Η Adele τραγούδησε τα «Χρόνια Πολλά» στο αγόρι της επί σκηνής- Η συγκινητική αφιέρωση στον Rich Paul

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Adele τραγούδησε τα «Χρόνια Πολλά» στο αγόρι της επί σκηνής- Η συγκινητική αφιέρωση στον Rich Paul

Η Βρετανίδα σταρ ευχήθηκε στον αγαπημένο της για τα γενέθλιά του με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Μια απολαυστική εμφάνιση χάρισε η Adele στους θαυμαστές της το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η 34χρονη σταρ συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Las Vegas ωστόσο αυτή τη φορά αναγκάστηκε να διακόψει το act για να ευχηθεί στον σύντροφό της, Rich Paul ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.

Η τρυφερή αφιέρωση στον Rich Paul

«Γρήγορα, είναι τα γενέθλια του φίλου μου σήμερα», ακούγεται να λέει η Adele από το μικρόφωνο στα video που κυκλοφόρησαν στο Twitter.

«Και τον αγαπώ περισσότερο από την ίδια τη ζωή, οπότε μπορούμε να του ευχηθούμε χρόνια πολλά; Το όνομά του είναι Rich!». Το κοινό άρχισε να τραγουδά μαζί με την Adele και ο 41χρονος Rich Paul απολάμβανε την στιγμή από την θέση όπου καθόταν μαζί με την κόρη του, Reonna.

Η κομψή εμφάνιση της Adele

O Βρετανός σχεδιαστής μόδας Harris Reed παρουσίασε την πρώτη του δημιουργία για τον οίκο Nina Ricci, την οποία φόρεσε η Adele στο πλαίσιο των εμφανίσεών της «Weekends With Adele» στο Las Vegas.

Το εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα από μαύρο βελούδο έχει ακάλυπτους ώμους, ογκώδη μανίκια από πουά μαύρο τούλι είναι κεντημένο με παγιέτες και πούλιες, καθώς και κρύσταλλα Swarovski.

Ο Reed έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για τη δημιουργία του και έγραψε: «Φορεμένο από την αιώνια συγκλονιστική Adele, το πρώτο άτομο που ντύθηκε με το νέο μου όραμα για τον οίκο, μία μικρή γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει» έγραψε ο Χάρις Ριντ. «Είναι τιμή μου να ντύνω κάποια που το ενσαρκώνει, το μεγεθύνει και λάμπει με αληθινή θηλυκότητα. Η Adele φοράει ένα πουά φόρεμα διακοσμημένο στο χέρι, ενώ το πουά είναι ένα ισχυρό σύμβολο του αρχείου Nina Ricci.

https://www.instagram.com/p/CmT0DINo-M8

Η κατάθεση ψυχής της Adele για τον χωρισμό της: «Έκανα ψυχοθεραπεία 5 φορές την ημέρα»

Τα σχέδια γάμου με τον Rich Paul

H διάσημη τραγουδίστρια είχε μιλήσει στο Βρετανικό ELLE για τη σχέση της με τον Rich Paul, τον οποίο αποκάλεσε τον έρωτα της ζωής της.

«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ έτσι. Έχω εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά” είπε η Adele. Είμαι νοικοκυρά και μητριάρχης και μία σταθερή ζωή με βοηθά στη μουσική μου. Αλλά αυτήν τη στιγμή το μυαλό μου είναι επικεντρωμένο στο Vegas», δήλωσε η Adele.

Η 34χρονη δεν θέλησε να δώσει απάντηση στις φήμες αρραβώνα με τον Rich, λέγοντας στο Βρετανικό περιοδικό ότι θέλει οπωσδήποτε να ξαναπαντρευτεί αλλά όταν ρωτήθηκε αν το δαχτυλίδι που φορούσε ήταν αρραβώνων δήλωσε: «Λοιπόν, καλά, καλά, δεν είμαι παντρεμένη».

«Είμαι τόσο ερωτευμένη! Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ. Μπορεί και να είμαι παντρεμένη», εξομολογήθηκε αλλά ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι αρραβωνιασμένη. Λατρεύω τα πολυτελή κοσμήματα».

Μιλώντας πρόσφατα στο podcast «Desert Island Discs» του BBC και την παρουσιάστρια Lauren Laverne, η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, καθώς το να αποκτήσει κι άλλα παιδιά θα την κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένη.

«Σίγουρα θα ήθελα δύο ακόμη παιδιά. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε. Αν δεν συμβεί, έχω τον Angelo. Θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένη», δήλωσε η Βρετανίδα σταρ.

Η Adele και ο Rich Paul μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι

Τον Μάιο η Adele και ο Rich Paul διανύουν μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους αφού αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, μετακομίζοντας σε νέο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CdbgHPUPacm

Στο καρουζέλ που δημοσίευσε η Βρετανίδα σταρ βλέπουμε το ζευγάρι σε σπάνιες προσωπικές στιγμές. Πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε στο HollywoodLife: «Η Adele απολαμβάνει να έχει έναν άντρα στο πλευρό της που είναι εξίσου ισχυρός με αυτήν. Μπορεί να φαίνεται απίθανο ζευγάρι, αλλά στην πραγματικότητα συμπληρώνει ο ένας τον άλλον πολύ καλά και έχουν υπέροχη χημεία. Πραγματικά είναι τέλειος για εκείνη».

Πηγή κεντρικής: harris_reed