Η Μελίνα Νικολαΐδη ποζάρει πιο όμορφη από ποτέ και η Ναταλία Γερμανού έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η Μελίνα Νικολαΐδη ποζάρει πιο όμορφη από ποτέ και η Ναταλία Γερμανού έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή μοιράζεται ένα γιορτινό λουκ στα social media. Φαν της Μελίνας Νικολαΐδη και η Ναταλία Γερμανού.

Η Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή, αναδεικνύει ένα απόλυτα γιορτινό λουκ με νέα της φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η 18χρονη σπουδάστρια υποκριτικής, έχει επιστρέψει εδώ και λίγες εβδομάδες από την Αγγλία για να ευχαριστηθεί τις γιορτές των Χριστουγέννων μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα: την οικογένειά της, τις φίλες της και τον αγαπημένο της σύντροφο, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Για το Μουντιάλ με αγάπη: Η κοινή ανάρτηση της 19χρονης Μελίνας Νικολαΐδη με τον σύντροφό της

https://www.instagram.com/p/Cmh3GJNqLoi

Σαγηνευτικό μακιγιάζ - Δροσερή Μελίνα

Στην νέα της ανάρτηση, την οποία μοιράζεται μαζί με την makeup artist, Βάσω Νακοπούλου, που επιμελείται εδώ και χρόνια το μακιγιάζ της μητέρας της, το νέο αυτό κορίτσι έχει ένα σαγηνευτικό, γιορτινό μακιγιάζ, ενώ φοράει ένα στράπλες πράσινο λεοπάρ μίνι φόρεμα, ένα λουκ απόλυτα εορταστικό, μοδάτο και σαγηνευτικό.

Αξιοσημείωτο είναι το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί τον εντυπωσιασμό της αλλά και την συμπάθεια που τρέφει για την κόρη της Βανδή, γράφοντας "Φτου σου βρε Μελινάκι". Και εμείς στο Queen συμφωνούμε!

Melina-Nikolaidh-02.png

Μελίνα & Αλέξανδρος μαζί και στα social

Η 18χρονη έχει βρει το άλλο της μισό στο πλευρό του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και μοιράζεται την ευτυχία της στα social media. Ο 34χρονος personal trainer- επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της όμορφης Μελίνας έχει πολύ καλές σχέσεις με την Δέσποινα Βανδή, με την τραγουδίστρια να δείχνει έμπρακτα την αποδοχή-στήριξή της στην σχέση της κόρης της. Οι συχνές επισκέψεις της στο γυμναστήριο που διατηρεί ο γνωστός personal trainer στα νότια προάστια έχουν γίνει όμορφα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν αργότερα στο Instagram.

Πέρα από την αγάπη τους για το fitness, μοιράζονται και την αγάπη τους για τον Lionel Messi, αφού πρόσφατα έκαναν repost την ίδια ανάρτηση με πόστερ που δείχνει τη νικήτρια ομάδα και τον MVP της, εκφράζοντας έτσι την χαρά τους με τη νίκη της Αργεντινής στο φετινό μουντιάλ.

Η όμορφη Μελίνα στα social

Η Μελίνα Νικολαΐδη δεν έχει πολύ καιρό που έκανε δημόσιο το προφίλ της στο Instagram (περίπου δύο εβδομάδες) και έκτοτε έχουμε όλοι το ελεύθερο να θαυμάσουμε τις φωτογραφίες της στα social ενός πανέμορφου κοριτσιού που όπως κάθε παιδί Έλληνα celebrity προσπαθεί να βρει τη δική του ταυτότητα και να ενδώσει την ξέγνοιαστη πλευρά του.

Το προφίλ της στο Instagram αρχίζει και γεμίζει όλο και πιο συχνά, με φωτογραφίες που είτε αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της, είτε με χαρούμενες στιγμές της στη θάλασσα ή το βουνό. Υπάρχει όμως ένας κοινός παρανομαστής: Το χαμόγελό της.

Με τέτοια φρεσκάδα και χαμόγελα θέλουμε τα social media του σήμερα.

Πηγές φωτογραφιών: Instagram