Με "διάσημες" ευχές γέμισαν τα social media και οι γιορτές μοιάζουν ακόμα πιο χαρούμενες

Με "διάσημες" ευχές γέμισαν τα social media και οι γιορτές μοιάζουν ακόμα πιο χαρούμενες

Μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz στρέφονται στα social και μοιράζουν χαρά.

Όπως κάθε Έλληνας celebrity που σέβεται τον εαυτό του σχεδόν πλέον οφείλει να μοιραστεί τις δικές του ευχές στους λογαριασμούς του στα social media. Στο γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων, οι ευχές -κοινότυπες και μη- είναι must για τα μεγάλα ονόματα της εγχώριας σκηνής, σε μια προσπάθεια να γεμίσουν ακόμα και τα social με χαρά, κέφι, ανθρωπιά και αγάπη.

Έλληνες celebrities στο γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων

Η Ελένη Μενεγάκη με φόντο το χριστουγεννιάτικό της δέντρο, ποζάρει με την κόρη της και εύχεται "Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με αγάπη". Η αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, με φωτογραφίες της από τον χθεσινό ημιτελικό του J2US και ντυμένη στα κόκκινα, εύχεται "υγεία και αγάπη για όλους".

Ωδή στο κόκκινο & στο μπλε ο ημιτελικός του J2US:Βανδή, Γαρμπή, Σταυροπούλου & Στικούδη «νικήτριες»

Σε μια πιο προσωπική ανάρτηση, η Δούκισα Νομικού με μια γλυκιά φωτογραφία εύχεται υγεία πάνω απ' όλα, αγάπη και ηρεμία, ενώ μοιράζεται τη δική της ερμηνεία των Χριστουγέννων, πώς ένιωθε παλαιότερα, με τι άγοχς τα βίωνε και ότι πλέον, βλέποντας τις γιορτές μέσα από τα μάτια των παιδιών της, κατάφερε να δει τη μαγεία των ημερών και εν τέλει να αγαπήσει και αυτήν τη γιορτή, γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να αγαπήσω τα Χριστούγεννα. Πλέον, τα βλέπω όλα όχι μέσα από τα δικά μου μάτια που αδικούσαν αυτή τη γιορτή, αλλά μέσα από τα μάτια των παιδιών μου. Και ναι, είδα τη μαγεία. Βρήκα τη ζεστασιά. Την ουσία των ημερών."

https://www.instagram.com/p/CmjuxeWvPrj

Η Νατάσα Θεωδορίδου εύχεται "Καλές Γιορτές με υγεία και φως", ενώ με ένα με ένα σύντομο βίντεο στο Instagram, μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο προσκαλούν με χαρά στην Ακτή Πειραιώς και εύχονται "Χρόνια Πολλά σε όλους".

https://www.instagram.com/p/CmjuFHKpiQy

Ο Σάκης Τανιμανίδης με μια ανάρτησή του στο Instagram, εύχεται στην αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα τα "γέλια τους να κρατήσουν μια ζωή", μοιράζοντας στιγμιότυπα από το γλέντι τους στην Αράχωβα.

https://www.instagram.com/p/CmkXnQpMDgv