Η Κατερίνα Καραβάτου αισθάνεται Βίκυ Καγιά στην τοποθεσία ΣΚΑΙ - Το My Style Rocks γίνεται GNTM;

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Καραβάτου αισθάνεται Βίκυ Καγιά στην τοποθεσία ΣΚΑΙ - Το My Style Rocks γίνεται GNTM;

Η πρόταση στην Ζενεβιέβ και στον Δημήτρη Σκουλό για να βρίσκονται στην νέα επιτροπή του My Style Rocks. 

Στα μέσα Ιανουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το My Style Rocks με την Κατερίνα Καραβάτου να διαδέχεται την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παρουσίαση. Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται και οι οντισιόν για την τριάδα της κριτικής επιτροπής και αν στην τελική επιλογή έχουμε τα ονόματα που ακούστηκαν σήμερα, τότε μιλάμε για μία εκπομπή που θα έχει άρωμα από GNTM.

Θα βρεθούν τελικά στην κριτική επιτροπή η Ζενεβιέβ και ο Δημήτρης Σκουλός;

https://www.instagram.com/p/Cl8rq7eIgPK

Επιστροφή με ρετούς

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας», δόθηκαν και οι τελευταίες πληροφορίες που αφορούν στα μέλη της κριτικής επιτροπής. Αυτές τις ημέρες στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής, έγιναν και κάποιες οντισιόν με υποψήφιους κριτές για να δουν αν ταιριάζουν μεταξύ τους και αν θα δούμε αυτή την τηλεοπτική χημεία, όταν κάνει πρεμιέρα η εκπομπή στα μέσα Ιανουαρίου.

Θα είναι, μετά από τη μεγάλη κόντρα τους, η Καραβάτου στη θέση της Σπυροπούλου στο My Style Rocks;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΙ (στο κανάλι που άλλωστε που μεταδίδεται το My Style Rocks) στο πλευρό του Στέλιου Κουδουνάρη που αποτελεί σταθερή αξία του project, θα δούμε πιθανότατα την Ζενεβιέβ αλλά και τον Δημήτρη Σκουλό. Και οι δύο προερχόμενοι από την επιτροπή του GNTM αλλά στην περίπτωση της Ζεν και από το Asia Express.

Θα έχει μία εσάνς GNTM η επιτροπή αλλά σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για τα ίδια format. Ο στόχος του ΣΚΑΙ είναι προφανώς να κάνει ένα ολοκληρωτικό ρετούς και να ανανεώσει την εκπομπή, με πρόσωπα που έχουν μεν γνώση από μόδα, αλλά έχουν γίνει γνωστά και αγαπητά στο κοινό.

Θα υπάρξει ανανέωση και στα τεχνικά χαρακτηριστικά και μία καλύτερη αισθητικά παρουσίαση. Κοινώς θα ανέβουν τα standards. Αλλά GNTM δεν μπορεί να γίνει. Ούτε φυσικά και η Κατερίνα Καραβάτου, μπορεί να συγκριθεί με την Βίκυ Καγιά, είτε στο Shopping Star ή στο GNTM. Κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό και φυσικά η Βίκυ έχει δουλέψει στην μόδα και έχει το know how. Η Καραβάτου δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή που έχει να κάνει με την μόδα, αλλά βασίζεται κυρίως στο ταμπεραμέντο των παικτριών.

https://www.instagram.com/p/CmPHitkqDob

Τα ονόματα που ακούστηκαν δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα και αυτό θα γίνει στις αρχές του 2023. Δεν γνωρίζουμε τουλάχιστον στην περίπτωση της Ζενεβιέβ, αν θα υπάρξει και πρόταση από το Star, για να βρίσκεται και στον δεύτερο κύκλο του Asia Express, καθώς οι σχέσεις με το κανάλι είναι μέχρι στιγμής άριστη.

Αν τελικά έχουμε αυτή την κριτική επιτροπή, σίγουρα το My Style Rocks θα είναι μία υπολογίσιμη δύναμη στην απογευματινή τηλεοπτική ζώνη.