Η Εβελίνα Νικόλιζα «συνάντησε» τον Sean Penn και η χαρά της δεν περιγράφεται

Η Εβελίνα Νικόλιζα «συνάντησε» τον Sean Penn και η χαρά της δεν περιγράφεται

Η γνωστή Youtuber βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και δεν σταματά να δημοσιεύει εντυπωσιακά στιγμιότυπα από το ταξίδι της.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η γνωστή Youtuber και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού, Εβελίνα Νικόλιζα.

Η 34χρονη αγαπά ιδιαίτερα τα ταξίδια και εκμεταλλεύτηκε τις διακοπές των Χριστουγέννων για να πραγματοποιήσει ένα ακόμα ταξίδι ζωής με τις φίλες της. Η Εβελίνα Νικόλιζα έχει ενεργή παρουσία στα social media και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από τη ζωή της τόσο μπροστά αλλά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Μαζί με τη φίλη της Λάουρα εξερευνούν κάθε σημείο της Νέας Υόρκης και απολαμβάνουν τα live των μουσικών που βρίσκονται κυριολεκτικά παντού.

https://www.instagram.com/p/CmZnkFLPQ5z

Η Εβελίνα Νικόλιζα «συνάντησε» τον Sean Penn

Πριν λίγες ώρες η Youtuber και η παρέα της επισκέφθηκαν γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης για να γευματίσουν. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους ήρθαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη αφού στο ισόγειο του καταστήματος βρισκόταν ο Sean Penn.

https://www.instagram.com/p/CmcJpFaPYjt

Στο παρακάτω video η Εβελίνα Νικόλιζα κατέγραψε με το κινητό της τον διάσημο ηθοποιό ο οποίος απολάμβανε αμέριμνος το δείπνο του στο ίδιο εστιατόριο με εκείνη. Η χαρά και ο ενθουσιασμός της ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής με την Υοutuber να δημοσιεύει ένα Instagram-story στο οποίο έγραψε: «ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ».

Βαρύ πένθος για τον Sean Penn: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός μητέρα του

Το 2022 ήταν μια πολύ ευχάριστη και γεμάτη χρονιά για την 34χρονη αφού μπόρεσε να ταξιδέψει σε αρκετούς προορισμούς με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έχοντας στο πλευρό της τις κολλητές της, η Youtuber βρέθηκε σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις αλλά και το εξωτικό Μπαλί.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Μπαλί γνώρισε δεκάδες ανθρώπους με τους οποίους άνετα θα μπορούσε να γίνει φίλη και εξέφρασε την επιθυμία να μείνει εκεί για πάντα.

https://www.instagram.com/p/ChO4gEOvROc

«Ξέρετε ότι αν δε βρω τρόπο να ζήσω εδώ για πάντα θα φαρμακωθώ ε;», είχε γράψει σε μία από τις αναρτήσεις της.

Πηγή κεντρικής: evelina_nikoliza

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της Youtuber στην Νέα Υόρκη.