Στο party γενεθλίων της Beyoncé όλοι κοιτούσαν την Adele και τον Rich Paul

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στο party γενεθλίων της Beyoncé όλοι κοιτούσαν την Adele και τον Rich Paul

Η Βρετανίδα σταρ και ο σύντροφός της έδωσαν το «παρών» στα γενέθλια της Queen B και έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Τον απόλυτο έρωτα βιώνει η Adele τον τελευταίο χρόνο στο πλευρό του Rich Paul, με το ζευγάρι να φαίνεται πως διανύει μία από τις πιο ωραίες περιόδους στη ζωή του. Η τραγουδίστρια και ο manager αθλητών έκαναν το επόμενο βήμα μετακομίζοντας σε νέο σπίτι, ενώ στις αρχές Ιουλίου η Adele παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να κάνει τα παιδιά του Rich.

Πριν λίγα 24ωρα η Βρετανίδα σταρ και ο σύντροφός της έδωσαν το «παρών» στο μεγάλο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles για τα 41α γενέθλια της Beyoncé. H εορτάζουσα είχε καλέσει αρκετούς φίλους της από τo Hollywood ανάμεσά τους οι: Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Tristan Thompson, Zendaya, Michael B. Jordan και η Lizzo.

https://www.instagram.com/p/CiYK-FCOLJV

H εμφάνιση του ζευγαριού στο party της Beyoncé

Το ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίστηκε στο πάρτι φορώντας μαύρο matching outfit με αθλητική διάθεση. Οι δυο τους έδειχναν πιο χαλαροί από κάθε άλλη φορά και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς συνομίλησαν με άλλους celebrities, ήπιαν τα ποτά τους και χόρεψαν υπό τον ρυθμό της μουσικής.

https://www.instagram.com/p/CiYg3A_ryEL

Μια φωτογραφία έκανε τους fans της Adele να πιστεύουν ότι παντρεύτηκε κρυφά τον Rich Paul

Τα σχέδια γάμου με τον Rich Paul

H διάσημη τραγουδίστρια προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις της στο Las Vegas και μίλησε στο Βρετανικό ELLE για τη σχέση της με τον Rich Paul, τον οποίο αποκάλεσε τον έρωτα της ζωής της.

«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ έτσι. Έχω εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά” είπε η Adele. Είμαι νοικοκυρά και μητριάρχης και μία σταθερή ζωή με βοηθά στη μουσική μου. Αλλά αυτήν τη στιγμή το μυαλό μου είναι επικεντρωμένο στο Vegas», δήλωσε η Adele.

Η 34χρονη δεν θέλησε να δώσει απάντηση στις φήμες αρραβώνα με τον Rich, λέγοντας στο Βρετανικό περιοδικό ότι θέλει οπωσδήποτε να ξαναπαντρευτεί αλλά όταν ρωτήθηκε αν το δαχτυλίδι που φορούσε ήταν αρραβώνων δήλωσε: «Λοιπόν, καλά, καλά, δεν είμαι παντρεμένη».

«Είμαι τόσο ερωτευμένη! Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ. Μπορεί και να είμαι παντρεμένη», εξομολογήθηκε αλλά ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι αρραβωνιασμένη. Λατρεύω τα πολυτελή κοσμήματα».

Μιλώντας πρόσφατα στο podcast «Desert Island Discs» του BBC και την παρουσιάστρια Lauren Laverne, η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, καθώς το να αποκτήσει κι άλλα παιδιά θα την κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένη.

«Σίγουρα θα ήθελα δύο ακόμη παιδιά. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε. Αν δεν συμβεί, έχω τον Angelo. Θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένη», ανέφερε η Βρετανίδα σταρ.

Η Adele και ο Rich Paul έκαναν το επόμενο βήμα

H Adele και ο Rich Paul διανύουν μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους αφού αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, μετακομίζοντας σε νέο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CdbgHPUPacm

Στο καρουζέλ που δημοσίευσε η Βρετανίδα σταρ βλέπουμε το ζευγάρι σε σπάνιες προσωπικές στιγμές. Πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε στο HollywoodLife: «Η Adele απολαμβάνει να έχει έναν άντρα στο πλευρό της που είναι εξίσου ισχυρός με αυτήν. Μπορεί να φαίνεται απίθανο ζευγάρι, αλλά στην πραγματικότητα συμπληρώνει ο ένας τον άλλον πολύ καλά και έχουν υπέροχη χημεία. Πραγματικά είναι τέλειος για εκείνη».

Οι φήμες χωρισμού και η αποστομωτική απάντηση της Adele

Τον γύρο των tabloids έκαναν πριν λίγους μήνες οι φήμες πως η τραγουδίστρια και o sports agent περνούν κρίση στη σχέση τους. Η Adele θέλησε να δώσει τέλος στην φημολογία μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram: «Γεια, είμαι πολύ χαρούμενη που θα εμφανιστώ στους Βρετανούς την επόμενη εβδομάδα!!" Ε επιπλέον θα πάω να δω τον Graham για μια συνομιλία στον καναπέ όσο είμαι και εγώ στην πόλη! Ανυπομονώ για αυτό! Ω, και ο Rich στέλνει την αγάπη του», έγραψε χαρακτηριστικά η Adele κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey η Adele μίλησε για τη γνωριμία της με τον Rich Paul δηλώνοντας πως η σχέση τους τη γεμίζει με απεριόριστη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. «Γνωριστήκαμε κάποια χρόνια μετά. Βγήκαμε για ένα δείπνο, που εκείνος υποστηρίζει ότι είχε επαγγελματικό σκοπό. Επαγγελματικό σκοπό, με ποια αφορμή!;», ανέφερε η Adele.

Πηγή κεντρικής: adele