Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα έγιναν viral στο Tik Tok αλλά ξεσήκωσαν και αντιδράσεις

Κατερίνα Μπούσιου
Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα έγιναν viral στο Tik Tok αλλά ξεσήκωσαν και αντιδράσεις

Τα σχόλια των followers την ώρα του fitting και οι δηλώσεις της Άννας Βίσση για το φλερτ. 

Η Άννα Βίσση συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο μόνιμο στέκι της τα τελευταία χρόνια το «Hotel Ερμού», με ανανεωμένη διάθεση αλλά και εμφάνιση την οποία έχει επιμεληθεί κατά ένα μέρος και η κόρη της Σοφία Καρβέλα. Το video μαμάς και κόρης με το fitting τους και τον διάλογό τους, έχει ξεπεράσει ήδη τις 930 χιλιάδες views στο Tik Tok.

Η τραγουδίστρια όμως, έσπευσε να απαντήσει και σε κάποια περίεργα σχόλια που δέχθηκε για αυτό το video ενώ μίλησε και γιατί πια δεν την φλερτάρουν οι άντρες.

https://www.instagram.com/p/ClLF_N8NmvA

«Οι άντρες δε με φλερτάρουν επειδή είμαι η διάσημη Άννα Βίσση»

Πριν δύο μέρες η Άννα Βίσση γιόρτασε τα 65α της γενέθλια με ένα μικρό πάρτι για τους στενούς της φίλους και συνεργάτες και μας απέδειξε για μία ακόμη φορά, πως στην περίπτωσή της, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

https://www.instagram.com/p/CmXb46Oq7uR

Η απόλυτη σταρ, όπως την αποκαλούν εδώ και δεκαετίες οι fans της, είναι στα καλύτερά της. Και με το νέο της τραγούδι «Γκαζόζα» το οποίο συνέθεσε ο Νίκος Καρβέλας, αλλά και με τις νυχτερινές της εμφανίσεις που συνεχίζονται στο στέκι της, το Hotel Eρμού.

Πριν από λίγες ημέρες και η κόρη της Σοφία Καρβέλα, ήρθε για αυτό το λόγο από την Νέα Υόρκη για να την βοηθήσει με τις συμβουλές της στο styling.

https://www.instagram.com/p/CfpUVXsMHwQ

Το fitting τους στο σπίτι της Άννας στην Εκάλη, κατέληξε με την κόρη της να παίρνει το ψαλίδι και να της κόβει το μπλουζάκι της για να φανούν τα γυμνασμένα χέρια της. Κάποιοι όμως από τους 930 χιλιάδες που έκαναν view στο Tik Tok όταν ανέβηκε το video, νόμιζαν ότι εκείνη δεν σεβάστηκε ένα ακριβό fashion item και έγραψαν και σχετικά σχόλια, αλλά η αλήθεια είναι άλλη όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό μας, με την Φαίη Σκορδά η Άννα Βίσση είπε: «Αγοράζω γενικά ρούχα, αλλά δεν ξέρω να τα συνδυάζω όπως τα συνδυάζει αυτή η άτιμη. Αυτό σημαίνει στυλίστας. Δεν ήταν ακριβό, δεν ήταν Kenzo όπως γράφτηκε. Ήταν ένα πολύ φτηνό μπλουζάκι, το οποίο το έχω αγοράσει 20 ευρώ από την Αμερική. Την θαυμάζω τη Σοφία, τη ζηλεύω για αυτό που κάνει».

Η τραγουδίστρια με αφορμή και το νέο της τραγούδι «Γκαζόζα» μίλησε και για την σχέση της με τους άντρες και το φλερτ. Και όπως αποκάλυψε, οι άντρες δεν την πλησιάζουν εύκολα για να της δείξουν τι νιώθουν: «Αρκετές γυναίκες είμαστε ακόμη φοβισμένες στο να εκφράσουμε την σεξουαλική μας διάθεση, το να φλερτάρουμε άνετα και ευθέως. Οι άντρες είναι διαφορετικοί σε αυτό. Όχι ούτε και εγώ ήμουν άνετη να φλερτάρω. Ακόμη δεν είμαι άνετη. Και αυτό που τους «κρατάει» τους άντρες και δεν με φλερτάρουν, είναι αυτό που είμαι, η διάσημη Άννα Βίσση. Με τους άντρες και εγώ ήμουν πάντα πιο κρατημένη. Ίσως και να φταίνε και αυτοί, που μαζί μου δεν είναι άνετοι».