Στην αγκαλιά του James Franco η Άννα Βίσση λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της - Το ξέφρενο party

Στην αγκαλιά του James Franco η Άννα Βίσση λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της - Το ξέφρενο party
Instagram

«Η Βίσση πόσο είναι;», αναρωτιόταν μονίμως η Θεοπούλα από το Παρά Πέντε για να παίρνει ως απάντηση από τη Ζουμπουλία: «Πού να ξέρω μαρή πια». Λίγες ημέρες πριν γίνει 65 ετών, η απόλυτη το «έζησε» απόλυτα συνεχίζοντας το ...φλερτ του Οκτωβρίου. 

«Η Βίσση πόσο είναι;», αναρωτιόταν μονίμως η Θεοπούλα από το Παρά Πέντε για να παίρνει την απάντηση από τη Ζουμπουλία «Πού να ξέρω μαρή πια». Γεννημένη στις 20 Δεκεμβρίου του 1957, η Άννα θα γιορτάσει σε λίγες ημέρες τα 65α γενέθλιά της και 11 μέρες πριν, το βράδυ της Παρασκευής (9/12) δηλαδή, η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ σύμφωνα με τη ...νονά Ναταλία Γερμανού, γιόρτασε την ονομαστική της εορτή παρέα με καλούς της φίλους και πολλές εκπλήξεις.

Ο James Franco βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος και η Άννα Βίσση δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της

Ειδικότερα, η Απόλυτη Αννούλα απόλυτα το «έζησε» στο νυχτερινό κέντρο BOX όπου εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς -ο οποίος και έστειλε πολλές φορές τις ευχές του από το stage. Στην παρέα της Άννας βρέθηκε και ο πασίγνωστος ηθοποιός James Franco -που την είχε επισκεφτεί και πρόσφατα σε εμφάνισή της στο Θέατρο Άλσος. Ακολουθούν κάποια από τα stories της βραδιάς όπως τα ανάρτησε η εορτάζουσα.

Ο James Franco βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος και η Άννα Βίσση δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της

Ήταν πριν από περίπου 2 μήνες όταν η Άννα Βίσση έκλεισε με χολιουντιανό αέρα τις εμφανίσεις της στο Θέατρο Άλσος για φέτος, δίνοντας ραντεβού με τους θαυμαστές της για τον χειμώνα και το Hotel Ερμού.

Στο κατάμεστο Άλσος, η Απόλυτη υποδέχτηκε και πολλούς επώνυμους που έσπευσαν να την απολαύσουν σε αυτό το δροσερό βράδυ του Οκτώβρη. Καλησπερίζοντας τον κόσμο, η Άννα χαιρέτησε τη Μαρίζα Ρίζου η οποία είχε και τα γενέθλιά της, την εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη, την οποία συνόδευε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Fipsterr ενώ η έκπληξη ήταν η παρουσία του ηθοποιού James Franco στο κοινό.

Ο James Franco αγκαλιά με την Άννα Βίσση

https://www.instagram.com/p/CjosmILqPZ9


Η Βίσση, φρόντισε να καλησπερίσει τον ηθοποιό και στα Αγγλικά, του εξήγησε σε διάφορα σημεία του show πως φλερτάρει μαζί του ενώ επική ήταν η στιγμή που η Απόλυτη ξεκίνησε να τραγουδά τα «Πράγματα» τονίζοντας στον Franco πως θα ερμηνεύσει ένα πολύ παλιό τραγούδι από τα 80s επισημαίνοντας πως έχει ξεχάσει και η ίδια την ηλικία της!

Εννοείται πως μετά το show, Βίσση και Franco πόζαραν μαζί στον φακό με την Άννα να κάνει σταθερό ποστ στο Instagram με τον χολιγουντιανό αστέρα.

Ο Franco βρέθηκε στη χώρα μας και η παρουσία του στο Άλσος έγινε χάρη στην καλή φίλη της Άννας Βίσση, την Christine Crocos. Βίσση και Κρόκος έκαναν παρέα την περίοδο που η τραγουδίστρια ζούσε στο Los Angeles ενώ η σκηνοθέτης ήταν η γυναίκα που βοήθησε τη Βίσση στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Στο σπίτι της Άννας λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της

Η Άννα Βίσση έχει καταφέρει κάτι ομολογουμένως ακατόρθωτο: Ανεξαρτήτως ρεπερτορίου, ό,τι κι αν τραγουδά, έχει μια ροκ χροιά. Μάλιστα, καταφέρνει να «δίνει» λίγη από τη ροκ και εναλλακτική της υπόσταση σε ό,τι ερμηνεύει, φορά και γενικώς κάνει. Από αυτό δεν θα μπορούσε φυσικά να ξεφύγει και το σπίτι της, το οποίο έχει αρκετό από τον αντισυμβατικό, μποέμ της χαρακτήρα.

https://www.instagram.com/p/CIJMXqjs9W9

Βέβαια, θα σκεφτεί εύλογα κανείς, πόσο αντισυμβατική μπορεί να είναι μια βίλα στην Εκάλη; Ας ρίξουμε μια ματιά στις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η τραγουδίστρια από το σπίτι της στο προφίλ της στο Instagram, γιατί ως γνωστόν «μια εικόνα, χίλιες λέξεις».

Αυτό που μας κάνει να ζηλεύουμε απεριόριστα, δεν είναι τόσο το πράγματι εντυπωσιακό εσωτερικό της, αλλά η υπέροχη αυλή που σε κάνει να νιώθεις αιώνιος τουρίστας, ξεχασμένος κάπου σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο να παραθερίζεις όλο τον χρόνο. Πισίνα, αιώρα, άπλετο γκαζόν και απεριόριστος χώρος για χαλάρωση, ξεκούραση και βραδιές μπάρμπεκιου με φίλους.

https://www.instagram.com/p/B_lpr4tnLV5
https://www.instagram.com/p/CBjZeXphduv
https://www.instagram.com/p/CCMJwiosNTW
https://www.instagram.com/p/CKXQD51MRxK

Από τη βίλα της δεν θα μπορούσε να λείπει το τζάκι, που προσδίδει κυριολεκτικά (και μεταφορικά) την απαραίτητη ζεστασιά. Πρόκειται για ένα σύγχρονης διαρρύθμισης τζάκι, ενσωματωμένο στον τοίχο του καθιστικού, με την απαραίτητη τζαμαρία.

Στο σπίτι της είναι παντού διάχυτη και η αγάπη της για τη μουσική, που αντικατοπτρίζεται σε κάθε δωμάτιο. Πιάνο, κιθάρα και ένα home made studio ηχογράφησης: Τι άλλο να ζητήσει ένας τραγουδιστής;

Φυσικά, η αγαπημένη της περίοδος είναι τα καλοκαίρια, που το σπίτι γεμίζει με παιδικές φωνές, γέλια και παιχνίδια. Πρόκειται για το διάστημα που την επισκέπτεται η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, με τους εγγονούς της, τον Νέστορα και Νίκο. Ο λόγος για τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Θανάση Πανουργιά, τα οποία ζουν μόνιμα στην Αμερική. Οπότε, η χαρά της Άννας Βίσση όταν έχει την ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί τους, είναι τεράστια.

Στο σπίτι της είχε φιλοξενήσει και τον Θέμη Γεωργαντά, πολλά χρόνια πριν, προκειμένου να του παραχωρήσει από εκεί μια συνέντευξη για την εκπομπή του στο Mad Tv:

Ενώ και η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, είχε εξασφαλίσει μερικά πλάνα από το «παλάτι» της:

Anna-Bissh.png

Όπως βλέπουμε, έχει και γυμναστήριο. Να είναι άραγε ένα από τα μυστικά της για τέλεια σιλουέτα; Δεν υπάρχουν δικαιολογίες να αποφύγεις το ραντεβού με το γυμναστήριο, όταν το έχεις μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.