Σοφία Καρβέλα: Το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλιά της και οι πόζες Άννας Βίσση-Νίκου Καρβέλα

Σοφία Καρβέλα: Το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλιά της και οι πόζες Άννας Βίσση-Νίκου Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα έγινε 39 ετών και το γιόρτασε με ένα πάρτι στο κέντρο της Αθήνας. Οι επώνυμοι καλεσμένοι και η ηχηρή απουσία.

Τα γενέθλιά της είχε χθες (23/11) η Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έγινε 39 ετών και μετά από πάρα πολλά χρόνια πέρασε αυτήν την τόσο σημαντική μέρα στην πατρίδα της και δίπλα στα πολύ αγαπημένα της πρόσωπα. Βλέπεις, η Σοφία ζει με την οικογένειά της και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκε στην Ελλάδα την ημέρα των γενεθλίων της.

Οπότε, τώρα που της δόθηκε αυτή η ευκαιρία, η Σοφία Καρβέλα φρόντισε να το γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο. Πώς; Με ένα ξέφρενο πάρτι στο κέντρο της Αθήνας έχοντας στο πλευρό της τους καλύτερούς της φίλους και, φυσικά, τους γονείς της.

Γενέθλια για τη Σοφία Καρβέλα – Το τρυφερό βίντεο της Άννας Βίσση & τα σχόλια από Καρύδη και Ρέβη

Το εντυπωσιακό πάρτι, οι πόζες Βίσση-Καρβέλα και η ηχηρή απουσία

Σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/11) το πάρτι γενεθλίων της Σοφίας Καρβέλα. Εκεί βρέθηκαν οι γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας, οι οποίοι πόζαραν και μαζί, ο αδελφός της, Ανδρέας Καρβέλας, η Χριστίνα Πολίτη, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Χάρης Σιανίδης, ο Χρύσανθος Πανάς, αλλά και η τραγουδίστρια Evangelia.

Όπως μπορείς να δεις στις φωτογραφίες της gallery, το κέφι στο πάρτι της Σοφίας ήταν διάχυτο, όμως υπήρχε μια ηχηρή απουσία. Ο σύζυγος της fashion stylist και σχεδιάστριας, Θανάσης Πανουργιάς, δεν φάνηκε πουθενά στις φωτογραφίες. Το πιο πιθανό, βέβαια, είναι ότι βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μαζί με τα παιδιά τους, μιας και σε καμία από τις φωτογραφίες της Σοφίας δεν φάνηκαν ούτε ο μικρός Νίκος, ούτε ο μικρός Νέστορας.

Το post της Σοφίας και το τρυφερό βίντεο της Άννας Βίσση

Λίγο πριν ξεκινήσει το πάρτι, η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μια φωτογραφία με το birthday outfit της και έγραψε με χιούμορ: «Είναι τα γενέθλιά μου. Οπότε αν θέλω, θα βγω γυμνή». Η 39χρονη επέλεξε για τη βραδιά ένα δαντελωτό μαύρο κολάν με glitter ψηλοτάκουνα μποτάκια, μαύρο T-shirt με στάμπα και μαύρο, δερμάτινο κροκό jacket, του Οίκου Valentino, όπως σημείωσε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/ClUFJouL5Fy

Λίγες ώρες νωρίτερα, η μητέρα της, Άννα Βίσση, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram για να της ευχηθεί. Στο βίντεο βλέπουμε στιγμές από τη ζωή της Σοφίας Καρβέλα, αλλά και ένα στιγμιότυπο στην αγκαλιά της μητέρας της που είναι το απόλυτο #motherdaughtergoals.

https://www.instagram.com/p/ClTReqOjCmm

Μάλιστα, η Άννα Βίσση- στη λεζάντα της ανάρτησής της- εξέφρασε τη χαρά της που μετά από χρόνια έχει την ευκαιρία να είναι μαζί με την κόρη της αυτήν τη μέρα. «Φέτος, επιτέλους μπορώ να σε αγκαλιάσω και να σου ευχηθώ χαρούμενα γενέθλια», έγραψε η τραγουδίστρια.