοιμασίες του γάμου της με το πιο ροκ look

Η πρόβα, το νυφικό και όλα όσα αποκάλυψε για τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την πιο όμορφη ημέρα της κοινής τους πορείας. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα παντρευτεί εντός του 2023 και θα επισφραγίσει την αγάπη του, παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια και ο εκλεκτός της καρδιάς της έχουν ξεκινήσει να μετρούν αντίστροφα για την στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Άννα Πρέλεβιτς & ο Νικήτας Νομικός στόλισαν το μοντέρνο σπίτι τους με το που γύρισαν από Αράχωβα

H Άννα Πρέλεβιτς ετοιμάζει τον γάμο της και μας παίρνει μαζί της στις ετοιμασίες

Η 32χρονη κοπέλα, είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media, καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την καθημερινότητά της, όπως και έκανε σε ανάρτησή της πριν από λίγες ώρες αφού αποφάσισε να μας «πάρει» μαζί της σε όλη την διαδικασία για τις προετοιμασία της μεγάλης ημέρας. Με biker jacket με τρουκς, τζιν παντελόνι σε mom fit και λευκά sneakers, η μέλλουσα νύφη μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη συνάντησή της με τον wedding planner της και έγραψε στη λεζάντα:

«Episode 1: #AnnaSaidIDo The one with the wedding planner Κορίτσια και μέλλουσες νυφούλες μου .. Αποφάσισα να σας παίρνω μαζί μου σ’ αυτό το φανταστικό ταξίδι που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό .. να οργανώσω τον γάμο μου! Eάν δεν είχα τον @melgrouplab (wedding planner) που νιώθω ότι γνωριζόμαστε 1000 χρόνια σίγουρα δεν θα παντρευόμουν αυτό το καλοκαίρι .. μου φαινόντουσαν όλα πολύ περίπλοκα. Ορίστε λοιπόν το πρώτο μας επεισοδιάκι και τι είπαμε στο πρώτο μας ραντεβού!».

https://www.instagram.com/p/CmXBnLoq4pZ

Πριν λίγες ώρες η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο έκανε poll για το μέρος του γάμου της. Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία οτο 21% των ακολούθων του μοντέλου ψήφισαν πως θα παντρευτεί στην Αττική και το 79% ψήφισε πως ο γάμος θα γίνει σε νησί.

prelevic5.jpg

Η πρώτη πρόβα νυφικού

Την Παρασκευή (11/11) η Άννα Πρέλεβιτς έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η μέλλουσα νύφη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε σε ένα κατάστημα με νυφικά πιο ευδιάθετη από ποτέ.

«Παιδιά ήρθα να κάνω το πρώτο μου ραντεβού για το νυφικό. Θα είναι custom made αλλά δεν σας λέω ποιος σχεδιαστής θα είναι. Έχω έρθει για να δούμε υφάσματα, σχέδια και να καταλήξουμε στο πώς περίπου θα είναι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έχω βάλει τόσα νυφικά στη ζωή μου και νιώθω ότι σήμερα θα βάλω νυφικό για πρώτη φορά. Είναι πολύ ωραία αίσθηση και δεν το περίμενα από εμένα», είπε το μοντέλο στην κάμερα.

Η αποκάλυψη για το σχέδιο του νυφικού

Το μοντέλο έκανε πριν λίγο καιρό ένα ακόμη Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με τον γάμο της. Ένας ακόλουθος τη ρώτησε αν έχει διαλέξει νυφικό, με την Άννα Πρέλεβιτς να αποκαλύπτει πως δεν έχει επιλέξει ακόμα, αλλά έχει καταλήξει στο στυλ.

nyfiko_prelevic.jpg

«Όχι ακόμα αλλά νομίζω ότι έχω καταλήξει στο στυλ. Θα ήθελα να έχω ένα look που δεν είχε κάποια άλλη στην Ελλάδα… δε μπορώ να πω περισσότερα γιατί ο Νικήτας βλέπει τα stories μου και θέλω να είναι έκπληξη. Δε θα μοιάζει με αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Πρέλεβιτς- Νομικός: Το μέρος και η ημερομηνία του γάμου τους

H Άννα Πρέλεβιτς μίλησε πριν λίγο καιρό στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες όπως η τοποθεσία της γαμήλιας τελετής αλλά και τα ονόματα των κουμπάρων.

«Το καλοκαίρι μάλλον θα γίνει ο γάμος. Δεν έχουμε καταλήξει σε ημερομηνία γιατί στην αρχή θέλαμε σε νησί, τώρα λέμε εδώ στην Αττική για να εξυπηρετήσουμε περισσότερο στους καλεσμένους μας. Θα ήθελα να είναι πολύ κλειστός γάμος. Εγώ θα ήθελα 50 άτομα, ο Νικήτας μου λέει 150-200. Κουμπάροι μας θα είναι η αδελφή μου και ο καλύτερος φίλος του Νικήτα. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα κάνουμε παιδάκι», ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις της η Άννα Πρέλεβιτς.

Και συμπλήρωσε: «Όταν γνώρισα τον Νικήτα, δεν είπα αμέσως ότι θα είναι ο άντρας που θα παντρευτώ γιατί είμαι πολύ επιφυλακτική σαν άνθρωπος, όταν πέρασαν λίγοι μήνες ναι. Ήξερα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου. Έχω καταλήξει στο νυφικό εδώ και 2-3 μέρες και μάλλον δεν θα είναι ένα… Δε θέλω να δείξω φωτογραφίες του νυφικού στον Νικήτα. Θα με δει εκείνη τη μέρα».

Η ανακοίνωση του αρραβώνα

«Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι! Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων! Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά... γνώρισα τον Νικήτα μου. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ενα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου! Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτε μου! Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται @n_nomikos ... I love you to the moon and back! Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα «αρραβωνιαστικό» μου και όχι «αγόρι» μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

https://www.instagram.com/p/CfEhcmTq5If

Η επισημοποίηση της σχέσης τους και η πρώτη κοινή φωτογραφία

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μέσα από ένα παθιασμένο Instagram post.

«Πάντα ήθελα να βγάλω μια τέτοια φωτογραφία με το αγόρι μου. Γνωρίζετε πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ανεβάσει ποτέ προσωπικά στιγμιότυπα στο Instagram. Κάτι άλλαξε. Πόσο χαίρομαι που στο προφίλ μου πλέον υπάρχουν και αυτές οι εικόνες», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προφίλ της η Άννα Πρέλεβιτς δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic