Merry Christmas! Η glitter σκιά επιβάλλεται απόψε κι έχουμε 3 fresh τρόπους να τη φορέσεις

Μαρία Ροδίτη
Merry Christmas! Η glitter σκιά επιβάλλεται απόψε κι έχουμε 3 fresh τρόπους να τη φορέσεις
Matteo Scarpellini / Imaxtree.com

Χριστούγεννα σήμερα και κανένας δεν θα σε πει υπερβολική ό,τι κι αν κάνεις στο μακιγιάζ σου. Επιστράτευσε, λοιπόν, την glitter σκιά και… κάνε τα μαγικά σου.

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα! Επιτέλους ήρθαν αυτές οι μέρες αργίας και ξεκούρασης που τόσο περιμέναμε. Είμαι σίγουρη πως τώρα σιγά-σιγά πίνεις τον πρωινό καφέ σου, προσπαθείς να συνέλθεις από το χθεσινό ξενύχτι και ρεβεγιόν, αλλά… ετοιμάζεσαι και για συνέχεια. Αύριο, άλλωστε, δεν δουλεύεις, οπότε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι μπορεί να μπει στο πρόγραμμα.

Φόρεμα, check. Κοσμήματα και παπούτσια, check. Μαλλιά, check. Τι λείπει; Το μακιγιάζ! Και απόψε – ανήμερα Χριστούγεννα- αρμόζει όσο τίποτα άλλο μια glitter σκιά στο μακιγιάζ σου. Είναι αυτή που θα σε κάνει να λάμψεις στο πρώτο κιόλας βλέμμα, αλλά και να αναδείξεις ακόμα περισσότερο τα μάτια σου. Όποιο κι αν είναι το χρώμα τους.

Diamond crumbles: Το ασημί πρωταγωνιστεί στο glam μακιγιάζ αλλά όχι μόνο στα βλέφαρα

Και μην περιμένεις να σου πω, απλά φόρα glitter σκιά και είσαι έτοιμη. Σου έχω παρακάτω 3 fresh τρόπους να τη φορέσεις και να διαφοροποιηθείς από τα άλλα κορίτσια. Are you ready;

3 τρόποι να φορέσεις την glitter σκιά τα Χριστούγεννα

Dramatic, glitter look

dramatic_glitter_look.jpg

Αν θέλεις να γίνεις μια Christmas drama queen, 2 είναι τα προϊόντα που χρειάζεσαι: μια glitter σκιά και μια μαύρη μάσκαρα. Μια πολύ έντονη μαύρη μάσκαρα. Άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο την glitter σκιά, βάλε αρκετές στρώσεις μάσκαρα και στις άνω και στις κάτω βλεφαρίδες -ξεχώρισέ τις όμως καλά- και ολοκλήρωσε με μαύρο eyeliner και στο άνω και στο κάτω βλέφαρο. Σε αυτό το look μεγάλη σημασία έχουν και τα έντονα φρύδια, τα οποία καλό είναι να χτενίσεις με φορά προς τα πάνω και να βάψεις με μολύβι για να γεμίσεις τα κενά. Τα χείλη άσε τα σε nude αποχρώσεις και βάλε ελάχιστο ρουζ στα ζυγωματικά. Ps: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο χρώμα glitter σκιάς θέλεις, αλλά εμείς... σου προτείνουμε την ασημί.

Smoky eyes με glitter σκιά

smoky_glitter.jpg

Υπήρχε περίπτωση τα smoky eyes να έλειπαν από τα Χριστούγεννα; Όχι, φυσικά! Για το Xmas look σου, ωστόσο, επίλεξε μια glitter σκιά σε έντονο χρώμα - όπως αυτή η μπλε στη φωτογραφία- και κάνε smoky eyes. Βάψε όλο το κινητό βλέφαρο, αλλά και το κάτω βλέφαρο, στη γραμμή των βλεφαρίδων. Τόνισε τα φρύδια και ολοκλήρωσε με nude κραγιόν.

Matchy-matchy μακιγιάζ

matchy_look_glitter.jpg

Το matchy-matchy μακιγιάζ δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Τι σημαίνει, όμως, αυτό; Ότι θα βάψεις τα χείλη και τα μάτια στις ίδιες αποχρώσεις. Βάλε, δηλαδή, ροζ glitter σκιά στα μάτια και στα χείλη ένα ροζ κραγιόν ή και lip gloss, αν θέλεις, και... have fun!