Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει με τον γιο της και η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει με τον γιο της και η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η ηθοποιός ετοιμάζεται να περάσει τα Χριστούγεννα με τους γιους της και η χαρά της δεν κρύβεται.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς και ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram. Η 43χρονη μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την δουλειά αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός- παρουσιάστρια βίωσε φέτος μια μεγάλη αλλαγή αφού αναγκάστηκε να αποχωριστεί τον μεγαλύτερο γιο της Διονύση, ο οποίος μετακόμισε στην Κύπρο για σπουδές. Φυσικά, δεν παύει να νιώθει περήφανη για εκείνον που κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του ωστόσο της λείπει φυσικά πολύ.

Η τρυφερή φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον γιο της

Πριν λίγες ώρες η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών, όπου την βλέπουμε να υποδέχεται τον γιο της στο αεροδρόμιο Eλευθέριος Βενιζέλος. Ντυμένη με casual outfit, η Ντορέττα αγκαλιάζει σφιχτά το καμάρι της και η χαρά της είναι εμφανής. Το τρυφερό στιγμιότυπο συγκέντρωσε περισσότερα από 18 χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CmcLggoo2BF

Ο Ουγγαρέζος έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για τη Συνατσάκη μετά τη γέννηση της κόρης της

Ανάμεσα στα σχόλια ξεχώρισε αυτό της κολλητής της, Μαίρης Συνατσάκη η οποία έγραψε: «Α ρε μανααααααα ❤️».

H Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 5 Δεκεμβρίου και πλέον θα μπορεί να συμβουλεύεται την Ντορέττα σε ό,τι αφορά την κορούλα της αφού είναι έμπειρη σε θέματα μητρότητας.

sxolio2.jpg

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πολύ δεμένη με τους γιους της και φροντίζει να περνά τις ημέρες των διακοπών μαζί τους. Η ηθοποιός πραγματοποιεί αποδράσεις μαζί τους κάθε καλοκαίρι, Χριστούγεννα και Πάσχα θέλοντας να αξιοποιήσει τον χρόνο που έχουν χάσει λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων.

«Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του ,εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή 😬 Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δεν τα φτιάξω όλα ! It’s gonna be a loooooong night», είχε γράψει πριν λίγους μήνες η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Ci-u2liomJN

H Ντορέττα Παπαδημητρίου έγινε μαμά για πρώτη φορά στα 25 της χρόνια, με τους γιους της να έχουν διαφορά μόλις δεκαπέντε μήνες.

«Δεν ξέρω πώς είναι να κάνεις παιδιά στα 30, αλλά ξέρω πως όταν κάνεις παιδιά, αυτομάτως και με έναν πολύ μαγικό τρόπο, αλλάζεις εντελώς τρόπο σκέψης, ωριμάζεις. Κάτι αλλάζει και σε κάνει αυτόματα πιο υπεύθυνο. Ουσιαστικά μετατοπίζεις όλη την προσοχή που έδινες μέχρι πρότινος από τον εαυτό σου στα παιδιά. Εκ των πραγμάτων, δεν μπορείς να είσαι ο ίδιος άνθρωπος», έχει δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Πηγή κεντρικής: dorettapapadimitriou_official