Η σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τους πρώην συζύγους της είναι προς αντιγραφή

Η σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τους πρώην συζύγους της είναι προς αντιγραφή

Δύο γάμους έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου, δύο κόρες απέκτησε και έχει δύο πρώην συζύγους που όχι μόνο χαίρονται όταν την βλέπουν αλλά την αποεθώνουν!

Οι εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Ακτή Πειραιώς δεν είναι πόλος έλξης μόνο για το κοινό αλλά και για τους πρώην της. Γιατί αν μια γυναίκα μπορεί να αποθεώνεται από τους πρώην συζύγους της με τον τρόπο που αποθεώνεται η Νατάσα Θεοδωρίδου, μάλλον πρέπει να παίρνουμε μαθήματα όλοι μας.

Νατάσα είσαι η καλύτερη, είσαι θεά

Η Νατάσα είχε στο κοινό της μέσα στο Σαββατοκύριακο, τον πρώην σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο ο οποίος όχι μόνο διασκέδασε αλλά φρόντισε να επισκεφτεί την πρώην σύζυγό του και να κάνουν και story μαζί. Κι όταν η Νατάσα θέλησε να μάθει αν ο πατέρας της μικρής της κόρης Αντριάνας διασκέδασε, εκείνος αυθόρμητα είπε πως όχι μόνο είναι η καλύτερη αλλά είναι και θεά!

«Κρατάω καλή σχέση με τους πρώην συζύγους, αλλά και με τις σχέσεις μου, εάν υπάρχει έδαφος επικοινωνίας. Και με τον Ανδρέα Φουστάνο, είμαστε φίλοι, δύο πολιτισμένοι άνθρωποι που επικοινωνούμε», είχε πει η Νατάσα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα.

Από το 1999 έως το 2007 η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος υπήρξαν παντρεμένοι και απέκτησαν μία κόρη, την Ανδριάνα.

«Επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Αντρέα (Φουστάνο) θέλουν να πιστεύουν ότι εγώ κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πάρα πολλές ώρες της ζωής μου, κάθε μέρα δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι ένα σημείο το κατανοώ ως ανοησία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν.

Αν κάποιος με βλέπει και θεωρεί τη φυσική μου ωριμότητα ως μια άλλη, δεν μπορώ εγώ να του εξηγήσω τα αυτονόητα και δεν με αφορά. θεωρώ ότι είναι ανόητος», είχε πει χαρακτηριστικά η Νατάσα για όσα άκουσε το διάστημα που ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Φουστάνο!

Χαίρομαι πολύ που συνάντησα ξανά τη Νατάσα

Και δεν είναι μόνο η σχέση με τον Ανδρέα Φουστάνο. Η Νατάσα Θεοδωρίδου κατάφερε να κρατήσει μια καλή σχέση και με τον πρώτο σύζυγό της και πατέρα της πρωτότοκης κόρης της Χριστιάνας, τον επιχειρηματία Δημήτρη Μπέτα

Η Χριστιάνα είχε το καλοκαίρι εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Too much of Infinity» και φυσικά οι περήφανοι γονείς έδωσαν το παρών.

kris_betta__314551039_542606224359952_2061738527970454541_n.jpg

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου Χριστιάνα Μπέτα κατάφερε να ενώσει και πάλι τους γονείς της

«Η βραδιά απόψε είναι του παιδιού μας, είναι η πρώτη της έκθεση. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη Χριστιάνα μας και εγώ και ο πατέρας της. Τα υπόλοιπα της ανήκουν» σημείωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ ο Δημήτρης Μπέτας σχολίασε πως «ό,τι κάνει ευτυχισμένα τα παιδιά μας πρέπει να το στηρίζουμε. Είμαστε ευτυχισμένοι κι εγώ και η Νατάσα που το παιδί μας είναι χαρούμενο με αυτό που ασχολείται».

Και κάπου εκεί, ήρθε η ατάκα που έκανε τη Νατάσα να χαμογελάσει:

https://www.instagram.com/p/CUpPP1RoUbY

Οι δυό τους γνωρίστηκαν όταν ήταν σε μικρή ηλικία και έζησαν πολλά μαζί, πριν χωρίσουν τρία χρόνια μετά τον γάμο τους και την απόκτηση της Χριστιάνας.

Η Νατάσα δεν ξεχνά πόσο πολύ την στήριξε στα πρώτα της βήματα στο τραγούδι στην Θεσσαλονίκη, όπου εμφανιζόταν σε δικό του μαγαζί. Δεν έχασαν ποτέ την βαθιά εκτίμηση που είχαν ο ένας για τον άλλον και κατάφεραν και οι δύο για το καλό της κόρης τους, να διατηρήσουν μία πολύ όμορφη σχέση.

Aκόμη και το τρυφερό φιλί που της έδωσε εκείνος παρουσία της κόρης τους, η οποία δήλωνε ευτυχισμένη για την βραδιά, τα λέει όλα.

Κι αν κάτι πρέπει να κρατήσει κανείς, είναι πώς η Θεοδωρίδου, παρά τους χωρισμούς της, κατάφερε να δείξει στις κόρες της πόσο σημαντικοί υπήρξαν οι πατεράδες τους στη ζωή της. Τόσο σημαντικοί που ακόμα και σήμερα, όχι μόνο θέλουν να τη βλέπουν αλλά την αποθεώνουν.