Μελίνα Νικολαΐδη: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά την ενηλικίωση & τη δημοσιοποίηση της σχέσης της

Μελίνα Νικολαΐδη: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά την ενηλικίωση & τη δημοσιοποίηση της σχέσης της

H κόρη της Δέσποινας Βανδή είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάθε της post είναι ωραιότερο από το προηγούμενο.

H Mελίνα Νικολαΐδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη απασχολεί έντονα τον Τύπο το τελευταίο διάστημα λόγω της δημοσιοποίησης της σχέσης της με τον personal trainer και βολεϊμπολίστα της ΑΕΚ, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η 18χρονη αποφοίτησε το καλοκαίρι από το Κολέγιο Αθηνών και πλέον σπουδάζει υποκριτική και μουσική σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, όμως επισκέπτεται πολύ συχνά την Αθήνα για να βλέπει την οικογένειά της αλλά και τον σύντροφό της με τον οποίο ζουν έναν παράφορο έρωτα.

Η μητέρα της Μελίνας, Δέσποινα Βανδή δείχνει έμπρακτα την αποδοχή-στήριξή της στην σχέση τους, με τις συχνές επισκέψεις της στο γυμναστήριο που διατηρεί ο γνωστός γυμναστής στα Νότια προάστια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει μυηθεί στον κόσμο τoυ Pilates και δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα στο Instagram από τις προπονήσεις της.

«Η Μελίνα από τότε ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες η Δέσποινα Βανδή στο Queeng.gr και την Κατερίνα Μπούσιου.

https://www.instagram.com/p/CifmPq2q9R4

Κι ενώ όλος ο κόσμος ασχολείται με το φιλί Μπισμπίκη- Βανδή, η Δέσποινα μίλησε για τη Μενεγάκη

Η μεγάλη απόφαση της Μελίνα Νικολαΐδη

Aξιοσημείωτο είναι πως η Μελίνα είχε μέχρι και σήμερα ιδιωτικό τον λογαριασμό της στο Instagram και μπορούσαν να βλέπουν τα post της μόνο οι φίλοι και οι συγγενείς της.

https://www.instagram.com/p/CLZBpSIlhId

Εδώ και λίγες ώρες η 18χρονη έκανε δημόσιο το προφίλ της στην εφαρμογή και έτσι εμείς έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις υπέροχες λήψεις από τα ταξίδια της. Οι φωτογραφίες της Μελίνας με μαγιό αναδεικνύουν πλήρως την καλλίγραμμη σιλουέτα της η οποία πιθανώς να οφείλεται στις προπονήσεις με τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο.

https://www.instagram.com/p/CSexHNEqPzS

Το μόνο σίγουρο είναι πως εμείς θαυμάζουμε το στυλ και την αύρα της νεαρής Μελίνας στις οθόνες μας με μερικά κλικ. Τα 16 posts της Μελίνας αρκούν για να διαπιστώσεις πως η κόρη της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή είναι ένα πολύ ζωντανό και πρόσχαρο κορίτσι που ζει κάθε στιγμή στο έπακρο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CT-ka_FKMuD

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi

https://www.instagram.com/p/CRKAPSClaoL

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες.