Για το Μουντιάλ με αγάπη: Η κοινή ανάρτηση της 19χρονης Μελίνας Νικολαΐδη με τον σύντροφό της

Για το Μουντιάλ με αγάπη: Η κοινή ανάρτηση της 19χρονης Μελίνας Νικολαΐδη με τον σύντροφό της
Instagram

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Μελίνα Νικολαΐδη για να περάσει τις γιορτές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη άφησε για λίγο το Λονδίνο όπου σπουδάζει και ταξίδεψε στην Αθήνα για να χαρεί τις ημέρες των εορτών με την οικογένεια, τις φίλες αλλά και τον σύντροφό της.

Η 18χρονη έχει βρει το άλλο της μισό στο πλευρό του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και η ευτυχία της δεν κρύβεται. Ο 34χρονος personal trainer- επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της όμορφης Μελίνας έχει πολύ καλές σχέσεις με την Δέσποινα Βανδή, με την τραγουδίστρια να δείχνει έμπρακτα την αποδοχή-στήριξή της στην σχέση της κόρης της. Οι συχνές επισκέψεις της στο γυμναστήριο που διατηρεί ο γνωστός personal trainer στα Νότια προάστια έχουν γίνει όμορφα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν αργότερα στο Instagram.

Μελίνα Νικολαΐδη: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά την ενηλικίωση & τη δημοσιοποίηση της σχέσης της

To κοινό post με άρωμα Μουντιάλ

Πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα είναι σήμερα η νίκη της Αργεντινής στο Μουντιάλ και όχι άδικα. Ο Lionel Messi αποθεώθηκε στα social media από εκατομμύρια θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο, ανάμεσά τους η Μελίνα Νικολαΐδη και ο αγαπημένος της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε repost την ίδια φωτογραφία με διαφορά λίγων ωρών, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους στην ομάδα του Μessi.

Το #couplegoals post με τον σύντροφό της

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/12) η Μελίνα Νικολαΐδη επισκέφτηκε το γυμναστήριο του συντρόφου της. Ο personal trainer απαθανάτισε το κορίτσι του κατά τη διάρκεια της προπόνησης και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους ακόλουθους του στο Instagram.

melina3.jpg

Η Μελίνα ποζάρει εμφανώς ευδιάθετη στον φακό, φορώντας αθλητικό matching set σε σκούρο γκρι χρώμα.

Η μεγάλη απόφαση της Μελίνα Νικολαΐδη

Aξιοσημείωτο είναι πως η Μελίνα είχε μέχρι και σήμερα ιδιωτικό τον λογαριασμό της στο Instagram και μπορούσαν να βλέπουν τα post της μόνο οι φίλοι και οι συγγενείς της.

https://www.instagram.com/p/CLZBpSIlhId

Εδώ και λίγες ημέρες η 18χρονη έκανε δημόσιο το προφίλ της στην εφαρμογή και έτσι εμείς έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις υπέροχες λήψεις από τα ταξίδια της. Οι φωτογραφίες της Μελίνας με μαγιό αναδεικνύουν πλήρως την καλλίγραμμη σιλουέτα της η οποία πιθανώς να οφείλεται στις προπονήσεις με τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο.

https://www.instagram.com/p/CRKAPSClaoL

Το μόνο σίγουρο είναι πως εμείς θαυμάζουμε το στυλ και την αύρα της νεαρής Μελίνας στις οθόνες μας με μερικά κλικ. Τα 16 posts της Μελίνας αρκούν για να διαπιστώσεις πως η κόρη της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή είναι ένα πολύ ζωντανό και πρόσχαρο κορίτσι που ζει κάθε στιγμή στο έπακρο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi